Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této."— Transkript prezentace:

1 Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této skupiny je rok 2004. Víťa Starý hraje na elektrickou kytaru a zpívá , Mates Vorda na bicí, Pepa Bolan také na elektrickou kytaru a Coopi na basovku.

2 V roce vzniklo demo Říkala, že jí trápí cosi, o rok později Mandrage uzavřeli smlouvu s Universal Music. V roce 2007 skupina vydala dlouho hrající CD s názvem Přišli jsme si pro vaše děti. V roce 2009 skupina vydala v pořadí druhé CD s názvem Hledá se žena pojmenové podle stejnojmenného hitu. Během roku 2010 singl Hledá se žena obsadil první místa hitparád v České republice. Později vydala i Šrouby a matice. V roce 2012 měla píseň Šrouby a matice úspěch ve všech hitparádách moderní hudby v České Republice.

3 Proč ? Nejvíc se mi líbí písnička ,,Františkovi lázně „
Byl jsem na jednom jejich festivalu. Mandrage Žánry : Pop rock Jsou stále aktivní.

4 Jejich písně ,, Šrouby a matice " ,,Františkovi lázně " ,,Na dlani "
,,Hledá se žena " ,,Velký boty " ,,Celý svět " ,,Andělem "

5

6 Děkuji za pozornost. Marek Čech


Stáhnout ppt "Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této."

Podobné prezentace


Reklamy Google