Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***"— Transkript prezentace:

1 Wellnes víkend 6. – 8. 5. 2011, Horní Bečva – Mesit***
Nabídka volnočasových aktivit pro všechny dámy, které si to chtějí naplno užít!

2 A co jsme pro Vás připravily?
Stejně jako minule tady pro Vás máme Fotoproměnu! Cena: 990,- Kč (obsahuje profesionální nalíčení pleti a rychlou úpravu vlasů, 1x foto před a 5x foto po proměně). Fotoproměna trvá cca 60 – 75min.

3 Dále je zde nově: Kurz sebelíčení!
Co se zde dozvíte a naučíte? Pod vedením profesionální vizážistky se naučíte, jak co nejefektivněji a nejjednodušeji nalíčit svou pleť tak, aby jste zakryly své nedostatky a zdůraznily přednosti. Pakliže celý život bojujete s líčením, je kurz určen právě Vám! To, jak jste to zvládly Vám fotografka zdokumentuje a dodá 4ks fotografií 13x18cm. Cena 990,- Kč, časová náročnost – dle počtu účastnic cca 2 – 4hodiny.

4 A jako perlička je tady Fotografování!
Chcete se cítit na chvíli jako „modelka“? Chcete si splnit svůj sen? Neváhejte – na Mesitu se sny plní všem! Vizážistka Vám provede profesionální fotomake-up Styl focení si s fotografkou dohodnete předem (možno – exteriér, interiéry hotelu, fotopozadí…bazén…) Časová náročnost: cca 2hod. Cena 1390,- Kč Cena obsahuje: profesionální nalíčení vizážistkou, samotné focení /místo a styl dle dohody/ Tištěné fotografie vel. 20x30cm (5ks) nebo 30x45cm (3ks). Jiný formát dle dohody. CD s vybranými fotografiemi.

5 Služby si Vám dovoluje nabídnout:
Profesionální vizážistka, imagemaker – Dája SOSOVÁ Už 20 let je mým „koněm“ objevování všech půvabů tváře, vlasů i postavy..ráda se společně s Vámi ztratím ve světě barev a ukážu Vám, že modelkou může být každá z Vás! Fotografka Lucie MACECZKOVÁ Focení je pro mne více koníčkem než prací samotnou. Uspokojuje mě dokonale svou nepředvídatelností okamžiku, emocemi člověka, různorodostí světla.. mám ráda pocit, že se klientka na fotografii líbí sama sobě a je spokojená, …totéž nabízím i Tobě – Vám.

6 Co udělat pro to, abych se mohla zúčastnit?
Neváhej a rezervuj si čas a den dostatečně včas! Tel. kontakt pro objednávky Fotoproměn, Kurzu sebelíčení a Fotografování je: – Dája S. (+ potvrzující o rezervaci kde uvedete dohodnutý čas a den + Vaše jméno). Se všemi zájemkyněmi se budeme těšit na viděnou… Lucie a Dája


Stáhnout ppt "Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***"

Podobné prezentace


Reklamy Google