Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HollidayBikers Tour 10.8.2005 - 14.8.2005.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HollidayBikers Tour 10.8.2005 - 14.8.2005."— Transkript prezentace:

1 HollidayBikers Tour

2 Účinkují:

3 Ředitelka závodu Veronika - Jelitová
Blablablabla

4 Umělecký fotograf Ptáček - jelito

5 BikerExpert Kachna - Nýmand

6 A jak to všechno bylo???

7 1.Den Středa Sraz lehce po jedenácté na hlavním nádraží, kachna chce zamachrovat pozdním příchodem, ale přichází jako první. Po menším průzkumu pokladny a hlavního nádraží včetně nástupiště, začíná dobrodružná cesta zhýčkaných pražáků.. Ve vlaku se dlouhá chvíle krátí hraním karet, úspěch nesklízí ani Machr z největších ba ani ten druhý Machr z menších. Všechny obechcala pořadatelka závodu Verča a drtivým výsledkem nás smázla (že by ta láska nebyla tak velká ..?). Po příjezdu do Mladé B. jsme se projeli městem a přes mekáč jsme rovnou zakotvili v Hypernově na nákup. Zdržení cca 30minut, následoval Ptáčkův hlad a opět obrátka u mekáče pro něco teplého (Kachna měl taky hlad aby se neřeklo), zvedá se vítr a naše papírové ubrousky i s cheesobalem lítají všu- de možně a je nutné zavelit k ústupu před začínajicím deštěm. Ještě v poslední chvíli před ničivým lijákem zakrýváme úžasně zaparkovaná kola pod igelit, sebe taky . Zhruba půl hodiny trvala naše ukrývací akce před deštěm. Následoval vytoužený výjezd za dobrodružstvím jak z románu Žile se Verna.

8 Razili jsme to rovnou přes Plazy kde jsme si nádherně zajeli prvních 700 m
do řitě  přes krásné bahínko… Následovaly Valy – Husí Lhota – Úhelnice-: tady nás verča poslala jako že dopředu a šla čůrat za nějaký auto Nebo do kukuřice?? Už nevim, ale nějakej traktorista na ní vybafnul .. A machříci zatím čekají na nedalekém přícestním posedu, lehce nestabilní ale Energy vodka se zde pila dobře. Po napojení dopingu se jelo na Chlumín – Lítkovice – Solec: tady nám trošku pomohla místní marťanka s cestou pač asistent mapového oddělení si momentálně nebyl jistý kde má sever. Ještě sme zamávali místnímu harlejářovi na pionýru a razili Malobratřicema do Kamenice: ÁÁÁ hospoda na kopečku, a kopec byl dlouhý, nutný odpo- činek  Verča čeká na zahrádce a kluci objednávají nějakej proviant a přitom rychle a tajně dávají dva panáčky jelcina, Verča si pije kávičku, Kachna pivíčko a JelimachrnenažrosPtákos víno s kolou a k tomu utopence. No bylo to dobrý a tak jedem na první kultůru hrad Kost: přijíždíme mega kopcem dolů k hradu, rychle se vyfotíme i s částí hradu nevim jakou, ale děláme foto, teda fotograf dělá samofotku s fábie, sedíme na skále.. A mizíme dál po červený, kde sme potkali hospůdku Komorník. Ady dáváme Zmrzku kterou si sami natočíme a zapíjíme to panákem zelený  já a pták.

9 Osek – Sobotka: Vv sobtce si na kuráž dáváme panáka jablíček na náměstí v
místní hospůdce, udivuje nás super cena (už ale nevim kolik cca 15-20kč), jinak to byl opět ukrutnej krpál městem. Dál se naše cesta zaměřuje na zelenou do Stéblovice: super cesta šmahem dolů, rychlost přesahuje 50km/h. Mladějov – Zámostí Blata Zámostí – Zámostí Blata Blata: a už hurá přes mega krpálec lesem až na rybník Pařez: Pařezký rybník- večer začíná pršet ale Ptákos a Kachnos to berou do svých rukou, berou lodku a nepozorovaně se vzdalují od břehu veronice s energy vodkou. Ta na rybníku zařvala .. Potom návrat a hledání dřeva na oheň (suchého), do toho pořád prší a prší Nakonec Kachna našel rozpadlou boudu kde se nakradlo dostatek suchého dřeva na oheň. Oheň se podařil vyrobit, za což nám byla udělena pochvala místních rybářů. Po večeři (párky na ohni s rohlíkem) jsme zašli do místní hospody, ale jetě před tím v se spustila salva ve formě ohnostroje. ..Místní restaurant nás vyhodilz kinderpártové diskotéky. Po usednutí do hospody (vedlejší místnosti) provedena objednávka „ dobrý den, prosím jedno pivo, víno s colou do půlitru, nějakej panák a čaj“ odpověd: „brej, čaj nemám a kafe se mi nechce dělat“ ehmm, prosim?? „ tak jednu teplou vodu a džus, becher a ferneta (jediný možný alkohol!!!) To celé dvakrát někteří i víc něčeho

10 Následovala hrozná noc ve spacáku v chajdě. Tomu ještě předchází:
Pro chvilku soukromých zaležitostí se Mistr Kač vzdaluje z chajdy, vrací se pochvilce ale odpověd zní ještě ne e! Tak Kač bere místo na židli a pomalu usíná na verandě, spí cca 45min, pak se vrací do chajdy kde už dva chachaři spí. Za trest jim Kachna celou noc řval své moudra ze spaní  až do rána. 2. Den Čtvrtek Kachnu chytla dávka rýmu, nu posuďte to  Ráno děs a hrůza, v rybníku medůza!!! Copak to tu dělá?? Hmm, zřejmě ryby hledá. Vrrrrrum, šplouch, vrz skříp, vžůůůům. V tu chvíli Pták na loďce vyrazil, A medůzu nervózně narazil. Medůza se lekla a v rybníku klekla. Po tomto zmatení, rychlej sbal a jupí na štreku … Po ránu sme dali pěknej výšlap na Pařezkou Lhotu (docela slušná rozcvička a někteří tlačili, chichi)

11 Mladějov Střeleč: Sešup dolů ještě před M. S
Mladějov Střeleč: Sešup dolů ještě před M.S. jsme se ale vyfotili s Troskama v dálce a zase sešup dolů.. Hrdoňovice: Sámoška kde sme pořídili snídani – rohlík s paštikou. U snídaně ředitelka závodu ještě poradila dívčí bandě kudy na trosky (tam sme je pak opět potkali). Újezd pod Troskami: Krásnej sešup dolů, při kterém se nám ztrácí Ptákos někde na špendlíkách. Verča s Kachnou pak na něj čekaj u vyhlídky na hovně v kopci. To už je cesta jenom do kopce.. Troskovice: odbočka na rozcestníku do prava a krásnou cestou plnou bláta a kamenů do mega kopce, kterej naše ředitelka pro jistotu tlačila  a vyjeli jsme v … Tosky: výstup na trosky je opět tragicky krpálovitý a rovná se skoro výpravě na K2, někteří zase tlačí. Na trsokách platíme vstup do hradu, studentský včetně kachny a jdeme ho projít. Výhled je dobrý, ale nejlepší je vystoupení místních rytířů a sokolníků. Výborná je zastávka na střelbu z luku. Ukázalo se opět kdo je nej Jelito, kdo průměr a kdo šikovnej talentovanej a všemi obdi- vovanej ..

12 Pod Troskama sme se najedli a vyrazili dál , ale po chvilce trvající 3 minuty pan
Jelito sjíždí schody a pádem na nich si dělá menší dírku do holeně, he trouba. A dál po červený (zřejmě turistický) samej pískovej schod a opět se nám jelito rozmázlo na cestě, nutno dodat že to nebylo za jízdy nýbrž na místě se přev- rátil stylem závora na kolejích. No a dole vyjíždíme u restaurace Vidlák, odtud dál lesem a stezkou nazývanou – Zlatá stezka českého ráje v Podtroseckým údolí (neboli po červený). Zámek Hrubá Skála: tady vyjíždíme ze zlaté stezky, dávame dva rumy a čokoládu. Jenže Kachna má potřebu udělat bobíka a jde se netušíc vykadit na luxusní zámecký hajzl  Poté vyrážíme Hruboskalským skalním městem směrem na skály kterejm se řikalo Kapelník, Sfinga atd. Valdštejn fofr dolů do Pelešan a Turnova: návštěva nezbytného nákupu v plusu – energy drink + jahodovej vodka něco. Trutnovem dál jedeme do.. Dolánky u Turnova – Malý rohozec: bloudění jak hovno v zácpě, Jelito s Ředitelkou furt čučej do mapy a stejně nic neví, po poradě s místní tlustou domorodkou jedeme dál po hlavní. Jenišovice: Jelo se opět do šíleně dlouhé- ho kopce.Zastávka u zastávky Sestroňovice směr Frýdštejn hned za tím,

13 ale opět mega krpál obecný, druh: do kopce
ale opět mega krpál obecný, druh: do kopce. Zde opět jelitovi zdržujou a chudinka Kachýnka musí zase čekat a tak čeká a čeká plus minus 15min… Na konci kopce vyjíždíme v Kopanina sešup dolů po tmě až do Dalešice: v půl 10 večer ostrý budíček jak na vojně pro Martina. Porada s ním ohledně zkratky do Maršovic. *Skradka*:tak tahle naše vyvedená zkratka skrz dlouhej kopec do lesa – tma jak v řiti, deme, ano nejedem, jdeme podél kukuřičného pole (bacha na kukuřičný děti kachna že jo) vcházíme do lesa hlubokého na kamenité cestě plnou bláta – Verča je totálně odepsaná a neschopna mluvit a skoro i chodit na tož pak na kole. V lese nakonec sranda z dobrodružství, kachna vykáklej z hororů a všichni maj hlad. Kachna bere z ledviny kudlu do ruky pro větší pocit bezpečí. kdyby něco . Vyjíždíme v Maršovicích a hledáme Mariánskou Hospodu dle map.. Leč kde nic tu nic všechno spí a my zase tak sladce bez- braný. Po chvilce zjištujeme že hospoda je na půl Sqot přímo za náma. Vyrážíme zase dál – Krásná - a pak po silnici přes Dolní černá studnice dále Nová ves nad Nisou: restaurace nenalejváme tam se dáváme do prava, mimo to tak tady při sešupu dolů kachna schválně rozšvihal své světlo..

14 no ale po zahnutí do prava už vjíždíme na Smržovku: kde místní nerodačka
neví kudy dál a radí jí mužská polovička  * pozn.autora : Za všechno může ředitelka závodu Verča Jelitová, jelikož na poradě u druhého nocležního bodu Frýdštejn rozhodla že je lepší citujem: „razit tedka dál na smržovku než tady zbytečně přespat a ráno pak půl hodiny na Smržovku“ Tak z téhle geniální půl hodiny se stala 3 hodinová exkurze po tmě lesem, polem, hlady a nevědíc kudy dál… Ale zase na druhou stranu to bylo cool dobrodrůžo  3.Den Pátek Celý tento den jsme se váleli jak špína za nechty hrubosrstého bezdomovce. Vstávali sme přesně na oběd, ale nikdo neuvařil. A tak sme se vydali do hospůdky na náměstí –Beseda- něco pojíst a popít  Kolem přijela lucka tak sme ji patřičně přivítali v Besedě ve zdařilé naládě  to asi ten smažák  V besedě sme byli ještě s Eliškou takže o srandu nebyla nouze … ÁÁÁÁÁle ten večer!!!!!!!!! To byla katastrofa, jelikož veškeré suché osazenstvo z rodu suchých se usmyslelo že večer už nikam nepůjdou, že se jim chce spát.

15 Tak to opět zůstalo na Kachnovi ukázat balíkům jak se kalí  A dle domluvy s
Eliškou šel sám do kina a do hospody za E. a kamarády. Musím poznamenat, že Kachna nebyl nijak vystrojen, neměl do čeho. Mikinu adidas si půjčil od verči a šel ve svejch parádních slušně horolezeckých teplákách. Ale něco popil pokecal užil si srandu a zatancoval si v edenu zatím co jantaři spali spánkem suchých. 4.Den Sobota Vstyk jak kdo umí a dál už jen nuda – snídaně a pak nějaký hry u kterých nám vyhládlo a tak se začalo vařit ve stylu potrhlé rodinky. Lucka spálila část hranolek a druhá část byla nedodělaná. Maso bylo výborný a omáčka..?? Byla chuťově dobrá, ovšem kachnovou poznámkou z kterýho pytliku je ta omáčka a jaký chutě má být bylo uraženo kulinářské umění paní domácí, hups  ale jinak byla dobrá než s každým teplotním stupněm dolů začala přibývat na hustotě do doby než z ní byl termix, ale každý další pokus jistě tvé kvality verčo zdvihne výš k e kuchařskému umění  Po vydatném obědě jsme vyrazili na projíždku s místním domorodým průvodcem  ..

16 Vyrazili jsme kolem naší dobře známé sjezdovky (nějakej Filip u kohouta?) kde
jsme připojili průvodce Martina i s dcerkou  jeli jsme po modrý směrem Černá studnice – začátek mega krpál jak hovadokde své začátky víkendu na kole rychle ukončila suchar Lucka. Po výjezdu a „výšlapu“ prvních krpálů byla malá zastávka u sáňkářské dráhy na zkoušku kol na nakloněné rovině. První pokusy byly testovací a opatrné při druhých už se začalo přemýšlet jak se padá. Je to opravdu dobrý zážitek, ale lepší to je asi na bobech než si hlídat helmu před klandrem. Po adrenalinu šlapák dál na černou studnici 869 m.n.m. Kdyby jste nevěděli kdo byl první, lehká rada, no kdo je asi ten nej?? Néé ten to není byl to ten druhej kachna. Dali jsme si nějaký coctejly kachna pivo vždy nedobrého Krakonoše s ovšem výborným gulášem. Při téhle příležitosti jsme si dali ještě pár schodů na rozhlednu a poplivali její okolí co to šlo  A divte se protože nejvíc to tam poplivala verča, fůůůůůůj verčo že se nestydíš. Už takhle pěkně vyflusaný jsme ale dál pokračovali na Vrchůru po černo- studničním hřbetu a odtudbez lucky (ta šla raději houbařit když uviděla první 2metrové převýšení) dál na Muchov.

17 Na Muchově byl televizní vysílač, ale jestli tam chcete nan kole nebo spíš
pěšourem tak je to docela voser kopec plnej kamení, vypadalo to tam jako kdyby tam zrovinka dosnídal Kamenožrout. Vysílač byl dobrej a nebojacný, horama oslezlý průvodce nás zavedl až na samý vrchol. Kachna výšky zrovinka nemusí, ale jeho sláva by utrpěla kdyby se na horu i s bobíkem nevyšplhal. Nebylo to tak hrozný ale možná by se to nemuselo kejvat jak na kyvadle. Mistr Piaonik si chtěl ulehčit cestu dolů a tak se zbavoval přebytečné zátěže. Svou zátež batoh házel kachnovi dolů, „pro jistotu ho hodil po větru“ a batoh tím pádem doplachtil mimo stanovený rozsah rozpětí křídel Kachny a flákl sebou na skálu.. Mobil byl v první řadě tohoto zkušebního letu, za to dostal jako odměnu krásného pavouka přes celej displej. Po vykochání rozhlednou jeli jsme cestou bezjménou, nabrali jsme Lucku u hub s modrou pusou od bo- růvek..Touto cestou zpět jsme pochopili smysl názvu Horské kolo. Patřičně si to začali užívat mistři drůbeže kachna a pták s Martinem včele. Ale hnedle na začátku Kachna minul vyhlídnutý skokánek a nechtíc ho objel přímo do propasti ostružin. Z Vrchůvky se razilo směr dom na Smržovku po žlutý do střední smržovky.

18 Ps:až nebudete vědět kudy, tak dycky na horu.
Cesta byla dosti podobná jako na rozhlednu ale malé skalnaté kameny se začali měnit na malé butry velikosti dlažební kostky v hojném počtu roztroušeny po celé šotolinové cestě která byla opravdu dobře prudká a plnila účel downhillu na zabití, holky to brali pěšourem. Kachna chtěl ukázat jak jezděj pražáci a předjel Ptákose i Martina a hnal to dál ..Bohužel ne na dlouho a brzo se mu kolo rozskákalo a kachna byl nucen po pjízdě na předním kole vystou- pit kotrmelcem přes řidítka, vše dopadlo dobře až na ty dlažební kostky obtis- klé na zádech , po této vysmáte pauze na kachnův účet s malou fotodokumentacíse svištělo dál. Cca po 1 minutě se kachnátorovi opět mihla cesta jinam než jelo kolo a byl nucen přistát podruhé (ten hajzl kámen se schoval do trávy) Pak už bylo jen o čem mluvit a dojelo se až dom. večer proběhnul opět trapně s jídlem nějakým pitím a suchařinou jako bonus. Jo a ještě večer dávali horůrek tak sme se dívali a kachna svým uuuuáááááá vylekal vyděšenou část publika sucharů Jelitovejch. 5.den Neděle smutný odjezd domů ………… Ps:až nebudete vědět kudy, tak dycky na horu.

19 The ende vole


Stáhnout ppt "HollidayBikers Tour 10.8.2005 - 14.8.2005."

Podobné prezentace


Reklamy Google