Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ŠVÝCARSKÉ MENU: PŘEDKRM: Schaffhausen (cibulový koláč) POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina) HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ŠVÝCARSKÉ MENU: PŘEDKRM: Schaffhausen (cibulový koláč) POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina) HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami)"— Transkript prezentace:

1

2 ŠVÝCARSKÉ MENU: PŘEDKRM: Schaffhausen (cibulový koláč) POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina) HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami) DEZERT: Čokoládové suflé

3 Předkrm: Schaffhausen (cibulový koláč)

4 POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina)

5 HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami)

6 DEZERT: Čokoládové suflé

7 ITALSKÉ MENU : Předkrm: Bruschetty s mozzarellou Polévka: Acquacotta se sázeným vejcem a bagetkou Hlavní chod: Ravioli s bylinkovou riccotou a tomatovým pyré Dezert: Kávové tiramisu se šlehačkou

8 Předkrm: Bruschetty s mozzarellou

9 Polévka: Acquacotta se sázeným vejcem a bagetkou

10 Hlavní chod: Ravioli s bylinkovou riccotou a tomatovým pyré

11 Dezert: Kávové tiramisu se šlehačkou

12 Maďarské menu: Předkrm : Pagácsa Hlavní chod : Lecsó Dezert : Palacsinta

13 Předkrm : Pagácsa

14 Hlavní chod : Lecsó

15 Dezert : Palacsinta

16 Maltské menu : Předkrm: Bragioli Hlavní chod: Fenek Dezert: Gubbajt

17 Předkrm: Bragioli

18 Hlavní chod: Fenek

19 Dezert: Gubbajt

20 FRANCOUZSKÉ MENU: Předkrm: Taboulé Polévka: cibulová Hlavní chod: Žabí stehýnka Dezert: Creme bruleé

21 Předkrm: Taboulé

22 Polévka: cibulová

23 Hlavní chod: Žabí stehýnka

24 Dezert: Creme bruleé

25 TAKOVOU ZÁBAVU JSEM ČEKALA, TAKŽE JSEM BYLA PŘÍJEMNĚ PŘEKVAPENÁ. CHÉZEKAKE. HMM…Tak to vůbec nevím. VEČER SE MI MOC LÍBIL, CHUTNALO MI A I TEN DEZERT BYL SUPER, TAKŽE DÁVÁM ŠEST BODŮ. TO SI RADŠI KOUPIM BAKETU. DĚLÁŠ, JAKO BYSME TADY SOUTĚŽILI O PADESÁT MILIARDŮ!


Stáhnout ppt "ŠVÝCARSKÉ MENU: PŘEDKRM: Schaffhausen (cibulový koláč) POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina) HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami)"

Podobné prezentace


Reklamy Google