Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TGM HORECA – 1. METRO HORECA SYMPOZIUM 2016 HoReCa Team.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TGM HORECA – 1. METRO HORECA SYMPOZIUM 2016 HoReCa Team."— Transkript prezentace:

1 TGM HORECA – 1. METRO HORECA SYMPOZIUM 2016 HoReCa Team

2 1. METRO HORECA SYMPOZIUM 2016  Odborné setkání HORECA profesionálů na zajímavá témata formou inspirativních příspěvků od vynikajících řečníků  Trendy workshopy pod vedením zkušených odborníků  Večerní program plný zážitkové gastronomie  Termín:  Místo: Hotel Sitno Vyhně Moderátorka sympozia a průvodkyně večera: ADÉLA BANÁŠOVÁ Pod záštitou: ZVÄZ HOTELOV A REŠTAURÁCIÍ SR

3 1. METRO HORECA SYMPOZIUM 2016  Termín:  Místo: Hotel Sitno Vyhně Speciální host sympozia: ROMAN VAŇEK Popularizátor oboru gastronomie a autor mnoha úspěšných kuchařek, zakladatel Pražského kulinářského institutu Speciální host sympozia: DR. GIOVANNI GENTILE Člen Taliansko-Slovenskej obchodnej komory, odborné vzdelávanie v gastronómii Speciální host sympozia: MAREK HARBUĽÁK Generálny sekretár Zväzu hotelov a reštaurácií SR

4 1. METRO HORECA SYMPOZIUM 2016 ČASPROGRAM 09:00-10:00 Registrace a občerstvení 10:00-10:10Zahájení sympozia – Václav VAVREČKA (METRO SK) 10:10-10:30Marek HARBUĽÁK (ZHR SR) 10:30-11:15Roman VANĚK (Pražský kulinářský institut) 11:15-11:45Dr. Giovanni GENTILE 11:45-12:15Představení partnerů a lektorů sympozia 12:15-13:30Oběd a ubytování 14:00-14:45Workshopy – 1. kolo 15:00-15:45Workshopy – 2. kolo 15:45-16:15Přestávka a občerstvení 16:15-17:00Workshopy – 3. kolo 17:15-18:00Workshopy – 4. kolo 18:00-19:30Volný program a ubytování 19:30VEČERNÍ PROGRAM 19:30-20:00Mistrovství Slovenska v otevírání ústřic 20:00Večeře 21:30Tombola 22:00Večerní překvapení

5 WORKSHOPY CULINARY WORKSHOP - VOJTO ARTZ (METRO SK) Vojto Artz patří mezi nejznámější slovenské šéfkuchaře. Deset let působil v předních restauracích a špičkových hotelech v Bratislavě a pět let řídil kuchyni luxusního hotelu Tři Studničky v Demanovské dolině. Od roku 2007 má ve společnosti METRO na starosti Zejména tréninky pro šéfkuchaře a majitele restaurací. Vojto je absolventem mezinárodně Uznávané odborné školy pro šéfkuchaře Yves Thuries Culinary Academy a držitelem prestižních Ocenění v gastronomických soutěžích. Jeho sbírka zahrnuje například bronzovou medaili ze Světové kuchařské olympiády IKA Erfurt 2008 a bronzovou medaili z The Emirates Salon Culinare v Dubaji z roku 2011, Vojto je pravidelným návštěvníkem Telerána na Markýze. BARISTICKÝ WORKSHOP - VERONIKA GÁLOVÁ/VESELÁ Veronika Gálová/Veselá se ve světě kávy pohybuje od roku Své dovednosti pravidelně piluje na školeních od mistrů České republiky i zahraničních odborníků. V roce 2014 se stala 2. vícemistriní České republiy v přípravě Aeropress, v témž roce získala titul nejlepší česká baristka v soutěži Coffe in Goosd Spirits a na slovenském mistrovství zvítězila v hlavní kategorii Barista. Od roku 2013 působí v pražírně kávy La Bohéme Café.

6 WORKSHOPY SOMMELIERSKÝ WORKSHOP – PAVOL VELIČ (MAKRO Akademie) Přední český sommelier Pavel Velič je nositel titulu Diplomovaný sommelier i nejvyššího Ocenění v oboru- zlatého hroznu. Profesionální poznávání vína se věnuje víc než deset Let. Díky vášni ke svému oboru složil celou řadu degustátorských zkoušek a certifikací Odpovídajícím evropským normám (DIN, ONORM, ISO). Jako člen degustačních komisí Jezdí hodnotit vína na mezinárodní soutěže a také magazíny zaměřené na vína celého Světa. Během své kariéry se umístil na předních místech v mnoha českých soutěžích. V loňském roce se stal sommelierským vícemistrem České republiky. BARMANSKÝ WORKSHOP – TOMÁŠ KUČERA (BARLIFE Akademie) Profesionální barman a poradce v olasti gastronomie Tomáš Kučera, sbíral své zkušenosti Jak během středoškolských stáží v Japonsku a Německu, tak následně během práce v Bugsyś baru. Zajímavostí jeho profesionální kariéry je i post osobního barmana herce Roberta de Nira. Mimo jiné se účastnil i mezinárodního finále barmanské soutěže v Dubaji. V současné době vede zážitkové barmanské kury v Barlife Akademii a věnuje se svému Konceptu baru s restaurací. Tomáš je součástí barmanského týmu MAKRO akademie.

7 WORKSHOPY A JEJICH MODERÁTOŘI: AKADEMIA HOTELIÉRA WORKSHOP - IVETA PUPIŠOVÁ K založeniu „ Akadémie hoteliera“ ma inšpirovali moji klienti a odborná verejnosť, ale takisto aj každodenné stretávanie sa s týmto prostredím. Pre malé hotely a penzióny môžu byť uzatvorené individuálne tréningy finančne náročné a preto prinášame novú alternatívu. Akadémia hoteliera funguje systémom otvorených tréningov, kde majú klienti možnosť konzultovať všetky pracovné problémy, s ktorými sa dennodenne stretávajú a zároveň majú príležitosť si vymeniť skúsenosti a poznatky s kolegami z iných hotelov. Zamestnanci v oblasti hotelierstva, ktorí majú záujem na sebe pracovať a neustále rozvíjať svoj potenciál sa môžu akadémie zúčastniť tiež. Takisto je akadémia otvorená pre všetkých začínajúcich podnikateľov v hotelovom segmente.

8 VSTUPENKA PRO UHRAZENÍ NA POKLADNÁCH METRO OBCHODŮ REGISTRACE VSTUPENEK NA SYMPOZIUM A UBYTOVÁNÍ V HOTELU SITNO VYHNE KONTAKT:  Produkcia s.r.o.   


Stáhnout ppt "TGM HORECA – 1. METRO HORECA SYMPOZIUM 2016 HoReCa Team."

Podobné prezentace


Reklamy Google