Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"— Transkript prezentace:

1 ABSOLUT-IN inteligentní poradenství

2 Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění, zajištění penze, bydlení, investic a dalších souvisejících oblastech. Všechny tyto služby mohou zákazníci využít za zvýhodněných podmínek s osobním přístupem a komplexním servisem. Služba Absolut Reality se zaměřuje na vyhledávání zajímavých realit na trhu. Neustále mapujeme realitní trh a vyhledáváme zajímavé nemovitosti, jedná se jak o nemovitosti pro vlastní bydlení, kdy vycházíme z konkrétního zadání klienta, tak o nemovitosti vhodné k investici, kde dáváme větší důraz na celkovou výnosnost a likviditu investice. V současné době patří ABSOLUT-IN mezi společnosti s nejširším rozsahem poradenských služeb v ČR. V souvislosti s realitami zajišťujeme i jejich rekonstrukce, pronájem a správu. Samozřejmostí je i zajištění financování formou výhodného hypotečního úvěru. Absolut Reality

3 BByt Absolut Reality Byt2+ KK Cena1 490 000 Kč AdresaCiolkovského 6,Praha 6 BudovaPanelová Stav objektuPo zateplení fasády vč. výměny oken Vlastnictvíosobní Počet podlaží12 Podlaží umístění10 a 12 Plocha užitná44 m2 vč.skl. kóje Plocha podlahová41,6 Balkón/lodžieNE Garáž- dopravaMHD BUS Dědina ParkováníUlice bez zóny Obč. vybavenostVše v pěším dosahu 2min Byt 2+KK ul.Ciolkovského 6 Praha 6 – 1 490 000 Kč Oba byty se nacházejí v modernizovaném panelovém domě na sídlišti Dědina. V bezprostředním sousedství je nákupní centrum, základní škola, MŠ a zastávky MHD. Výhodou jsou také nízké poplatky a možnost pronájmu bytu za v místě cenu obvyklou min. 9 000 Kč/měs. Byt vyžaduje dílčí rekonstrukci(byt.jádro ) a dovybavení kuchyň.linkou s odhadovanými náklady cca 200 000 Kč. Obojí Vám rádi a za výhodných podmínek zařídíme.

4 Absolut Reality Technický stav DŮM Dům je po celkové rekonstrukci fasády a společných prostor BYT V bytě není zrekonstruované jádro s koupelnou a WC Bude nutné položit novou podlahu a opravit stěny – malba, tapety, případně udělat nové vestavěné skříně v předsíni a novou kuchyň. Náklady na tyto opravy budou závislé na požadovaném standardu. Při rozumném výběru by neměly překročit 200 000 Kč (vč. nového sociálního zařízení).

5 Vchod do domu Příchod k domu

6 dům Pohled od vchodu na ulici Ciolkovského

7 Byt v 12.patře Vstup do bytu

8 Byt Koupelna v původním stavu

9 Dispozice bytu Menší pokoj - ložnice

10 byt Pohled z chodby do obou místností

11 byt Předsíň s vestavěnou skříní v původním stavu

12 dům Původní stav kuchyňské linky

13 byt Výhled z bytu na nákupní centrum a Prahu

14 Obrázek č.10

15


Stáhnout ppt "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"

Podobné prezentace


Reklamy Google