Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systém péče o bezpečnost Systém.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systém péče o bezpečnost Systém."— Transkript prezentace:

1

2 Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systém péče o bezpečnost Systém péče o bezpečnost elektrických zařízení. elektrických zařízení.

3 Systém péče o bezpečnost elektrických zařízení

4 Reviz e http://www.securitybit.cz/img/technik2.jpg

5 Kdy provádět revize

6

7

8

9

10

11

12

13 Prozatímní elektrická zařízení se revidují ve lhůtě nepřekračující 6 měsíců.

14 Použitá literatura: [1]http://www.domzo13.cz/akt/RevizeEl070606.pdf [2]http://www.infoenergie.cz/web/root/energy.php?nav01=144&nav02=424 [3] www.elmo.czwww.elmo.cz [4] ksp.mff.cuni.cz [5] www.in-el.cz Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Střední průmyslová škola Uherský Brod, 2009

15 Děkuji Vám za pozornost Ing. Josef Nevařil Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Střední průmyslová škola Uherský Brod, 2009

16


Stáhnout ppt "Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systém péče o bezpečnost Systém."

Podobné prezentace


Reklamy Google