Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z."— Transkript prezentace:

1

2

3 Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi
Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z tohoto pekla?

4 100% Přírodní produkt pro podporu zdraví a
úlevu od jakékoliv bolesti. Patentovaná technologie bylin na základě minerálů a mořského fytoplanktonu. Určeno pro každodenní použití. Zcela neškodné, nemají žádné nežádoucí účinky. Je v seznamu FDA ( Americký nejvyšší úřad pro kontrolu léčiv), jakožto lék 1. třídy.

5 ZÁKLADNÍ SLOŽENÍ: + transdermální vlnové technologie
Korejský červený ženšen INSAM Mořský fytoplankton Iony stříbra Germanium

6 Korejský červený ženšen (INSAM)
Je vytrvalá bylina čeledi Aralkovitých. Na východě je známá pod názvem „člověk-kořen“, vzhledem k charakteristickému tvaru kořene. Latinský název ženšenu je Panax a je odvozen od názvu antické řecké bohyně Panacey, která mohla uzdravit od všech nemocí. V přírodě se ženšen vyskytuje velmi vzácně a jeho cena je obrovská. Staří takového ženšenu může dosahovat až 200 let. Je to jedna z nejvzácnějších magických přísad.

7 INSAM se pěstuje na plantážích v Jižní Koreji, v
podmínkách nejbližších přírodnímu výskytu. Pěstování, zpracování a prodej ženšenu kontroluje vláda Jižní Koreje. Vývoz ženšenu ze země ve formě suroviny je přísně zakázán. Pro lékařské účely se používají kořeny 5-6 let starých rostlin, protože jen takto staré rostliny mají dostatečnou koncentraci léčivých látek. INSAM se liší od jiných druhu ženšenu způsobem zpracování. Právě v Koreji, ještě 1000 let zpátky objevili nový způsob uchování této rostliny: rostlina se spaří párou a posléze usuší na sluníčku, díky čemuž získá svoji charakteristickou červenou barvu.

8 Takto zpracovaný červený korejský ženšen uchová maximální
počet léčivých a prospěšných látek pro organismus. INSAM má nejbohatší složení - obsahuje 32 saponinů, nejvíce ze všech druhů rostlin. Složení: Saponiny- (od lat. Sapo- mýdlo) zvyšuji průchodnost buněčných stěn, zvláště pro průchod bílkovin a jiných makromolekul. Působí jako „otevírač“, odemyká určité druhy buněk, proto čím víc saponinů, tím více látka účinkuje na vícero druhů buněk. Vitamíny – C, E, skupina B, kyselina pantotenová, kyselina listová,kyselina fosforečná, aminokyseliny. Mikro látky- železo (Fe), měď (Cu), zinek (Zn), chrom (Cr) atd. Makro látky – fosfor (F), hořčík (Mg), draslík (K), vápník (Ca), síra(S), molybden (Mo), mangan (Mn) atd.

9 Působení korejského červeného ženšenu na organismus:
Zvyšuje metabolismus cholesterinu Snižuje obsah cukru v krvi Obnovuje sexuální aktivitu Působí preventivně proti onkologickým nemocím Zlepšuje trávení Pomáhá proti astmatu a jiným plicním chorobám Velmi účinný proti stresu Zvyšuje imunitu Normalizuje krevní tlak Odstraňuje příznaky únavy, napětí a stresu Snižuje únavu Zvyšuje energii a výdrž Zlepšuje spánek Zvyšuje koncentraci a jasnou mysl Zlepšuje paměť A TO VŠE JE v Power Strips!

10 Mořský fytoplankton - Mikroskopické řasy vyskytující se ve světových oceánech do hloubky 15 m - Nejstarší forma života na Zemi. - 90% kyslíku v atmosféře je výsledek fotosyntézy mořského fytoplanktonu - Nevyskytuje se ve špinavé vodě, je „indikátorem čistoty vody“ - Je základem vodního potravinového řetězce, obsahuje ho jídelníček všech mořských živočichů od zooplanktonu k velrybám. - Ideální strava pro všechny živočichy – obsahuje všechny potřebné prvky. - Je v tvrdém obalu, pro lidský organismus nestravitelný. - MARINE PHYTOPLANKTON ALFA 3 CMP je prvním mořským fytoplanktonem stravitelným pro člověka.

11 MARINE PHYTOPLANKTON ALFA 3 CMP
Přírodní produkt obsahující všechny látky pro udržení zdravého životního stylu. Obsahuje antioxidanty, aminokyseliny, vitamíny a minerály v mikroskopickém tvaru Se schopností rychlého průniku, přímo do vnitřku buněk v těle. Je 100% rozložitelný v lidském organismu. Nejbohatší zdroj potravy, poskytující 400x více energii, než jakákoliv rostlina na Zemi. A to vše je v Power Strips!

12 Iony stříbra - Univerzální antibakteriální prostředek s velmi širokým spektrem působení. - Efektivní proti stovkám infekcí. - Jsou známé svými antibakteriálními, protiplísňovými, antiparazitárními účinky již po tisíciletí. - V nano velikosti, iony stříbra působí efektivněji a rychleji, aniž by se uchovávali v těle. A to vše je v Power Strips.

13 Germanium -Chemický prvek, polovodič -Mění svou vlastnost při zahřátí.
-Je rozptýlen po povrchu náplastí. Germanium vyvolává proud záporných ionů (elektronů), které posilují oslabené buňky v našem těle. Pomáhá vylučovat kladně nabité iony z našeho těla, které jsou pro něj zhoubné. Nastoluje rovnováhu mezi zápornými a kladnými iony. Proč je rovnováha ionu v těle důležitá? Pokud je v těle nadbytek kladně nabitých ionu, tak pociťujeme únavu a nespokojenost. V případě nastolení rovnováhy jsme plni energie a cítíme se spokojeně. Germanium vylučuje infračervené (tepelné) záření , které proniká 15mm pod povrch kůži, zahřívá ji a zároveň prokrvuje. Germanium zvyšuje koncentraci oxidu dusnatého v našem těle („molekul života“), rozšiřuje cévy a způsobuje jejich prokrvení.

14 Za objevení účinků oxidu dusnatého, jenž reguluje tonus cév, v roce 1998
Získali tři američtí vědci Nobelovu cenu – Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro, Ferid Murad Výsledek působení infračervených vln po 15 min. působení POWER STRIPS.

15 Transdermální vlnové technologie
Je způsob pronikání účinné látky do organismu prostřednictvím průchodu látky mezi krevními destičkami na povrchu kůže. Je to alternativní způsob dopravy účinné látky přes pokožku přímo do krve Transdermální způsob podání umožňuje účinné látce pronikat a působit dlouho a pomalu v průběhu několika hodin nebo dnů Udržuje pořád stejnou koncentraci účinné látky v krevním oběhu Umožňuje rychlou dopravu účinné látky do organismu, vylučuje problémy spojené s perorálním či injekčním užitím. Pro zákazníka není problém samostatně použít či odstranit transdermální náplast

16 Tradiční prostředky proti bolesti nebo Power Strips ?

17 ŘEKNi BOLESTi,ÚNAVĚ, STRESU - NE!!!

18 ...miliony lidí na celém světě denně hledají řešení Problémy s klouby
Slabá koncentrace Poruchy spánku Spalování tuků Problémy se silou a výdrží Kardiovaskulární problémy Chronické bolesti Bolesti hlavy Deprese Stres Problémy s potencí Deficity energie Přísun škodlivých látek do těla

19

20

21

22

23


Stáhnout ppt "Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z."

Podobné prezentace


Reklamy Google