Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA."— Transkript prezentace:

1 MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA

2 Kdy by měla škola začínat a kdy končit?
Škola by měla začínat v 9:00 a končit by měla v 13:25.. proč? Abychom mohli déle spát a ve škole nebyli tolik unavení, ale zase abychom tam nebyli tak dlouho..

3 Jak dlouhé by měly být přestávky?
Malé přestávky by měly být dlouhé 10 minut. Velké přestávky by měly být dvě a měly by trvat 20 minut... Proč? Abychom měly více času na pokec s přáteli..

4 Jak by měla probíhat hodina a testy?
Na hodiny by nebyly potřeba sešity, ale notebooky a to už od 1.třídy až do skončení všech škol.. Zápisky by se zapisovaly do sešitů v noteboocích..

5 testy by měly být předem hlášené a psané opět na internetu nebo noteboocích.. :)

6 Jak by to bylo ale nejlepší?
Já bych upřímně chtěla, aby škola vůbec nebyla ale to by z nás byli asi dementi.. když už tak školu bych si představovala??.. spánek.. :)

7 Obědy a bufet? Na obědech by mohl být výběr alespoň ze 2 jídel a to pokaždé. V bufetu by mělo být více (zdravého, ne lízátka, pendreky..) jídla na svačinu, ne jen párek a sýr.

8 Předměty? Předměty jako jsou praktické činnosti,výtvarná výchova, tělesná výchova, občanská výchova by měly být jednou týdně. Předměty jako dějepis, zeměpis, přírodopis, fyzika 2x.

9 Předměty jako je matematika, český jazyk, ruský jazyk, anglický jazyk by měly být 3x týdně. A informatika a mediální výchova 4x týdně..

10 Co je škole nejlepší? PŘÁTELÉ

11 KONEC


Stáhnout ppt "MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA."

Podobné prezentace


Reklamy Google