Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Technologie HopOn funguje na každém chytrém telefonu a má pracovní dosah od několika centimetrů do několika metrů, v závislosti na požadavcích na přepravu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Technologie HopOn funguje na každém chytrém telefonu a má pracovní dosah od několika centimetrů do několika metrů, v závislosti na požadavcích na přepravu."— Transkript prezentace:

1

2 Technologie HopOn funguje na každém chytrém telefonu a má pracovní dosah od několika centimetrů do několika metrů, v závislosti na požadavcích na přepravu provozovatele. Systém HopOn může také provádět paralelní ověření pro několik osob, které vstupují na autobus nebo vlak ve stejnou dobu

3 Bezdrátový platební a validační systém mobilních jízdenek HOPON využívá unikátní patentovanou ultrazvukovou technologii: Malý vysílač, který je nainstalován v autobusu, tramvaji, vlaku nebo ve stanici metra/vlaku a vysílá speciální ultrazvukový signál do aplikace HopOn nainstalované na chytrém telefonu (Smartphone) cestujících.

4 ULTRAZVUKOVÉ a BLUETOOTH Předplacené jízdenky k ověření Podporované profilové Slevy Detekuje autobusové linky Detekuje nástupní stanice Výpočet ceny jízdenky Platna e-jízdenka Oznámení o zpoždění A mnoho dalších...

5 Se systémem HopOn, možné si koupit jízdenku v autobusech a tramvajích, v metru, nebo ve vlaku, na stanicích nemusejí mít cestující připojení k internetu.

6 Způsob platby s HopOn - Bus / Tramvaje (trolejbusy) Simultánní validace a platby; Podporuje většinu mobilních platforem a Operačních Systémů (OS); Příjemné pro cestující - Není potřeba jakékoliv fyzické interakce; Pracuje bez nutnosti připojení k Internetu v mobilních telefonech; Podporuje automatické přihlášení a odhlášení se „Check in a Check-out procesy“; Podporuje „push“ oznámení, jako připomenutí pro přihlášení a odhlášení se „Check in a Check-out procesy“.

7 Způsob platby s HopOn - Vlak / Brány ve stanici metra Integrace se stávajícími bránami (hardwarem), implementace jako softwarová služba s minimálními hardwarovými doplňky; Snadný a krátký proces instalace do stávajících bran (hardwaru); Podporuje většinu mobilních platforem a Operačních Systémů (OS); Pracuje bez nutnosti připojení k Internetu v mobilních telefonech; Pro ověření nevyžaduje žádné mobilní připojení; Podporuje platby jak v zónách s paušálním jízdným ( systém check-in ) tak i platby v multi tarifních zónách (zóny se systémem Check in a Check-ou).

8 Způsob platby s HopOn - ověření „Platformy“: Vlaky / Autobusy / Tramvaje / Trolejbusy Pracuje bez nutnosti připojení k Internetu v mobilních telefonech; Jeden HopOn Beacon může pokrýt až 40 metrů platformy; Nízké pořizovací náklady na hardware; Simultánní validace a platby; Podporuje automatické přihlášení a odhlášení se „Check in a Check-out procesy“; Podporuje většinu mobilních platforem a Operačních Systémů (OS); Snadná instalace Plug & Play.

9 Pracuje bez nutnosti připojení k Internetu v mobilních telefonech; Není třeba platit hotově Žádné plýtvání peněz na týdenní nebo měsíční jízdenku Bezdrátový systém jízdenek - není potřeba čekat ve frontě Zakoupit předplacené jízdenky - kdykoliv a kdekoliv Podpora v každém chytrém telefonu, který má připojení k internetu nebo připojení Bluetooth Bezpečné platby - velmi jednoduché na používání Platnost a placené úroky z jednotlivých jízd se spárovanými kreditní karty, debetní karty nebo PayPal in-app Kontrola vašeho zůstatku - pomocí aplikace HOPON kdekoliv a kdykoliv Rodičovská kontrola

10 Dramaticky snižuje náklady na prodej - žádné peníze, žádné lístky, a žádné příjmy Žádné drahé validátory Pracovní rozsah od několik centimetrů do několika metrů Jednoduchá a rychlá integrace Elegantní a jedinečná validace - bez chyby Komunikuje s cestujícími přímo Více souběžných validace - cloud, snižuje čas na nástup a kontrolu, může zkrátit jízdní dobu o 15% Zkracuje nástupy o 20% Uvolní pozornost řidičů Snižuje provozní náklady Rozsáhlé back office služby a podrobné statistiky Validace a platby statistiky v reálném čase Trasy, odjezdy a příjezdy Podrobné sledování možných podvodů Zobrazení a přenos zpráv příjmů a výnosů Cestovní profil a hlubší analýza chování cestujících

11 BLE (Bluetooth s nízkou spotřebou) - nízkoenergetický spotřebitel. ULTRAZVUKOVÉ - Data přenášená přes zvuk - využitím vysokofrekvenční zvukové vlny, které nejsou slyšitelné pro lidské ucho. Ověření - protokol nevyžaduje ověření. Citlivost - Povolit vycítit blízkost od 20 cm asi 40 metrů (lze zakoupit jízdenku a ověřit ještě před nástupem do vozidla). Multiplatformní - podporován všemi hlavními typy mobilních telefonů; iOs, Android and Windows.

12 Vždy On - uživatelé nemohou vypnout mikrofony svých telefonů. Pracuje bez nutnosti připojení k Internetu v mobilních telefonech. Vysílání - přenáší data pro více osob současně.

13 Není potřeba zadávat PIN kód vícekrát – ve skutečnosti není potřeba přes systém HopOn zadávat pin kód vůbec. Zadáte detaily vaší kreditní karty do systému HopOn pouze jednou a pak již můžete používat tuto kartu pro jízdenky veřejné dopravy. Řízení podvod - umožňuje kontrolovat vchody a východy z vozidel. Dodatečné zabezpečení pro jízdenku - fotografie pro cestující. Žádné drahé Validátor - pomocníkem systému HOPON smartphone uživatele a Amazon cloud se stává validator. Když cestující nastoupí do vozidla a otevře aplikaci HopOn, aplikace ověří jeho jízdu automaticky, ověří jeho palubní vstupenku a zaregistruje ověření na serverech provozovatele on-line. Zatlačte oznámení - informace o příjezdu autobusu. Jednoduché - jediným kliknutím tlačítka aplikace pro validaci spolujezdce, chyba není možná.

14 Zajištění - Všechna data jsou zálohovaná bezpečně on-line na dvou různých serverech. Kromě toho, zasíláme veškeré informace on-line na serverech provozovatelů. HopOn pracuje s kompatibilním společnosti PCI DSS, což znamená, že všechny platby jsou bezpečné, a zákazníci je mohou koupit s důvěrou. Univerzální - Podporuje všechny typy veřejné dopravy a integruje se stávajícími systémy řízení vozového parku s minimálními úpravami. Efektivní řešení – Obchod pro předplacené jízdenky; osobní profily pro speciální slevy jako jsou studenti, děti a senioři; platební schopnost prostřednictvím našich webových stránek (rodiče mohou zakoupit vstupenky pro své děti a zaměstnavatel pro své zaměstnance), a mnoho dalších funkcí na přání.

15

16 NFC - NEAR FIELD COMMUNICATION NFC umožňuje uživateli mávat smartphone přes zařízení kompatibilní s NFC a posílat informace, aniž byste se dotkli zařízení společně nebo projít několika kroky nastavení připojení. Vyžaduje velmi drahé validátory. Pouze jeden po druhém interakcí – Nelze více souběžných validací. Funguje pouze na vysoké úrovni Androidů, méně než 20% z mobilních telefonů. CHYTRA KARTA (SMARTCARD) VYŽADUJE VELMI DRAHÉ VALIDÁTORY Nelze několik souběžných validací, což má za následek přeplnění linek před automaty a validátory na palubě, které činí systém validace pomalejší, než by mohl být. Předplacené jízdenky jsou k dispozici pouze v případě zakoupení on-line předem, a vložite kartu osobně na Zákaznický Servis kiosku. Nemá podpora pro jednotlivé jízdy. Na každé zařízení je možné uložit pouze omezený počet transakcí. Zkontrolování vašeho zůstatku - Online (bude trvat přibližně 24 hodin k aktualizaci), nebo je potřeba speciální kiosk. QR SCANNER Nevhodné pro uživatele - vyžaduje čas pro skenování čárových kódů, a pracuje v určitých úhlech. Vyžaduje velmi drahé validátory. Self-jízdenka aplikace nebo SMS Bez validace - podporuje pouze platby. Lehce zneužitelné – lze zakoupit jízdenku pouze tehdy, když je ve voze revizor. Nevhodné pro uživatele – potřeba zadávat podrobnosti o jízdence ručně. Trvalé připojení k internetu.

17 Ticketing machine 30,000$ HopOn Beacon 50$

18 Beacon Speaker 1 Speaker 2 Náklady - zanedbatelné hardware náklady (jednotková cena do 50 EURO); 1 jednotka může pokrývat až dvoje vstupní dveře bez dalších nákladů, což umožňuje taky vstup ze zadních dveří ; Snadná instalace - připojení na elektřinu vozidla 5V-24V; Poskytovatel veřejné dopravy by měl mít rozsáhlý manažerský systém, ke kterému se připojíme, aby byly informace o dopravě a jejích linkách v reálném čase.


Stáhnout ppt "Technologie HopOn funguje na každém chytrém telefonu a má pracovní dosah od několika centimetrů do několika metrů, v závislosti na požadavcích na přepravu."

Podobné prezentace


Reklamy Google