Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

A-Spektrum s.r.o. Vážený zákazníku, rádirádi bychom Vám představili nabídku našeho designu, která zahrnuje nábytek nábytek pro interiér i zahradu a celou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "A-Spektrum s.r.o. Vážený zákazníku, rádirádi bychom Vám představili nabídku našeho designu, která zahrnuje nábytek nábytek pro interiér i zahradu a celou."— Transkript prezentace:

1

2 A-Spektrum s.r.o.

3 Vážený zákazníku, rádirádi bychom Vám představili nabídku našeho designu, která zahrnuje nábytek nábytek pro interiér i zahradu a celou škálu doplňků. Mnoho našich výrobků je nejen českou, ale i evropskou novinkou. Výhodou našeho zpracování je zcela originální návrh pro každého klienta. ZáklademZákladem veškerých návrhů je filozofie Feng-shui (více informací naleznete na našich webových stránkách www.a-spektrum.cz) www.a-spektrum.cz) a důsledné zohlednění osobnosti klienta, posílení jeho pozitivní energie. NašímNaším specifikem je programové utváření prostoru takovým způsobem, aby vyvolával pozitivní pocity a reakce uživatele. ProtoProto naši dosavadní zákazníci oceňují nejen estetickou hodnotu námi realizovaných interiérů, ale rovněž i komfort bydlení, jehož kritériem zdaleka nemusí být finanční náročnost.

4 NEJEN KRÁSNÝ BYT NEBO DŮM, ALE DOMOV, NEJEN DOMOV, ALE ŠŤASTNÝ DOMOV. Chceme prostě, abyste byli šťastnější!

5

6 VITRÁŽ ŽivotadárnéŽivotadárné proměny vody. Duhové kapky deště. Temná hladina jezera. Stříbropěnivá říčka, moře, které líbá zapadající slunce. Stále je řeč o vodě? Kolik obrazů nám dává­? Za ranního úsvitu je hladina modrozelená ve zlatavém oparu. V poledne nebeská modř se proplétá z rozlitým sluncem a bílými chomáčky oblaků. Za večerního soumraku ji zbarví červánky do ruda. Stále je řeč o vodě, ale také o sklu. Voda může vypadat každou minutu jinak, stejně jako skleněná vitráž……...

7 SUNJIG (NAŠE NOVINKA) KousekKousek sluníčka, které spadlo na zem a z radosti z nového prostoru rozpustile poskakuje v zahradě. Volá na svou mámu na obloze a její paprsky odráží do našeho srdce. Se sunjigem na zahradě či v bytě nám bude stále svítit slunce………

8 FAYPORT (NAŠE NOVINKA) NaNa první pohled maličkost, drobný detail. Ve skutečnosti zásadní prvek při vnímání celého prostoru. Fayport je malým kouskem tajemna, který nás zve do světa dětství, pohádek a kouzel. Evokuje v nás potřebu dobra. Přináší světlo nejen do našeho interiéru, ale i do naší duše. Fayport změní prostor a tím i nás jako když víla mávne svým proutkem……..

9 KOUTNÍ FAYPORT (NAŠE NOVINKA) SeSe zatajeným dechem bereme do rukou předměty našich babiček. S úctou a obdivem vnímáme umění našich předků, které nikde nestudovali. Umění vytvářet laskavý prostor, který člověka konejší. Litujeme, že mnohé je zapomenuté. Ale možná, že právě světlo, které vychází z koutní vitráže, je tím svatým koutem, přes který se k nám to dobré zapomenuté začne vracet……..

10 KOVÁŘSKÉ PRÁCE ZahradaZahrada našeho dětství. Zahrada, která zpívá ranní chorály a šeptá večerní verše. Zahrada, která nás překvapuje svými zákoutími. Jakoby nás tam čekala mateřská náruč nebo rozpustilý skřítek. Za skupinou keřů vidíme kousek duhy spadlý na zem pro naši potěchu. Duhy, která se nerozplývá, ale zůstává tiše s námi……….

11

12 DŘEVĚNÝ NÁBYTEK JsemJsem člověk, tedy bydlím. Nebo jsem jenom bydlený? Ne, to bych nechtěl. Chci se radovat ze svého prostoru, dělit se o něj v přátelství a lásce a vychutnávat si možnost odpočinku i drobné radosti dne……….

13 FUSINGOVÉ POLICE (NAŠE NOVINKA) LetníLetní kytice ve váze. Vzpomínky na šťastné chvíle. Očekávání nových dobrých dnů. Užíváme si okamžik. Cítíme energii, která měkce plyne kolem nás, chvílemi jen zlehounka o nás zavadí, jakoby nás chtěla pohladit…….

14

15 SVĚTLA, ZRCADLA A OSTATNÍ DOPLŇKY Světlo,Světlo, které tvoří prostor bezpečí v tajemné tmě. Zrcadlo, které odráží sluneční paprsky i do těch nejtemnějších koutů. Vlídný letní déšť, který vítáme s nadějí, že očistí Matku Zemi i nás, barevná prasátka poskakující po stěně, hvězdné nebe nad hlavou, kapky rosy, které si spokojeně hoví na stéblech pokorné trávy. A radost. Radost, že jsme poznali podstatné. Člověk je člověkem, když tvoří Prostor Lásky…….

16 UMYVADLA A MÝDELNÍKY (NAŠE NOVINKA) PrůzračnáPrůzračná studánka našeho dětství. Nabíráme do dlaní křišťálovou vodu a s úsměvem pozorujeme, jak z našich prstů stékají krůpěje vody……..

17 SKLENĚNÉ ZÁBRADLÍ A PŘÍČKY KdyžKdyž jsme byli malí, často jsme snili sen, že létáme. Vznášíme se nad prostorem, jsme volní a lehcí. Jaký krásný pocit to byl! Co kdybychom si to připomněli?………..

18

19

20 A - Spektrum s.r.o. se sídlem Jeremiášova 14, 370 01 České Budějovice IČO: 6390 7551, DIČ: CZ 6390 7551 Tel.: (+420) 387 422 890, Fax: (+420) 387 319 246 E-mail: aspektrum@volny.cz Webové stránky: www.a-spektrum.cz Zapsána v obch. rejstříku u Kr. soudu v Č.Budějovicích, spis. zn. oddíl C, vložka 5771 Jednatel: Ing.arch. Stanislav Kovář, CSc., tel. +420 604 602 972 Společník: Mgr. Irena Kovářová, BcTh., tel. +420 605 948 710

21 Před naší kanceláří a prodejnou je možné zaparkovat autem. Jak se k nám dostanete (mapa):

22 Těšíme se na Vaši návštěvu


Stáhnout ppt "A-Spektrum s.r.o. Vážený zákazníku, rádirádi bychom Vám představili nabídku našeho designu, která zahrnuje nábytek nábytek pro interiér i zahradu a celou."

Podobné prezentace


Reklamy Google