Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cesta za dobrodružstvím..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cesta za dobrodružstvím.."— Transkript prezentace:

1 Cesta za dobrodružstvím..
MG VSETÍN Cesta za dobrodružstvím..

2 Proč MG Vsetín? Především zde najdete spoustu milých a přátelských lidí, tak jak se to povedlo mě. Čekala jsem od gymnázia dobré studijní podmínky, nové zkušenosti a zatím mě nic nezklamalo. Věřte mi, že nuda vám tady taky nehrozí. Velké plus tady u nás je, že nemáme šatny ale skřínky! SKVĚLÉ OBĚDY!

3 UČEBNY? Budete v nich trávit dost času, tak se nebojte, poznáte je sami 5 světových jazyků? Není problém! (Angličtina povinná +Španělština/Francouzština/Němčina/Ruština) Specializované učebny Posluchárny: Chemie, Fyziky, Dějepisu, Zeměpisu Laboratoře: Fyzická, Chemická, Biologická I tělocviky jsou zábavné už jen tím, že vvětšinou tak půl odinou strávíte docházením na daná místa výuky, pokud nejsme v tělocvičně. Ani počítačů tu není nazbyt, máme k dispozici 3 učebny.

4 Ve školní jídelně máme možnost volby tří obědů
1 oběd vždy bez vyjímky vegetariánský Možnost navolení obědů z pohodlí domova přes stránky Pokud máte strach z nedostatku času na obědy, tak nemusíte mít - Obědové přestávky bez vyjímky trvají hodinu.

5 Nejúžasnější na škole je školní bufet
Pokud odoláte obrovským řadám o velké přestávce, budete to tu zbožňovat jako já Párek v rohlíku jen za 13,- Kč? Mňam! Dokonce tu seženete i sešity

6 Čeká vás tu samozřejmě i plno zábavy, čas strávený s vaší třídou patří jako jeden z nejpříjemnějších zde na škole Máte k dispozici nespočet zájmových kroužků ( Pěvěcký, Divadelní sbor..) Gympl se nachází skoro ve středu Vsetína, takže hned po ruce máte park, obchodní centrum a plno jiných možností.

7 K dispozici je stolní fotbálek a školní knihovna jako útočiště
Velkou výhrou na našem Gymnáziu je velice oblíbený automat s kávou,čokoládou atd...

8 POJĎTE ZA NÁMI! Seznámit se s jednou z nejlepších škol z okolí, neváhejte a poznejte její okolí a prostředí sami! Nebudete litovat :-).


Stáhnout ppt "Cesta za dobrodružstvím.."

Podobné prezentace


Reklamy Google