Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy."— Transkript prezentace:

1 O malé i velké dětičky, se postarají naše

2 Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy pro děti na svatbách, oslavách, firemních dnech. Naše služby zajišťujeme po celé ČR. Naším cílem je zajisti pro Vás hlídání dětí tak, abyste si s pocitem absolutního klidu a bezpečí užili neopakovatelné chvíle s Vašimi blízkými a rodinou.

3

4 Náš tým tvoří ty nejlepší, jsme zodpovědné, kreativní a jazykově vybavené. Máme k dispozici kompletní dětský koutek, skákací hrady, ruční dílnu, sportovní vybavení. Pro děti připravujeme interaktivní program plný her, soutěží a zábavy pro různé věkové kategorie, od miminek až po velké děti. Děti odchází s úsměvem na tváři a navíc si odnáší ručně vyrobené dárky, které společně vytvořily s našimi Tetičkami. Zajišťujeme i individuální hlídání dětí od 2 měsíců, během celého dne či večerního hlídání.

5 Zábava na zemi i ve vzduchu Zábava na zemi i ve vzduchu …

6

7 Přizpůsobíme se tématu vaší akce Přizpůsobíme se tématu vaší akce …

8

9 NAŠEPRÁCE NÁSBAVÍ

10

11

12 I takhle mohou vypadat výrobky vašich dětí I takhle mohou vypadat výrobky vašich dětí…

13

14

15

16 Zábavný program nejen pro děti Zábavný program nejen pro děti…

17

18 Venku, vevnitř, kdekoli – Tetičky nic neskolí Venku, vevnitř, kdekoli – Tetičky nic neskolí…

19

20

21

22 K dispozici máme i skákací hrady K dispozici máme i skákací hrady …

23

24 Namalujeme Namalujeme …

25 zmalujeme … zmalujeme…

26 i obdarujeme … i obdarujeme!

27

28 Kuličková koupel pro nejmenší Kuličková koupel pro nejmenší …

29

30 Vysvětlíme, poradíme, případně i zasvětíme Vysvětlíme, poradíme, případně i zasvětíme …

31 V týmu máme i,,Tetičáky“ V týmu máme i,,Tetičáky“ … strýčky

32 Reference:  Svatební agentka http://www.svatebniagentka.cz/  Svatební a společenské centrum Caxa http://www.caxa.cz/  Svatební agent http://www.svatebniagent.cz/  Svatební agentura Juliana http://www.svatbysjulianou.cz/  Svatební dekorace a výzdoba na klíč http://www.svatebni-doplnky.cz/  Agentura Pavel Novák FAMILI http://www.pavelnovak.cz/  Stará střelnice Hranice http://starastrelnice.cz/  Zámek Velká Bystřice http://zamekvelkabystrice.cz/  NH Olomouc Congress hotel http://www.nh-olomouc.cz/

33 Reference: Hotel Buchlovice http://www.hotelbuchlovice.cz/  Hotel Buchlovice http://www.hotelbuchlovice.cz/  Hotel Prachárna http://hotel-pracharna.cz/  Holický dvůr http://holickydvur.cz/  Hotel Akademie http://hruba-voda.hotelakademie.cz/  Šance Olomouc o.p.s. http://www.sancecz.org/  K-PLUS vyhlídkové lety http://www.k-plus.cz/  Oxford jazyková škola http://tozvladnete.cz/  Studio LKM http://studiolkm.cz/ … spoustu spokojených klientů … spoustu spokojených klientů … na vyžádání můžeme doložit další reference … na vyžádání můžeme doložit další reference

34 Použitá hudba: Our Place (2015), ARROW & OLIVE; zdroj: jamendo.com

35 Těšíme se na spolupráci! Vaše www.teticky.cz Monika Klárová, tel.: 724 933 948, klarova@teticky.cz Jana Navrátilová, tel.: 775 277 888, navratilova@teticky.cz


Stáhnout ppt "O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy."

Podobné prezentace


Reklamy Google