Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KLÍČNICTVÍ HAVÍŘOV ul. Kosmonautů. MODERNÍ A SVĚŽÍ VZHLED MODERNÍ KOPÍROVACÍ STROJEOSVĚTLENÉ VÝLOHY SE ZBOŽÍM.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KLÍČNICTVÍ HAVÍŘOV ul. Kosmonautů. MODERNÍ A SVĚŽÍ VZHLED MODERNÍ KOPÍROVACÍ STROJEOSVĚTLENÉ VÝLOHY SE ZBOŽÍM."— Transkript prezentace:

1 KLÍČNICTVÍ HAVÍŘOV ul. Kosmonautů

2 MODERNÍ A SVĚŽÍ VZHLED MODERNÍ KOPÍROVACÍ STROJEOSVĚTLENÉ VÝLOHY SE ZBOŽÍM

3 KLÍČE VYRÁBÍME NA MODERNÍCH STROJÍCH

4 ELEKTRONICKÝ STROJ FUTURA V našem „arzenálu“ strojů, se nachází i nejmodernější a multifunkční stroj firmy SILCA – FUTURA. Tento stroj dokáže vyrábět kopie klíčů a autoklíčů, ale taktéž i originály!!! Dokáže vyřezat klíče zubové, důlkové i gravírované!!! Jak to funguje? Stroj si automaticky načte zuby, důlky nebo drážku klíče a elektronicky vyhodnotí odchylky vzniklé používáním klíče. Tyto odchylky pak při vyřezávání klíčů a autoklíčů eliminuje a vyrábí tak, originální klíč nebo autoklíč. Co z toho plyne pro zákazníka? Pokud zákazníkův klíč již neodemyká dobře v zámku, z důvodu špatné kopie, nebo opotřebováním klíče,vyrobený klíč na tomto stroji, již bude odemykat jako nový, pokud není zámek zničený nebo opotřebený.

5 Moderní mechanické kopírovací stroje

6 Vyrábíme auto klíče s imobilizérem Co je imobilizér? Od roku 1995, má většina vozu ve výbavě, jednotku imobilizéru. Tato jednotka zabraňuje nastartování motoru nesprávným klíčem. V klíči se nachází transportér, neboli čip, ze kterého si jednotka imobilizéru vyčte data a uskuteční start motoru. Každé auto má jedinečný typ dat v čipu. Tyto čipy jsme schopni vyrábět, resp. klonovat na moderních diagnostických přístrojích. Bez tohoto čipu by Vám autoklíč motor nenastartoval. Jsme schopni vyrábět autoklíče s čipem téměř na 90% značek aut. Vyrobíme i „ztracené“ autoklíče s čipem!!!

7 AUTOKLÍČE S DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM „Vystřelovací“ autoklíč s dálkovým ovládáním – vw group Autoklíč s dálkovým ovládáním FORD

8 Čipy imobilizéru vyrábíme na moderních přístrojích Vlastníme diagnostické programy: AdvancedCode, SuperVagKey, MVP Code, X-Prog, JMA TRS500 atd.

9 Vyrábíme cca 98% klíčů!!!

10 PRODEJ A MONTÁŽ BEZPEČNOSNÍCH KOVÁNÍ A PŘÍDAVNÝCH ZÁMKŮ Bezpečnostní kováníPřídavné zámky

11 PYRAMIDA BEZPEČNOSTI PYRAMIDA BEZPEČNOSTI je jednotící komunikační prvek, který usnadňuje a zpřehledňuje identifikaci výrobků s ověřenou úrovní jakosti a je zaměřen výhradně na certifikované výrobky mechanických zábranných systémů. Čtyři barevně odlišené stupně bezpečnosti reprezentují jednotlivé úrovně zabezpečení dle normy ČSN P ENV 1627. Ta definuje odolnost výrobků např. proti odvrtání, vyhmatání, vytržení, hrubému násilí, atd. Hodnocení a certifikaci výrobků zajišťuje nezávislá akreditovaná zkušební laboratoř a certifikační orgán. PYRAMIDA usnadňuje volbu při výběru vhodných výrobků splňujících požadovanou úroveň zabezpečení majetku Dnes již značeno jako RC1-RC4

12 JEDNOTLIVÉ OZNAČENÍ RC3 – bezpečnostní třída dle pyramidy bezpečnosti RC4 – bezpečnostní třída dle pyramidy bezpečnosti BAMPING – zvýšená odolnost proti nedestruktivní metodě otevírání ODVRÁNÍ – zvýšená odolnost proti odvrtání vložky PLANŽETA – zvýšená odolnost proti vyplanžetování BSZ – prostupová spojka, která umožňuje odemčení vložky z obou stran klíčem, pokud je klíč z druhé strany. PRÁVNÍ OCHRANA KLÍČE Neboli patentová ochrana klíče Klíče se vyrábějí pouze u vybraných klíčových služeb a po předložení bezp. karty.

13 SYSTÉMY GENERÁLNÍCH A HLAVNÍCH KLÍČŮ (SGHK)

14 SYSTÉMY SGHK Systémy vložek (zámků) se společným uzávěrem na klíč - SYSTÉMY GENERÁLNÍHO A HLAVNÍHO KLÍČE. Zbavte se velkého a nepřehledného počtu klíčů !!! Systémy generálních a hlavních klíčů (SGHK), jsou klíčové systémy, které umožňují kontrolovatelný vstup do jednotlivých dveří v objektu. Klíče nebo zámky lze sjednotit a kombinovat mezi sebou. Výhodou těchto klíčových systémů, je malý počet klíčů, kterými se dají otevřít vícero dveří. Systém se při výrobě dá nakonfigurovat dle přání zadavatele. Použití systémů: Systémy SGHK se dají použít v objektech, jako jsou například, nemocnice, sportovní areály a haly, sídla firem, hotely a penziony, úřady a podobně, ale i také v rodinných domech.

15 Zabezpečení vstupních dveří Bezpečnostní vložka RC4Bezpečnostní kování RC3

16 Bezpečnostní vložka CES810PSM – RC4 Cylindrická bezpečnostní vložka zařazená dle ČSN 1627 do 4. bezpečnostní třídy, testována podle EN 1303 - 2005 CES - Nejstarší německý výrobce vložkových zámků C.Ed. Schulte GmbH – po celém světě známá jako CES – je nejstarším výrobcem vložkových zámků v Německu, který byl založen na počátku 19. století. Systém se 6 stavítky Splňuje podmínky 4. bezpečnostní třídy dle ČSN 1627 Testována podle EN 1303 - 2005 Základní délka 31,5/35,5 mm (možnost různých délek) Robustní mosazná konstrukce Patentem chráněné profily K dispozici jsou různé povrchové úpravy: NI- SAT,. Dodávána s bezpečnostní kartou Mosazné tělo a bubínek Robustní poniklované klíče, 3,5 mm tloušťka Ocelový palec 3 protiúderová stavítka Stavítka proti odvrtání na všech pozicích Blokovací kolík z tvrzené oceli, ochrana proti odvrtání

17 Prodej různých druhů zadlabacích zámků

18 Bezpečnostní visací zámky TOKOZ 113/50+ tvrzený třmen TOKOZ GOLEM - velice odolný visací zámek

19 Velký výběr obalů autoklíčů a autoklíčů Vyrábíme oboustranné řezané autoklíče na téměř všechny druhy automobilů a motocyklů. Gravírované autoklíče jsou klíče, které se používají v poslední době ke všem modelům automobilů - vyjímaje elektronické klíče. Tyto autoklíče vyrábíme na počkání i s přípravou na čip, na nejmodernějším elektronickém stroji zn. SILCA VIPER a stroji ILCO ORION. Tyto klíče vyrábíme v originální kvalitě (jako nový). Dokážeme vyrobit autoklíč i podle auto zámku, nebo z neúplného zlomeného klíče. Autoklíče s čipem komunikují s řídící jednotkou automobilu, vybavenou imobilizérem. Téměř všechny vozy vyrobené od roku 1995 jsou vybaveny imobilizérem. Pokud nemáte správný klíč s čipem, tento klíč automobil nenastartuje. Jsme schopni Vám vyrobit autoklíč i s čipem, který i dokážeme načipovat, aby komunikoval, s řídící jednotkou automobilu. Autoklíče s čipem kopírujeme přímo v prodejně. U některých vozů je nutno se připojit k řídící jednotce vozu a autoklíč s čipem přihlásit přes diagnostický program.

20 OPRAVY AUTOZÁMKŮ A D.O. Opravy autozámkůOpravy dálkových ovladačů

21 Přestavby, opravy a sjednocování vložek a visacích zámků Pokud potřebujete odemykat více zámku (dveří), jedním klíčem, nebo odemykat více visacích zámků, tak Vám tyto zámky přeskládáme na jeden klíč. Opravujeme a renovujeme vložky a visací zámky. Pokud již máte vložku opotřebovanou jsme schopni Vám tuto vložku zrenovovat – jen od vybraných výrobců. FAB, CES, GUARD, CISA, MUL-T-LOCK

22 PRODEJ A MONTÁŽ PANIKOVÝCH ZÁMKŮ Panikové, protipožární kování pro únikové východy Dodáváme a montujeme paniková kování těchto výrobců: FAB, CISA, DORMA a FAPIN v souladu s těmito normami: ČSN EN 1627 - Odolnost proti násilnému vniknutí ČSN EN 179 - Pro únikové východy ČSN EN 1125 - Pro panikové únikové východy ČSN EN 1634-1 - Pro požárně odolné dveře. Panikové kování lze použít všude tam kde, se shromažďuje větší počet osob. Tyto panikové kování se dají uzamknout a jsou uzamčeny přístupy z venčí. Jakmile však dojde k mimořádné události (požár a pod.), lze tyto dveře opatřené panikovým kováním otevříT zevnitř, pouhým tlakem na madlo nebo kliku (dle typu panikového kování).

23 NOUZOVÉ OTEVÍRÁNÍ DVEŘÍ BYTŮ A AUT BEZ POŠKOZENÍ. Tel: 733 712 806


Stáhnout ppt "KLÍČNICTVÍ HAVÍŘOV ul. Kosmonautů. MODERNÍ A SVĚŽÍ VZHLED MODERNÍ KOPÍROVACÍ STROJEOSVĚTLENÉ VÝLOHY SE ZBOŽÍM."

Podobné prezentace


Reklamy Google