Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU"— Transkript prezentace:

1 VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ? NA TITANIKU! POTOPILI LOĎ, JEN ABY SI LOKLI.

2 Omluva po telefonu V ředitelně zadrnčí telefon a ozve se podivný hlas. ˝Omluvte syna, má chřipku!˝ ˝Kdo volá?˝ zajímá se ředitel školy. ˝Přece můj táta!˝

3 Mařenka přijde do zeleniny a zeptá se : "Máte tunu hrášku
Mařenka přijde do zeleniny a zeptá se : "Máte tunu hrášku?" Nemáme, odvětí prodavač. Druhý den se Mařenka znovu zeptá, jestli už došla tuna hrášku. Ne, nedošla. To se opakuje několik dnů. Nakonec to prodavač řekne vedoucímu a ten hrášek v tak velkém množství objedná. Po 10 ti dnech pak na otázku Mařenky máte hrášek prodavač odpoví, že má. "To je ale kuliček, co?!", opáčí Maruška.

4 Ptá se máma Pepíčka: "Proč krmíš slepice čokoládou
Ptá se máma Pepíčka: "Proč krmíš slepice čokoládou?" On odpoví: "Aby mi snesly Kindrvejce."

5 Paní učitelka: "Nezapomněli jste na slib, že v sobotu a v neděli uděláte někomu 2x radost?" "Já jsem nezapomněl," povídá Honzík. "V sobotu, když jsem přijel k babičce, ta měla radost! A v neděli když jsem odjížděl, měla radost ještě větší!"

6 Ve škole si vysvětlují základy první pomoci
Ve škole si vysvětlují základy první pomoci. "Co bys dělal Jindřichu, kdyby tvůj bratříček spolkl klíč?" ptal se pan učitel. Jindřich: "Vlezl bych domů oknem!"

7 Kluci se vrátili z výletu, na kterém se o sebe museli postarat sami se vším všudy. Maminka se ptá Pepíčka: "A kdo z vás vařil?" "Vojta přece." "Vojta? On to umí?" "No, vařit umí. Akorát, že jíst se to nedá."

8 "Pepíčku," ptá se babička, "která holčička je ve vaší třídě nejvíc oblíbená?" - "Jednoznačně Adélka, babi." - "A proč jednoznačně, Pepíčku?" - "Protože se od ní celá třída nakazila spalničkami."

9 Zvířátka v lese mají schůzi a medvěd v čele povídá: "Sešlo se mi tady spoustu stížností, že mezi námi žije jedno zvířátko, které nás všechny nemožně otravuje a obtěžuje svým kvákáním. Nechci toto zelené otravné stvoření jmenovat, ale je jisté, že bychom s ním měli něco udělat." V tom se ze zadních řad ozvě protivný kuňkavý hlas, povstane žába a křičí: "Jasněé, známé, krokodýl, vyhoďte ho z lesá!"

10 Petříkův tatínek zaklepe u souseda: "Tak jakpak, sousede, už jste udělal synovi úkol z matematiky?" "Ano." "A nedal byste mi ho, prosím, opsat?"


Stáhnout ppt "VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU"

Podobné prezentace


Reklamy Google