Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

První zaměstnání Petr Machala.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "První zaměstnání Petr Machala."— Transkript prezentace:

1 První zaměstnání Petr Machala

2 Už jste si někdy vydělali sami peníze? Jaký to byl pocit?
Jaké podmínky musíte splňovat, když si hledáte zaměstnání? dosažené vzdělání (kvalifikaci – ne všude se požaduje), věk, výpis z trestního rejstříku (ne všude se vyžaduje), požadované doklady, doporučení…

3 Jakým způsobem byste hledali zaměstnání? důležitá je volba povolání ta nás může omezovat (v regionu není uplatnění) počítejte s konkurencí (nikdo na vás nečeká)

4 Co nám můžete nabídnout? Proč bychom měli přijmout právě vás?
Co víte o naší firmě? Co nám můžete nabídnout? Proč bychom měli přijmout právě vás? …zašlete na personální oddělení svůj životopis s fotografií, žádost a výpis z trestního rejstříku… …zlatá studentská léta, zvládnu to všechno?

5 Víte na co si dát pozor u výběrového řízení?
přijít včas vhodné oblečení mít zjištěné informace o firmě (vedení, vznik, čím se zabývá…) mít jasnou představu o pracovní náplni být připraven, na otázku komise týkající se vlastností – dobré i špatné mít představu o platu (nepřehánět) zajímat se, zda je smlouva na dobu určitou, neurčitou, kdy nastoupíte do zaměstnání…

6 Víte jak napsat strukturovaný životopis?
osobní údaj foto (nemusí být) nejvyšší dosažené vzdělání konkrétní obor průběžné zaměstnání (začínáme posledním) jazykové znalosti ŘP dovednosti práce na PC dobré jsou i reference zájmy Napište svůj strukturovaný životopis a žádost o místo.

7 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "První zaměstnání Petr Machala."

Podobné prezentace


Reklamy Google