Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Věrnostní klub - ČEDOK.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Věrnostní klub - ČEDOK."— Transkript prezentace:

1 Věrnostní klub - ČEDOK

2 Věrnostní klub - ČEDOK Jak se stát členem Clubu Čedok?
Stačí zakoupit katalogový zájezd s Čedokem a vyplnit jednoduchý registrační formulář Clubu Čedok.

3 Věrnostní klub - ČEDOK Proč ČEDOK?
Karta Clubu Čedok Vám přináší řadu zajímavých výhod, kterými si můžete zpříjemnit nejenom Vaši dovolenou s Čedokem. Kromě nadstandardních slev na zahraniční katalogové zájezdy Čedoku získáte díky Clubu též slevy při nákupu zboží a služeb u našich partnerů v České Republice i v zahraničí.

4 Věrnostní klub - ČEDOK Činnost nového Clubu Čedok začíná spolu se zahájením prodeje z katalogové nabídky Čedoku pro zimní sezónu 2008/2009 a startovní pozice je pro všechny stávající členy Clubu Čedok rovnocenná. Systém nového věrnostního programu je jednoduchý – čím více a pravidelněji budete jezdit s Čedokem, tím větší slevy z cen katalogových zahraničních zájezdů pro Vás budou připraveny Členové klubu Čedok mohou využít zvýhodněných nákupů v prodejnách- Duty Free & Travel Value na pražském letišti

5 Věrnostní klub - ČEDOK Slevy jsou rozděleny do tří úrovní:
sleva Čedok Basic sleva Čedok Silver sleva Čedok Gold

6 Věrnostní klub - ČEDOK Základní sleva Čedok Basic platí univerzálně pro členy Clubu Čedok, kteří v posledních třech letech cestovali na tuzemský nebo zahraniční katalogový zájezd s Čedokem. Člen klubu má nárok na trvalou základní slevu ve výši 3% Zároveň však zakoupením zahraničního zájezdu z nabídky zimních nebo letních katalogů Čedoku sezóny 2009 s termínem konání po vstupují do nového věrnostního programu.

7 Věrnostní klub - ČEDOK Na slevu Čedok Silver dosáhnete v případě, že jste se zúčastnili zahraničního katalogového zájezdu v roce 2009 a zároveň v dalším kalendářním roce (nejdříve v roce 2010) zakoupíte opět alespoň jeden zahraniční katalogový zájezd Čedoku. Člen klubu má nárok na trvalou základní slevu ve výši 3% K vybraným zájezdům získáte navíc dodatkový bonus k základní věrnostní slevě ve výši 1% a to již v sezoně 2010.

8 Věrnostní klub - ČEDOK Sleva Čedok Gold čeká na ty nejvěrnější z Vás, kteří s Čedokem absolvují zahraniční katalogový zájezd jak v letech 2010 a 2011, tak i v roce 2012. Člen klubu má nárok na trvalou základní slevu ve výši 3% K vybraným zájezdům z nabídky sezóny 2012 získáte navíc dodatkový bonus k základní věrnostní slevě ve výši 2%. Zůstanete-li i nadále mezi našimi věrnými klienty, slevu Čedok Gold si můžete následně užívat i v dalších letech. Do této kategorie můžete dokonce „přeskočit“ již v roce 2011, za předpokladu, že se v roce 2010 zúčastníte dvou katalogových zahraničních zájezdů s Čedokem.

9 Věrnostní klub - ČEDOK Čím déle jste u ČEDOKU, tím větší slevu získáte
1. rok zákl. sleva 3% (2009 sleva Čedok basic ) 2. rok zákl. sleva 3% (2010 sleva Čedok Silver 1%) 3. rok zákl. sleva 3% (2011 sleva Čedok Silver 1%) 4. rok a další- zákl. sleva 3% (2011/2012 sleva Čedok Gold 2%)

10 Věrnostní klub - ČEDOK Další výhody
Člen Clubu má nárok na slevu za včasný nákup, která je o až 2% vyšší než získá běžný zákazník. U pobytů označených symbolem klubu Čedok u tuzemských zájezdů nabízíme zákazníkům Čedoku možnost čerpat některé služby během své dovolené buď za zvýhodněnou cenu nebo dokonce zdarma Členové klubu Čedok mohou využít zvýhodněných nákupů v prodejnách- Duty Free & Travel Value na pražském letišti

11 Věrnostní klub - ČEDOK Další výhody
Klubovou kartu si rozhodně nezapomeňte vzít i na Vaši dovolenou! Ve vybraných cílových destinacích jsou pro členy Clubu Čedok připraveny atraktivní slevy z cen fakultativních výletů a různých služeb či nákupů.

12 Věrnostní klub - ČEDOK Poučení na závěr
Slevy se nevztahují na povinné příplatky a doplatky, doprodej last minute, zvláštní nabídky ani je nelze sčítat se slevami za včasný nákup nebo jinými slevami. Slevu Basic, Silver nebo Gold je oprávněn čerpat pouze člen klubu Čedok a držitel nepřenosné klubové karty, který musí být současně i účastníkem zájezdu Pokud dojde k přerušení časové posloupnosti účasti na zájezdech, tj. v jednom roce „vynecháte“ a na zájezd s Čedokem se nevypravíte, automaticky sestoupíte v typu slevy o kategorii níže, tj. z kategorie Gold do kategorie Silver apod.. Pokud držitel karty Club Čedok nevycestuje na zájezd s Čedokem v období tří let, nemá při koupi dalšího zájezdu nárok na čerpání slevy Čedok Basic.

13


Stáhnout ppt "Věrnostní klub - ČEDOK."

Podobné prezentace


Reklamy Google