Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„Naším posláním je být silou konající dobro po celém světě tím, že dáme lidem příležitost zlepšit jejich život pomocí rentabilních obchodních možností,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„Naším posláním je být silou konající dobro po celém světě tím, že dáme lidem příležitost zlepšit jejich život pomocí rentabilních obchodních možností,"— Transkript prezentace:

1

2 „Naším posláním je být silou konající dobro po celém světě tím, že dáme lidem příležitost zlepšit jejich život pomocí rentabilních obchodních možností, inovativních produktů a obohacující a povznášející kultury.” Iniciativa Nourish the Children ® (NTC) spojuje společnost Nu Skin ® s naší rozsáhlou celosvětovou silou Distributorů, aby pomohla nakrmit hladové děti po celém světě. POSLÁNÍ NU SKIN ®

3 JEDINEČNÝ KONCEPT NA ZÁCHRANU DĚTÍ Společnost Nu Skin založila iniciativu Nourish the Children v roce 2002, jako způsob jak pomoci ve snaze řešit celosvětový problém epidemie hladu. NTC je humanitární iniciativa společnosti Nu Skin Enterprises a obchodních sdružení, které spolupracují s vybranými veřejnými charitami. NTC sama o sobě není charitou. Inovativní koncept: NTC prodává vysoce výživné jídlo - VitaMeal - a posléze veškeré nákupy daruje třetí straně - neziskovým organizacím specializujícím se na distribuci jídla lidem trpícím podvýživou a hladomorem.

4 Uznání po celém světě Společnost Nu Skin ® získala uznání za svou jedinečnou Iniciativu Nourish the Children ® v roce 2007, kdy jí bylo uděleno Americké podnikatelské ocenění za: Nejlepší program firemní sociální zodpovědnosti Americká podnikatelská ocenění, tzv. Stevies, se udělují společnostem všech typů a velikostí a lidem, které je vedou. Ocenění také uznává pozoruhodné výkony v práci po celém světě.

5 PROČ TO DĚLÁME? Každých 6 vteřin umírá na podvýživu jedno dítě. Dohromady to představuje 5 000 000 dětí každý rok. Společnost Nu Skin Enterprises nabízí distributorům a zákazníkům příležitost opravdu změnit životy trpících dětí.

6 PROKAŽTE ROZDÍL Pomocí VitaMeal, můžete přerušit cyklus chudoby a zachránit miliony dětí před podvýživou.

7 Nedostatek vitamínů Infekce a Průjem > Neschopnost přijímat živiny Neschopnost učit se nebo pracovat Chudoba a negramotnost Nedostatek výživného jídla Rostoucí Podvýživa CYKLUS CHUDOBY

8 VitaMeal - VÍC NEŽ JEN POUHÉ JÍDLO VitaMeal byl vyvinut vědci společnosti Pharmanex® a odborníky na dětskou podvýživu ve třetím světě speciálně pro podvyživené děti. Poskytuje optimální dávku kalorií, bílkovin, tuků, sacharidů, vitamínů a minerálů, kterou podvyživené děti potřebují proto, aby mohly růst a maximálně rozvíjet své schopnosti VitaMeal is je distribuován prostřednictvím uznávaných charitativních organizací, které mají infrastrukturu potřebnou k efektivní realizaci dodávek.

9 VitaMeal 25 vitamínů a živin Zdravá mysl a tělo Vzdělání prostřednictvím školního stravování Pracovní Příležitosti Útěk z chudoby VitaMeal – PŘERUŠENÍ CYKLU CHUDOBY

10 ŠKOLNÍ STRAVOVACÍ PROGRAMY Školní stravování využívá dárcovství VitaMeal: děti docházejí do škol za teplou stravou výživa pro mysl i tělo vysoký nárůst počtu dívek schopných docházet do školy. Síla vzdělávání dívek: vzdělané dívky méně často rodí v době dospívání vzdělané matky vzdělávají své děti vzdělané matky jsou schopné přerušit cyklus negramotnosti a chudoby vzdělané matky mohou zachránit společnost.

11 AKTIVNÍ PARTNER – FEED THE CHILDREN ® Hlavní celosvětový partner NTC Mezinárodní, nezisková, nekonfesijní křesťanská organizace poskytující pomoc lidem v nouzi Třetí největší mezinárodní charita ve Spojených státech Odhodláni každoročně distribuovat miliony kilogramů jídla rodinám ve více než 60 zemích.

12 Distributoři/ Zákazníci kupují a darují Charitativní organizace zajišťují dopravu a distribuci Jídlo věnované potřebných dětem Nu Skin produkuje VitaMeal v Malawi, Číně a USA. NTC je mostem spojujícím dary a charitativní organizace. NOURISH THE CHILDREN: JAK TO FUNGUJE

13 V ČEM JE NTC JINÁ NTC se od organizací mezinárodní pomoci liší následujícími způsoby: –NTC není charita. Je to zisková humanitární iniciativa řízená ziskovou společností Nu Skin Enterprises. –Přispěvatelé darují potravinový produkt, ne peníze Potřebným se dostane celý dar. –Spolupracujeme s uznávanými organizacemi mezinárodní pomoci. –Přispěvatelé jsou za svůj humanitární dar finančně odměněni. –VitaMeal se vyrábí v Malawi a v Číně, tím podporuje růst místního hospodářství. –Poskytujeme podrobné informace, obrazovou dokumentaci, zprávy a videa z projektů na různých místech.

14 Z 13,9 milionů obyvatel Malawi jsou 2 miliony sirotků. Průměrná délka života je 44 let 30 % zemře ještě před pátým rokem života. A to kvůli: –Podvýživě –AIDS 90 % populace žije na venkově. MALAWI – VŘELÉ SRDCE AFRIKY

15 VÍCE NEŽ JEN JÍDLO... Nejde jen o rozdávání jídla, ale i o pomoc Malawijcům vytvořit pro sebe a svou rodinu lepší budoucnost prostřednictvím programů rozvoje zemědělství. Od roku 2004 spolupracují NTC a Malawi Project na dlouhodobé pomoci prostřednictvím rozvojových projektů částečně financovaných společností Nu Skin ®. Evropa směřuje své snahy a zdroje do jedné destinace: Malawi.

16 VÝROBNÍ ZÁVOD VITAMEAL V MALAWI Společnost Nu Skin ® poskytla polovinu finančních prostředků pro stavbu výrobního závodu na VitaMeal v malawijském Lilongwe. Druhá polovina finančních prostředků byla poskytnuta ve formě půjčky Napoleonu Dzombemu, správci závodu. Vědci společnosti Pharmanex ® přizpůsobili složení VitaMeal tak, aby vyhovovalo tradiční malawijské stravě a dostupným místním plodinám. Proškolili také lidi, kteří v závodě pracují. Závod patří obyvatelům Malawi a poskytuje jim nepřetržitou hodnotu. Otevřen byl v roce 2004.

17 SPOLUPRACOVNÍCI V MALAWI Malawi Project Americká charitativní organizace, která obyvatelům Malawi poskytuje potravinovou pomoc, zdravotní péči, vzdělávací programy a programy pro rozvoj zemědělství. Lidé z Malawi. Napoleon Dzombe Rodilý Malawijec, který svůj domov opustil jako mladík s pouhými 3 dolary v kapse a s radou svého otce, aby pomáhal svým lidem. Stal se z něj úspěšný podnikatel a začal poskytovat potravu potřebným lidem. Nyní pracuje pro Malawi Project, stará se o závod na VitaMeal a dohlíží na distribuci balení VitaMeal tisícům podvyživených dětí.

18 ÚŽASNÉ VÝSLEDKY Závod na VitaMeal vyrábí víc než 2 900 000 jídel měsíčně, čímž poskytuje životně důležitou výživu Malawijským sirotkům. Místní výroba vytváří pracovní místa pro přibližně 400 lidí. Místní zemědělci mají odbyt pro svou produkci. Poskytování VitaMeal školám láká do škol ty děti, které by jinak musely pracovat, aby uživily svou rodinu. Místní výroba znamená minimální náklady na dopravu, čímž uvolňuje další finanční prostředky na jiné humanitární účely.

19 DISTRIBUCE VitaMeal Distribuce se děje prostřednictvím sirotčinců, dětských center, nemocnic, škol... Přímá distribuce do vesnic –ve většině případů zůstávají sirotci u své rodiny na vesnici –jednou měsíčně se VitaMeal distribuuje za pomoci náčelníků místních vesnic –každé potřebné dítě obdrží kupón, který může vyměnit za jedno balení VitaMeal, které jim po dobu jednoho měsíce poskytne teplé jídlo každý den.

20 JAK SE MŮŽETE ZŮČASTNIT Kupte balení VitaMeal: –1 darované balení = 30 jídel –2 darovaná balení = 60 jídel –5 darovaných balení = 150 jídel Dárcovství prostřednictvím programu ADR: –dlouhodobá pomoc – jediný způsob, jak dětem pomoct –získáte produktové body – na produkty Nu Skin® zdarma –kvalifikujte se na Velvyslance NTC

21 NU SKIN ® NAVÝŠÍ VAŠE DARY Doplňkový program: –Pokud zakoupíte 5 balení VitaMeal, Nu Skin Enterprises k němu přidá šesté balení. –Za každých osm balení VitaMeal zakoupených kdekoli na světě daruje Nu Skin Enterprises další balení pro záchranu dalšího potřebného dítěte.

22 ZMĚŇTE BUDOUCNOST MALAWIJSKÝCH ZEMEDĚLCŮ Příspěvek nadaci Nu Skin Force For Good Foundation ® na podporu Školy zemědělství pro nezávislost rodin (SAFI) –dar 0,25 USD z každého balení VitaMeal –školící zemědělský program –farmy se učí samostatnosti a nezávislosti

23 DISTRIBUTOŘI NU SKIN ® DĚLAJÍ ROZDÍL K dnešnímu dni rodina Nu Skin nakoupila a darovala více než 450 milionů porcí jídla podvyživeným dětem.

24 REGION EMEA DĚLÁ ROZDÍL Evropa směřuje své snahy a zdroje do jedné destinace: do Malawi v Africe K dnešnímu dni bylo distributory, zákazníky a zaměstnanci regionu EMEA darováno více než 38,5 milionů porcí jídla. V roce 2015 darovali přispěvatelé v rámci regionu EMEA 5,8 milionů teplých porcí jídla více než 16 000 Malawijských dětí každý den. *EMEA: Region Evropa, Střední Východ a Afrika.

25 ZEMĚ VYUŽÍVAJÍ VÝHOD VitaMeal

26 „NTC může být jen 5% toho, co děláme, ale je to 95 % toho, kdo jsme“. Blake Roney Předseda představenstva, Nu Skin Enterprises


Stáhnout ppt "„Naším posláním je být silou konající dobro po celém světě tím, že dáme lidem příležitost zlepšit jejich život pomocí rentabilních obchodních možností,"

Podobné prezentace


Reklamy Google