Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Štěpán Folget.  Steampunk. Steampunk je styl, který zobrazuje, jak by vypadalo 19. století, kdyby se dnešní technologie objevil dřív. Je to vlastně takové.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Štěpán Folget.  Steampunk. Steampunk je styl, který zobrazuje, jak by vypadalo 19. století, kdyby se dnešní technologie objevil dřív. Je to vlastně takové."— Transkript prezentace:

1 Štěpán Folget

2  Steampunk. Steampunk je styl, který zobrazuje, jak by vypadalo 19. století, kdyby se dnešní technologie objevil dřív. Je to vlastně takové nóbl sci-fi.  Typickými znaky pro pány jsou klobouky, brýle, vysoké boty kapesní hodinky a chodící hole.  Zatím co pro dámy to jsou korzety a mechanizované šperky.

3 Asi takhle… Páni Dámy

4 Pokud vám vadí zásilky ze zahraničí, tak na http://www.mysticum.cz/czk/kategorie/483- steampunk-obleceni/ http://www.mysticum.cz/czk/kategorie/483- steampunk-obleceni/ Ale pokud byste chtěli oblečení z obrázků, tak na www.clockworkcouture.com www.clockworkcouture.com Na obou stránkách se pod tisícovku, bohužel, nedostaneme :( Zboží mám ale vyzkoušené, je velmi kvalitní.

5 …za pozornost, za to, že jste to nevypli a že si snad něco i koupíte! ( Ale ne že se to bude válet ve skříni 3 roky! ) A já se s vámi loučím tímto přívěškem na krk.

6  http://www.imgbase.info/images/safe-wallpapers/miscellaneous/steampunk/13135_steampunk.jpg http://www.imgbase.info/images/safe-wallpapers/miscellaneous/steampunk/13135_steampunk.jpg  Zbytek z www.clockworkcouture.comwww.clockworkcouture.com


Stáhnout ppt "Štěpán Folget.  Steampunk. Steampunk je styl, který zobrazuje, jak by vypadalo 19. století, kdyby se dnešní technologie objevil dřív. Je to vlastně takové."

Podobné prezentace


Reklamy Google