Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výstava CERN 2016. Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor),

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výstava CERN 2016. Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor),"— Transkript prezentace:

1 Výstava CERN 2016

2 Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor), televize (Česká televize – Dobré ráno, ČS Miss Aerobic). Praxe– interní, externí komunikace a marketing, event management, HR a copywright.

3 CERN Evropská organizace pro jaderný výzkum se sídlem v Ženevě. Je známa též pod zkratkou CERN. Vznik – 1954, ČR – 1993. Hadronový urychlovač LHC.

4 Fakta o výstavě: Jihočeský kraj se na několik měsíců stane populárně- vědeckým centrem střední Evropy. Jednání – 3 roky, mnoho subjektů, např. VŠTE ČB. Jedinečná interaktivní putovní výstava mapující vznik vesmíru od bodu nula až po současnost, částice, záhady vesmíru, ale i zapojení techniky v každodenním životě. Druhé město východního bloku (Varšava), kde se výstava bude konat. Ženeva, Barcelona, atd. Konference SEDEC (KOMISE PRO SOCIÁLNÍ POLITIKU, VZDĚLÁVÁNÍ, ZAMĚSTNANOST, VÝZKUM A KULTURU)

5 Výstava: 1)Vznik a vývoj vesmíru 2)Částice 3)Záhady vesmíru 4)CERN – LHC (velký hadronový urychlovač) 5)Základní výzkum v každodenním životě

6 Fakta o výstavě v Českých Budějovicích Termín: 21.9.2016 – 10.1.2017. Místo: Výstaviště České Budějovice –pavilon B4. - drobné stavební úpravy Očekávaná návštěvnost: 60 000 návštěvníků. Cílová skupina: ZŠ, SŠ, VŠ a veřejnost – ČR, ale i z Rakouska, Německa.

7 Fakta o výstavě v Českých Budějovicích Rozvoj vztahu k technickému vzdělávání. Kromě komentovaných prohlídek i bohatý doprovodný program – např. zábavná fyzika, přednášky o všem kolem fyziky, techniky, atd. Jobfairs – stánek, celý den v návaznosti na návštěvu VŠ, SŠ, prezentace firmy, atd.

8 Fakta o výstavě v Českých Budějovicích www.vystavacern.cz

9

10 Děkuji za pozornost!


Stáhnout ppt "Výstava CERN 2016. Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor),"

Podobné prezentace


Reklamy Google