Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

IN / OUT Co mladé lidi baví a zajímá? Co frčí a co už je out? Vyznáme se v tom?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "IN / OUT Co mladé lidi baví a zajímá? Co frčí a co už je out? Vyznáme se v tom?"— Transkript prezentace:

1 IN / OUT Co mladé lidi baví a zajímá? Co frčí a co už je out? Vyznáme se v tom?

2

3 STYL – HOPEŘI Jak je poznáte: Při chůzi se pohupují, mají nacvičené pozdravy rukou. Nosí široké džíny spuštěné skoro ke kolenům, volná trička a čepice s rovným kšiltem. Opravdu dokonalá image se neobejde bez tlustých zlatých řetězů a masivních prstenů. Oč jim jde: Především o rapování, baví je i muzicírování s beat boxem a vytváření graffiti. Co je spojuje: Bývají drsní, nemají rádi diskanty. To ale některým hoperům nebrání v tom, aby randili s pohlednou barbínou.

4

5 FOTBALISTI

6 STYL - SKEJŤÁCI Jak je poznáte: Na poslední chvíli před nimi uskočíte na schodech, které se právě rozhodli zdolat na skejtu. Základem správného oblečení jsou skejtařské boty, jinak nosí volné kalhoty, dlouhá volná trička a mikiny. Obdivovatelé staršího stylu nosí upnuté kalhoty s košilemi. Oč jim jde: Umět co nejlépe na skejtu, získat sponzora a jezdit závodně. Co je spojuje: Pohoda. Poslouchají punk a rock a nejradši jsou mezi svými kámoši.

7 SKEJŤÁCI

8

9 Jak je poznáte: Milují černou, ať na očích, nehtech nebo na oblečení. Poznávacím znamením emo je patka, zbytek vlasů si tupírují. Vedle pravých emo existují pozéři, kteří si na emo jen hrají, jako třeba scene girls (jde jim pouze o vzhled). Odnoží emo jsou i indie emo. Nosí obnošené oblečení s motivy z 80. let, hlavně v khaki barvě. Oč jim jde: O emoce. Nestydí se za city. Ale určitá vrstva se vyžívá v depresích a sebepoškozování. Co je spojuje: Hudba, hlavně punk rock, do módy jde scremo a hardcore. Skoro každý víkend pořádají srazy na Petříně.

10

11 STYL - DISKANTI Jak je poznáte: Jsou posedlí tím, jak vypadají. Celé dny tráví v nákupních centrech. Kluci - šamponi - hrdě nosí růžová trička, mají svého kadeřníka, chodí na kosmetiku, na solárko. Holky - barbíny -se snaží vypadat starší. Bez make-upu by nevynesly ani koš, mají umělé nehty, nosí sexy oblečení s výstřihy. A chtějí se stát modelkami. Oč jim jde: Být nejkrásnější, nejobdivovanější, perfektní. Co je spojuje: Tisíce utracené za oblečení, proseděné odpoledne ve vyhlášených kavárnách a barech v centru Prahy.

12 STYL - ROMANTICI Jak je poznáte: Jak vypadají, to neřeší. Nesnášejí, když jim někdo diktuje, co by měli nosit, jak se česat. Klidně si vyberou v second handu. Slečny (jako třeba hudebnice Markéta Irglová) se často odmítají malovat. Diskanti jim přijdou povrchní. Oč jim jde: Mít svůj vlastní styl. Mají často vznešené cíle. Mnoho z nich se angažuje v ekologii. Co je spojuje: Jsou introvertní a nemají kolem sebe mnoho kamarádů. Hodně čtou, posedávají v čajovnách, diskutují.

13 NEDÁVNÉ HITY - skořice

14 NEDÁVNÉ HITY PLANKING

15

16

17 Adrenalin

18 TETOVÁNÍ

19 PIERCING

20 SEBEPOŠKOZOVÁNÍ

21 SOCIÁLNÍ SÍTĚ

22 HAPPY SLAPPING

23 Nápady, které udělaly „díru do světa“ Mark Elliot Zuckerberg (* 14. května 1984, Dobbs Ferry, New York, USA)e americkýprogramátor a podnika tel. Ještě jako student na Harvardově univerzitě založil online sociální webový systém Facebook za pomoci kolegů z Harvardu: informatika Andrew McCollumna, spolubydlícího Dustina Moskovitze, Chrise Hughese a Eduarda Saverina.14. května1984Dobbs FerryNew YorkUSAamerickýprogramátorpodnika telHarvardově univerzitěFacebookinformatikaAndrew McCollumnaDustina MoskovitzeChrise HugheseEduarda Saverina Nyní pracuje jako CEO Facebooku.CEO Časopis Time jej v roce 2010 vyhlásil Osobností roku. Time Osobností roku Přes obrovský úspěch a bohatství (řádově miliardy dolarů, názory na hodnotu Facebooku se liší) je údajně stále skromný a příliš se nezměnil, nejčastěji ho lze potkat v tričku a sandálech. zakladatel a ceo facebooku

24 FACEBOOK

25 Vzor mnoha mladých lidí Lionel Messi nastartoval sportovní kariéru ve známém argentinském klubu Newell's old boys už v roce 1995. Zde zůstal až do roku 2000. Ve svých třinácti letech se stal hráčem FC Barcelony.

26 Petr Kellner O nejbohatším Čechovi a donedávna jediném českém dolarovém miliardáři se toho mnoho neví. Své soukromí žárlivě střeží, rozhovory dává nerad a i fotografií koluje jenom pár. Jeho majetek za rok 2007 Forbes ocenil na 9,3 miliardy dolarů (v přepočtu kolem 151 miliard korun).

27 ORIGINALITA SE NOSÍ !!!

28 Chodník Art - Julian Beever

29

30 Použité zdroje Obrázky, fotografie: www.seznam.cz www.google.com www.wikipedia.cz Časopis ABC


Stáhnout ppt "IN / OUT Co mladé lidi baví a zajímá? Co frčí a co už je out? Vyznáme se v tom?"

Podobné prezentace


Reklamy Google