Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Družinové noviny Měsíčník pro školáky, rodiče, učitele a vychovatele vydává 5.oddělení ŠD.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Družinové noviny Měsíčník pro školáky, rodiče, učitele a vychovatele vydává 5.oddělení ŠD."— Transkript prezentace:

1 Družinové noviny Měsíčník pro školáky, rodiče, učitele a vychovatele vydává 5.oddělení ŠD

2 ADAM Já jsem Adam a chodím do 31. základní školy. Bydlím v Plzni a rád hraju MINECRAFT. Je to vlastně hra na PC o tom ‚ že jste na světě sami. V noci se tam zjeví všelijaké příšery, což jsou herní bytosti, které neovládá hráč. Je to hra pro jednoho i více hráčů. Co se tam dá dělat? Dají se tam vyrábět věci, např.sekyra, meč, krumpáč, rýč a lopatu. To jsou ty základní věci. EDA P. Jmenuji se Eduard Plic. Je mi 9 let a bydlím v Plzni-na Vinicích. Baví mne hrát na flétnu a chodit na folklórní tance. Letos jsme byli s folklórem v Maďarsku na mezinárodním festivalu a v Uherském Brodu. Rád hraji šachy, dámu a taky si rád hraji s legem. Moje 3 nejoblíbenější předměty jsou TV, M a PČ. Letošní prázdniny jsem byl v táboře, stanoval jsem a taky jsem sjížděl Vltavu.

3 ONDRA V. Jmenuji se Ondra a rád si maluji s kamarády. Je mi 10 let. Mým koní č kem je airsoft. Máme doma psa, je moc hodný, ale ob č as je otravný. Miluji jeden jediný p ř edm ě t a tím je matika. Moc rád bych cht ě l dostat druhou airsoftku.

4 VOJTA Mé jméno je Vojt ě ch Melnyk a je mi 10 let. Hodn ě, hodn ě a hodn ě rád si stavím z lega. Chodím na karate a u č ím se katu hean nydan na žlutý pásek. Ješt ě n ě co o mém jmén ě : Vojt ě ch je ze Slovinska, skládá se z Woi a ciech, takže posila vojska. Mám mít za vlastnosti : spolehlivý a soust ř ed ě ný. TIMKO TIMKO Ahoj a dobrý den jmenuji se : Timko a je mi 8 let, chod í m do 31.Z Š v Plzni, do t ří dy III.C. Moji rodi č e jsou Slov á ci, tak ž e jsem tak jakoby Č echoSlov á k. Hraju hokej v T ř emo š n é, chod í m do 3.t ří dy. Jednou jsme hr á li turnaj v Č esk é m Krumlov ě a byl jsem nejlep ší m hr áč em turnaje. I kdy ž s mým kotn í kem to nevypadalo dob ř e, m ě l jsem ho vymknut ý, ale dal jsem 14 g ó l ů a p ř ihr á l jsem na gol 3 kr á t, vyhr á li jsme 1.m í sto a A t ý m 5.m í sto z 5-ti. R á d hraju hokej a hraju hry na PC t ř eba MINECRAFT, je to pro m ě ta nej nej hra. V áš Timko

5 MAT Ě J ŽÁK Jmenuju se Mat ě j Žák. Rád sportuji a dva mé nejoblíben ě jší sporty jsou házená a fotbal. Chodím do 4.C. Naše paní u č itelka se jmenuje Veronika Brabcová. Mám sestru která chodí do 1.C a jmenuje se Kate ř ina Žáková. O prázdninách jsme byli v Chorvatsku a tam jsme si p ůjč ili lo ď ku. Byl jsem ješt ě na letním filmovém tábo ř e, moc se mi tam nelíbilo a byl jsem ocen ě n Oskárkem za nejlepšího herce. ZUZKA Ahoj jmenuji se Zuzka, je mi 8 let. Sportování je zdravá v ě c. Já mám nejradši plavání a b ě h. Kolo moc ne, ale je to sou č ástí všech sport ů, takže docela ano. Máme hodn ě sportovc ů, kte ř í se mohou ocitnout na letní nebo zimní olympiád ě. Jako nap ř íklad Barbora Špotáková. Naše nejznám ě jší ošt ě pa ř ka, která jednoho dne hodila p ř es 70 metr ů. Nebo Zuzana Hejnová, která už dvakrát byla mistryn ě sv ě ta. Poprvé se jí to poda ř ilo v roce 2013 v Pa ř íži a po druhé letos v Č ín ě.

6 MARTIN Bydlím v Plzni. Hraju fotbal za Košutku. Nejrad ě ji mám rád Messiho. Jednou, když hráli proti Bayernu, tak Messi dal 2 goly a Neymar dal 1 gol a dohromady vyhráli 30.

7 TOMÍK Jmenuji se Tomík a rád hraju fotbal. Taky rád hraju MINECRAFT a bowling. Chodím do 3.C a mám staršího bráchu a taky hraju fotbal za TJ KOŠUTKA PLZE Ň. Tréninky máme v pond ě lí a ve č tvrtek. P ř ed prázdninami jsme byly na zápase když hrála FC VIKTORIA PLZE Ň vs 1.FK P Ř ÍBRAM a VIKTORKA vyhrála 5:2.

8

9


Stáhnout ppt "Družinové noviny Měsíčník pro školáky, rodiče, učitele a vychovatele vydává 5.oddělení ŠD."

Podobné prezentace


Reklamy Google