Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pachira Optimální životní styl.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pachira Optimální životní styl."— Transkript prezentace:

1 pachira Optimální životní styl

2 VÁŠ OPTIMÁLNÍ ŽIVOTNÍ STYL ZAČÍNÁ ZDE
Všude kolem nás se vyskytují příležitosti. Každého, koho potkáváme, a vše,co děláme, může vést k něčemu,co zlepší náš život. Dokonce i pokles příjmů nám umožňuje zkoumat způsoby, jak vytvářet bohatství,což znamená,že jsou naše oči otevřenější novým příležitostem více, než kdy předtím. Nyní je ideální doba k využití současné hospodářské situace a rychle rostoucího evropského odvětví přímého prodeje.  Pachira je nová příležitost pro celý evropský region od Irska po Rusko a je jediným pan-evropským přímým prodejcem výživových produktů. Skloubení jedinečných výrobků Pachira,plánu odměn,podpory nezávislým odborným prodejcům, školení, solidního vedení,unikátní obchodní strategie a inovace ve všech oblastech její činnosti je bezpochyby recept na úspěch.  Vhodné produkty Vhodná příležitost Vhodná doba

3 Cesta Pachiry za optimálním životním stylem
Každá cesta začíná vykročením, nikdy se nedozvíte,kdy a kde končí.Někdy může vámi zvolená cesta ovlivnit a dokonce určit celý váš život. Zvolte Cestu Pachira a můžete zlepšit nejen část vašeho životního stylu, ale všechny jeho faktory a nakonec docílit Optimální životní styl, který vede ke spokojenému životu po všech stránkách. Když uvažujete nad svým životním stylem, pravděpodobně máte na mysli váš domov,zaměstnání, zájmy a možná i dovolenou. Ve své podstatě je to ale něco daleko víc. Životní styl zahrnuje všechny vaše zážitky, vzájemnou komunikaci a vše,co vstřebáváte fyzicky a psychicky.  To je důvod, proč Pachira byla vytvořena pomocí vědeckého a holistického přístupu, který zahrnuje fyzické, emocionální, duchovní, intelektuální a sociální aspekty vašeho života s výsledným cílem poskytnout Optimální životní styl.

4 Legenda praví, že strom Pachira, běžně znám jako STROM PENĚZ,
přináší bohatství a prosperitu. Mistry Feng Schui byla tato rostlina doporučována jako symbol peněz a úspěchu, kterou charakterizuje pět velkých zelených listů na tenké větvičce. Strom se obvykle skládá z pěti propletených kmenů. Toto proplétání je také zdůvodněno na základě teorie Feng Schui. Listy přinášejí peníze a propletené kmeny slouží jako klec - tím jsou peníze polapeny ve svém domě.  Společnost Pachira staví svoji filozofii na tom, aby vám pomohla dosáhnout Optimální životní styl. A to nejen finanční bohatství, ale i bohatství zdraví, přátelství, inteligence a uspokojení. Proto společnost zvolila název Pachira – strom, který je se svými pěti listy a pěti propletenými kmeny ideálním symbolem pěti faktorů Optimálního životního stylu.

5 5 faktorů optimálního životního stylu pachira Fyzické zdraví
Emocionální zdraví Intelektuální zdraví 5 faktorů optimálního životního stylu pachira Sociální zdraví Duševní zdraví

6 Intelektuální faktor je výsledkem duševních podnětů a vývoje, kterých se vám dostává prací, školou, obecně prospěšnými pracemi, koníčky, zájmem o kulturu. Fyzický faktor se týká vašeho těla a zahrnuje stravovací návyky, cvičení, lékařskou péči a běžné zdravotní problémy. Emocionální faktor odkazuje na stav vaší mysli. Tzn. jak reaguje na každodenní problémy, finanční problémy, váš smysl pro hodnoty a schopnost relaxovat a užívat volný čas.  Sociální faktor je schopnost udržovat zdravou komunikaci s přáteli, rodinou, sousedy nebo kolegy navzdory rušivým vlivům moderního života.  Duševní faktor zahrnuje smysl cíle v životě, schopnost dávat a přijímat lásku, schopnost cítit dobrou vůli k ostatním.

7 1. Intelektuální faktor Pachira zabezpečuje všem svým Nezávislým odborným prodejcům kvalitní školení. Všechny programy jsou certifikovány a jištěny vynikajícími odborníky tak, aby bylo zaručeno, že všechny přednášené informace mají špičkový vědecký základ.  Vědecký poradenský orgán Pachira je významná skupina doktorů, profesorů a vědců zaměřujících se na nutriční vědu, biochemii, psychologii a redukci stresu. Jejich souhrnné vědomosti a dovednosti pokrývají všechny aspekty organizace životního stylu Školící program Pachira Lifestyle zahrnuje tři stupně vzdělání: Začátečník - informace obsažené v obchodní sadě, která je dodána všem při registraci Pokročilý – školení pro pozici Ředitel prodeje Profesionál – školení pro kvalifikaci Vice-prezident Junior

8 2. Fyzický faktor Zdraví je jemnou rovnováhou mezi naší fyzickou a psychickou pohodou,která se vyvíjí po celý den. Vědci společnosti studují tento vývoj již léta a vytvořili Pachira cesty k optimálnímu zdraví - zcela nový léčebný koncept, kdy multi-selektivními procesy působí přímo na buňku, pracují s potřebami buňky, jejími funkcemi a cykly pro různé části dne. Orodietologie je průlomová metoda uznávaná mezinárodní vědeckou komunitou a měnící tvář přírodního zdraví. Tento exkluzivní patentovaný objev je výsledkem 20-ti leté práce výzkumných a vývojových týmů Dr.Gaetana Zanniniho a mezinárodních univerzitních center. Tato léčba na 100% přírodní bázi je ve formě nové a patentované orogranule

9 Tento revoluční přístup ke zdraví nabízí tři klíčové faktory:
Orogranule bez rizika chrání a vyživuje buňky Vstřebává se přímo jazykem a ústy Žádné tobolky, pomocné látky, želatiny, celulózy a konzervační látky. Díky těmto charakteristickým jevům zvyšuje Pachira cesta svůj účinek na maximum a je rychlejší, praktičtější, bezpečnější. Pro každý zdravotní problém se Pachira cesta skládá ze tří cest : Ranní cesta pomáhá obnovit buňky do správné energetické hladiny, implementuje schopnost buňky se bránit a zajistit, aby pracovala v optimální míře po celý den. Denní cesta podporuje buňky nejen na udržení správné energie a ochranných funkcí, ale dodává i schopnost specificky reagovat na útoky zodpovědné za aktuální nerovnováhu. Večerní cesta završuje proces umožněním postiženým buňkám využít nočního odpočinku těla. Během této fáze probíhají fyziologické procesy obnovy speciálních funkcí. Ty umožňují buňkám co nejrychleji se bránit a obnovit a udržet si nezbytnou psycho-fyzickou rovnováhu pro stabilní a trvalou pohodu.

10 Pachira Renew obnova na buněčné úrovni, aby se organismus (nebo buňka – nebo kůže?) mohl bránit následkům stárnutí, slunce, kouře a znečištění. Ranní cesta umožňuje buňkám jejich navrácení do optimální energetické hladiny a obrany.Tímto se připraví čelit škodlivým účinkům dne. Denní cesta dává kůži větší pružnost, obzvláště večer,kdy je nejvíc vystresována. Ochraňuje vlákna kolagenu a elastinu, změkčuje a zpevňuje kůži, zabraňuje vzniku vrásek, udržuje její hustotu a odolnost. Večerní cesta nejen obohacuje buňky o určité prvky, ale zlepšuje také obranyschopnost antioxidanty, mikrocirkulaci tkání, zabraňuje srážení krve a podporuje lymfatickou drenáž užitečnou při odbourávání toxických buněk a odpadu.

11 Pachira Flex ochrana, obrana a posílení oslabených a bolavých kloubů, redukce bolesti, zlepšení pohyblivosti, posílení chrupavky. Ranní cesta umožňuje buňkám jejich navrácení do optimální energetické hladiny a obrany.Tímto jsou v ideálním stavu odvrátit všechny útoky dne,překazit vznik kloubních problémů a eliminovat volné radikály,které přispívají k obtížím s klouby Denní cesta přispívá k udržování stabilně vysokých procesů přirozeného buněčného metabolismu,usměrňuje hladinu antioxidantů,regeneruje chrupavku,aby ji bylo umožněno zmírňovat její degeneraci a bolesti kloubů.  Večerní cesta zasahuje do obnovování buněk postižených chronickými záněty u klasických onemocněních kloubů. Působí protizánětlivě, navyšuje zásoby vápníku, zlepšuje mikrocirkulaci, kostní anabolismus, fixaci vápníku a tímto urychluje rekonstrukci a kostní remineralizaci.

12 Pachira Relax má za úkol zlepšit náladu, podpořit noční odpočinek, který je základem redukování škodlivých následků stresu. Ranní cesta umožňuje buňkám jejich navrácení do optimální energetické hladiny a obrany.Tímto jsou v ideálním stavu odvrátit všechny útoky dne a překazit nadměrnou produkci volných radikálů, které tělo tvoří při nadměrném stresu. Denní cesta přispívá k udržování stabilně vysokých procesů přirozeného buněčného metabolismu, usměrňuje hladinu antioxidantů nezastupitelných při psychicko-fyzickém stresu.Také podporuje funkci usínání, prodlužování spánku a zlepšování jeho kvality. Večerní cesta zasahuje do obnovování buněk imunitního systému oslabených psychicko-fyzickým stresem. Buňky obohacuje energií a výživou, obrannými antioxidanty, podporuje noční okysličení buněk a tímto připraví tělo na jeho obranu před útoky během dne.

13 Pachira Energy zlepšení fyzické a intelektuální vitality, odolnosti vůči únavě a stresu, zkrácení regenerace, přispívá k posilňujícímu spánku. Ranní cesta stimuluje buňky k navrácení do jejich optimální energetické hladiny a obrany.Tímto připraví na nadměrnou konzumaci potřebnou pro fyzickou a mentální aktivitu během dne.  Denní cesta usměrňuje hladinu antioxidantů při jejich výkyvech a nedostatku v důsledku únavy nebo povzbuzující stimulace.Také podporuje funkci klíčových žláz,odolnost proti únavě,redukuje dobu rekonvalescence a řídí fyzický a psychický výkon.  Večerní cesta napomáhá zotavení se po celodenním fyzicko-intelektuálním výkonu, obohacuje buňky výživou a energií, zlepšuje obranné antioxidanty, kvalitu a délku spánku, čímž usnadňuje plné energetické zotavení pro následující den.

14 Pachira Slim pro „převýchovu“ našeho těla na správný poměr váha – postava působením na hodiny buněčného metabolismu, které při špatných stravovacích návycích, sedavém životním stylu a stresu mohou způsobovat nadváhu a ukládání nadbytečných tuků. Ranní cesta působí na obnovení energie a buněčných zásob antiradikálů, které jsou eliminovány abnormálním stresem z nadbytku tuků. Podporuje uvolňování uložených tuků. Zabraňuje tvorbě celulitidy. Denní cesta obzvláště působí na detoxifikaci adipocytů, odplavení nadbytečných tekutin a tuků, eliminaci a zmenšování tukových buněk. Večerní cesta zasahuje do procesu buněčné obnovy a metabolismu v tukových buňkách především přeměnou tukových buněk na pevnou tkáň za přispění nočního odpočinku. Multiselektivní procesy zlepšují kondici svalové tkáně a spalování a odbourávání tuků.

15 3. Emocionální faktor ke snižováním stresu moderního života, který utváří stres finanční, společnost nabízí balíčky odměn: Krátkodobý příjem Maloobchodní prodej: rozdíl mezi maloobchodní cenou a nákupní cenou Systém preferovaného klienta: marže z rozdílu mezi nákupní cenou a cenou prefer. klienta plus 12% z jeho objednávky Bonus za první objednávku 20% z 1.objednávky vámi osobně sponzorovaného poradce.

16 12% objemu CV slabší větve, provize max. € 24,000 za měsíc
Střednědobý příjem 12% objemu CV slabší větve, provize max. € 24,000 za měsíc Kalkulace provize je k půlnoci posledního dne měsíce, 5 dní na úpravy a vyplácení provize 10.dne následujícího měsíce. 3 byznys centra 1 byznys centrum Slabší větve Slabší větev

17 Dlouhodobý příjem Leadership Reward Bonus je kalkulován na základě provizí vyplacených nižším úrovním: Podle kvalifikace je poskytován bonus % z provizí vytvořených osobně sponzorovanými (první linie) a 8% z 2-7 úrovně pod vámi. (Druhá linie je složena z ISP osobně sponzorovaných první linií, třetí je složena z ISP osobně sponzorovaných druhou linií atd. Pachira Lifestyle Bonus pro seniorské pozice od Ředitel prodeje - měsíční bonus ve výši € až € Ceny programu Pachira jsou stejné v celé Evropě a ke každému nákupu bude dodána faktura s DPH. Všechny ceny jsou v eurech včetně poštovného. Registrační poplatek Pachira je €35 a zahrnuje ISP Business Kit, neomezený přístup do internetové kanceláře a jednoroční předplatné vlastní webové stránky. Hodnota provize Pachira (CV) je na všech trzích stejná a je vypočítaná jako 90% z nákupní ceny pro usnadnění výpočtu všem v genealogii. Vše, co je třeba, abyste se stali aktivním ISP, je osobní objem 100CV. Vše, co je třeba k vyplacení provize, je být aktivním a mít minimálně jednoho osobně sponzorovaného aktivního ISP během doby, za kterou je provize kalkulována.

18 4. Sociální faktor Pro Optimalní životní styl je důležité, abychom to vyvážili vzájemnou podporou rodiny a přátel. Proto společnost Pachira pořádá akce nejen pro své obchodní poradce, ale i pro jejich rodinu a přátele.  The Pachira Lifestyle Convention je školení a seminář k rozvoji podnikání konající se v největším trhu Pachiry- Evropě, kde je vítaná účast manželů, manželek a přátel. The Pachira Presidential Retreat je každoroční exkluzívní firemní setkání těch, kteří dosáhli pozice Junior Vice President of Sales nebo vyšší. The Pachira Big Trip je každoročně konán v exotických destinacích na celém světě, umožňuje kvalifikovaným si odpočinout a sdílet informace se stejně smýšlejícími odborníky z celé Evropy. Vítana je také celá rodina. Společnost podporuje a pomáhá vedoucím pracovníkům organizovat obchodní a společenské akce v jejich prodejním regionu.

19 5. Duševní faktor Nadace Pachira dává prostor pro naplnění opravdového smyslu v životě. Je důležité dávat část zpět těm, co mají menší štěstí. Nadace Pachira se výlučně zaměřuje na zlepšování života dětí v Evropě každoročními charitativními příspěvky na UNICEF a SAFE THE CHILDREN. Společnost Pachira ráda přispívá 50c z každého prodaného programu do Pachira Foundation. Kromě toho se aktivně osobně podílí na dobrovolnické činnosti a vybízí všechny své členy, aby věnovali svůj čas pomoci změnit a často i zachránit dětský život.  UNICEF spolupracuje s vládami států, agenturami OSN a partnery v soukromém sektoru usilujících o vybudování světa, ve kterém všechny děti žijí důstojně a v bezpečí. Pomáhá těm, které zastihl válečný konflikt, přírodní katastrofy a stará se o děti postižené nebo osiřelé HIV/AIDS pandemií.  SAVE THE CHILDREN je největší nezávislá dětská organizace měnící život ve 120-ti zemích. Zajišťuje a ochraňuje právo dětí na stravu, ubytování, zdravotní péči, vzdělání a svobodu bez násilí a zneužívání.

20 Vedení společnosti má více než 40-ti leté zkušenosti v oblasti přímého prodeje, získaných prodejem, operacemi, financemi, technologiemi a marketingem v Evropě Aby se stala Pachira ještě unikátnější, přidal se do vedení převratný doktor Gaetano Zannini.   Pachira je proto založena na špičkové technologii jak z hlediska své nabídky produktu, tak i z hlediska infrastruktury, kterou je dodáván. Zkušený management a pozoruhodné programy vyvinuté doktorem Zanninim společně vytvořily nepromarnitelnou příležitost nazvanou Pachira International. pachira-international.com

21 Gaetano Zannini Créateur de soins naturels
Dr. Zannini je odborníkem na všeobecnou chirurgii, anesteziologii a klinickou farmakologii, je autorem více než 90-ti vědeckých publikací a členem rodiny zakladatelů mezinárodní farmaceutické a chemické společnosti (Group Zambon). V r.2003 založil Laboratories Doctor Gaetano Zannini a Zanniniho Institut výzkumu biomedicíny v St.Raphael na jihu Francie. laboratoireszannini.com


Stáhnout ppt "Pachira Optimální životní styl."

Podobné prezentace


Reklamy Google