Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

- nejrozsáhlejší online hra na světě

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "- nejrozsáhlejší online hra na světě"— Transkript prezentace:

1 - nejrozsáhlejší online hra na světě
League of Legends - nejrozsáhlejší online hra na světě Vypracoval: Daniel Haborák L4

2 Osnova Co je to ? Herní styly . Mapy . Vybraní hrdinové .

3 Co je to ? League of Legends je freeware, tedy zdarma hratelná multiplayerová hra stylu MOBA. Tento styl do herního světa přinesla světoznámá modifikace hry Warcraft 3 DotA (Defend of the Ancients).  MOBA, v překladu Multiplayer Online Battle Arena (tedy bojová aréna pro více hráčů) je mód soustředící se na hru za hrdiny, klasicky 5v5, někdy i 3v3. Hráči ovládají pouze jednu postavičku a jejich úkolem je dostat se do základny protivníka. 

4 Herní styl Ovládání šampiona: Lajny Nexus
Chceš-li svého šampiona někam přesunout, klikni pravým tlačítkem na požadované místo. Lajny Tvou a nepřátelskou základnu spojují tři různé cesty. Říká se jim „lajny“ a slouží k napadání tvých protivníků Nexus V srdci každé základny se nachází nexus. V této budově, kterou chrání dvojice věží, se v pravidelných intervalech rodí vlny poskoků, jež jsou vysílány lajnami proti nepřátelům.

5 Poskoci Věže Inhibitory
Poskoci jsou počítačem řízení vojáci, kteří se rodí v nexusu, pochodují lajnou směrem k nepřátelské základně a útočí na každého protivníka, na nějž cestou narazí.  Věže Věže jsou mocné obranné budovy, které v pravidelných rozestupech střeží lajny a střílí smrtící výboje energie po všech nepřátelích, kteří se objeví v jejich okolí. Inhibitory V místech, kde lajny vstupují do obou základen, se nacházejí důležité budovy zvané inhibitory. 

6 Mapy

7 Hrdinové

8 Cinematic – ukázka - (po kliknutí na obrázek)

9 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "- nejrozsáhlejší online hra na světě"

Podobné prezentace


Reklamy Google