Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autor projektu: Mgr. Michaela Kerdová VY_32_INOVACE_23_Liberec Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autor projektu: Mgr. Michaela Kerdová VY_32_INOVACE_23_Liberec Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení."— Transkript prezentace:

1 Autor projektu: Mgr. Michaela Kerdová VY_32_INOVACE_23_Liberec Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.

2

3 Město v Severních Čechách Dominantou Liberce je hora Ještěd se stejnojmenným hotelem. Kabinka lanovky vedoucí na Ještěd Pohled na Ještěd z kabinky Hotel a vysílač Ještěd Starý Ještěd před vyhořením Hotelová restaurace Ještěd

4 Nejstarší zoologická a botanická zahrada v ČR. 170 druhů zvířat Lákadlem jsou bílí tygři. Vchod do liberecké ZOO Jedna z budov botanické zahrady v Liberci Symbol zoologické zahrady – bílý tygr

5 Extraligový klub od roku 2002 Mezi odchovance patří např. slavný hokejový brankář Milan Hnilička Milan Hnilička Zimní stadion Bílých tygrů Liberecký tým v roce 2006

6 Osvětlená radnice Severočeské muzeum Valdštejnské domky Radnice Pohled na liberecké náměstí Divadlo F. X. Šaldy

7 Obchodní palác Centrum Aquapark Babylon Rektorát technické univerzity Zastávka MHDAquapark Babylon Virtuální procházky po Liberci na http://www.virtualtra vel.cz/liberec.html

8 http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Restaurace_Je%C5%A1t%C4%9Bd.jpg http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Je%C5%A1t%C4%9Bd.jpg http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Star%C3%BD_Je%C5%A1t%C4%9Bd.jpg http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Lanovka_na_Je%C5%A1t%C4%9Bd.jpg http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Je%C5%A1t%C4%9Bd,_lanovka,_v%C5%AFz_1.jpg http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Znak_Liberec.svg http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Liberec_(CZE)_-_location.svg http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Liberec_z_Je%C5%A1t%C4%9Bdu_002.jpg http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Liberec_159.jpg http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Liberec_Waldsteinh%C3%A4user.JPG http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Liberec_Town_Hall_2003.jpg http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Liberec,_Severo%C4%8Desk%C3%A9_muzeum_05.jpg http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Liberec_Rathaus_Aussicht.JPG http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Radnice_Liberec.jpeg http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Liberec_159.jpg http://wikimediafoundation.org/wiki/File:HC_Liberec_Players.jpg http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Tipsport_Arena,_Liberec.JPG http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Milan_Hnili%C4%8Dka_Liberec.jpg http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Zoo_Liberec_vchod.jpg http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:IMG_7143_resize.jpg http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Liberec_081.jpg http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:TUL_Rektorat.JPG http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Babylon_Liberec_2.JPG http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Aquapark_Liberec_02.jpg Zdroje:

9 Vytvořeno jako DUM do předmětu vlastivěda na ZŠ Mladá Boleslav 17. listopadu 1325 pro čtvrtý a pátý ročník základní školy. Materiál slouží jako doplněk učiva o městech v rámci tématu Česká republika. Materiál doporučuji prezentovat pomocí dataprojektoru nebo na monitorech žáků. Materiál byl vytvořen a pilotován v 1. pololetí školního roku 2011/2012.


Stáhnout ppt "Autor projektu: Mgr. Michaela Kerdová VY_32_INOVACE_23_Liberec Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení."

Podobné prezentace


Reklamy Google