Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Žhavé Pero Číslo 2 Zdarma: 0 gal,- Rozhovor s Bradem Parkerem

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Žhavé Pero Číslo 2 Zdarma: 0 gal,- Rozhovor s Bradem Parkerem"— Transkript prezentace:

1 Žhavé Pero Číslo 2 Zdarma: 0 gal,- Rozhovor s Bradem Parkerem
Rozhovor s Beatrice Blackovou! Co se to děje na ministerstvu? Napadení v Prasinkách? Samé články rozhovory….. Recept na Kotlové koláčky! Inzerce

2 Vítejte v dalším čísle Žhavého Pera!.
Můžete se těšit na 20 stran!,na roz hovory například s Beatrice Blackovou náměstkyní ministra kouzel! a na zprá vy jak z Kouzelnického světa tak i ze světa mudlů!.Jinak tento disegn tak ůž zůstane je na 35 novinách Žhavého Pera na stránkách o Bradavicích!.Jinak jako vždy vás budu provázet na Str.2!.Přeju vám velikou zábavu při našem čtení!. S úctou a s velkým pozdravem vaše Rita Holoubková! (Šéfredaktorka)

3 Obsah 3/ strana. Rozhovor s Beatrice Blackovou
4/ strana. Rozhovor s Bradem Parkerem 5/ strana. Co se to děje na ministerstvu? 6/ strana. Daniel Radcliffe Equus bude pokračovat? 7/ strana. Rupert Grint dostal roli v jiném filmu! 8/strana. J.K.Rowling, píše osmý díl? Harryho Pottera? 9/strana. Pán zla se vrátil? 10/strana. Inzerce 11/strana. Soutěž-výherci 12/strana. Kvíz-výherci 13/ strana. Jaká webová stránka Bradavic je nej? 14/ strana. Nástupište 9/4 15/ strana. Bude hrát ve filmu Harry Potter 6, profesorka Věštění? 16/ strana. Napadení v Prasinkách? 17/ strana. Recept na Kotlové koláčky! 18/ strana. Kouzelnický horoskop 19/ strana Co vás čeká v příštím čísle Žhavého Pera? 20/ strana. Zadní strana

4 Rozhovor s Beatrice Blackovou
1) Beatrice,kdo založil Kouzelné Ministerstvo.nolimit.cz? Beatrice: Stránky jako takové jsem založila já, ale samozřejmě k tomu, aby se to vypracovalo do nynější podoby mi pomohli přátelé... 2) Jste si blízký s ministrem kouzel? Beatrice: Se Severusem jsme pouze dobří přátelé 3) Hodláte na ministerstvu udělat nové odbory? Beatrice:Pokud přijde někdo s novým propracovaným odborem tzn. bude mýt využití,nevydím žádný důvod proč takový odbor nezaložit. 4) Od jakého roku je stránka MK? Beatrice: Od Ledna 2008. 5) Odkuď pocházíte z realu? Mimo Kouzelnický Svět? Beatrice: Myslím že tato informace není tak důležitá 6) Co by jste poradila těm co nemají na ministerstvu zaměstnanecké místo? Beatrice: Máte-li vztah k některému zaměření našich odborů, jste pracovití a rádi byste své dovednosti ukázali ostatním, nebojte se, zašlete nám svoji přihlášku a my vás na ministerstvu rádi přivítáme! 7) Chtěla by jste změnit Příčnou ulici? Třeba kvůli grafice atd? Beatrice: Nevidím žádný důvod proč bychom ji měli měnit… 8) Máte ráda bulvární noviny nebo se jim vyhíbáte? Beatrice: Občas po něm sáhnu ale žy bych mu právě holdovala to se nedá říci.. 9) Co máte ráda za jídlo a pití? V Kouzelnickém světě? Beatrice: Máslový Ležák,a už od malička Bertíkovy Lentilky tisíckrát jinak.. 10) Jaké máte ráda jídlo a pití v reálu? Beatrice: Oblíbené jídlo ani pití nemám..ale v horkých dnech neodmítnu Mochito (Rozhovor napsala a udělala Rita Holoubková)

5 Rozhovor s Bradem Parkerem
1) Jak dlouho děláte na odboru Kultůry pane Parkere? Brad: Přibližně dva měsíce.. 2) Jste z rodiny Parkerů? Brad: Ano, jistě 3) Koho máte nejradši ze své rodiny? Brad: Anne Parker a Hell Parker.. 4) Máte někoho rád třeba z lásky? Brad: Je to moje věc… 5) Je to pravda co psaly v Denním Věštci? Brad+Nymfadora? Brad: Je to moje věc…. 6) Máte na práci ještě dost síly? Když v práci je takové rozčilení Brad: Ano mám! Parkerovi se nikdy nevzdávají.. 7) Co máte rád v kouzelnickém světě za jídlo a pití? Brad: Dýňové paštičky a Duhovou limonádu.. 8) Co máte rád v reálu za jídlo a pití? Brad: Špagety a neperlivou vodu.. 9) Odkuď pocházíte z reálu? Brad: Jsem Slovák ale žiji už 4 roky v Praze 10) Máte rád bulvární noviny? Nebo se jim vyhíbáte? Brad: Bulváry nesnáším a nerad se k nim vyjadřuji! (Rozhovor napsala a udělala Rita Holoubková)

6 Co se to děje na ministerstvu?
Co se to vlastně děje na tom ministerstvu?,byla jsem na ministerstvu a vše jsem i Prozkoumala!.Na ministerstvu je hodně lásky hádek! A práce…to je jasné Ale někde i vydím že ministerstvo v některých odborech mají nevychované Chování mohla bych jich hned jmenovat tolik! Řeknu jich pouze pár… Například z odboru Kultůry Brad Parker je drzý na své zaměstnance je spoustu Zpráv které jsem nalezla v kanceláři Breda Parkera.Anne Delacur už bývalá Zaměstnankyně odboru Kultůry dostala krutě vynadáno!,ale jenom proto Že se moc vtírala…dál už nic o tomhle psát nebudu.. Potom jsem zkoumala náštevní knihu ministra kouzel… Ten má zase neznámou slečnu jméno nebudu jmenovat.Chtěla bych vám říci Milý čtenáři hned několik věcí ale na to mi nestačí stránky novin. Na ministerstvu se děje tolik věcí že se můžete sami podívat do kancelářích A hned uvydíte hádky,lásku a mnoho dalšího.To je vše a v příštím čísle Budu pokračovat tímto článkem! Doufám že jsem neurazila osoby které jsem Jmenovala a proto se předem omlouvám…S potěšením pro vás čtenáři. Emma Wulfroivicc. (Napsala a udělala článek,Emma Wulfroivicc)

7 Daniel Radcliffe Equus bude pokračovat?
Známý herec Daniel Radcliffe(18) z filmů O Harrym Potterovi, Si možná zahraje po druhé ve hře Equus v divadle Brondway! Zatím se ale nic nepotvrdilo,ale jeslti bude hra pokračovat Nebude hrát v Equus stejná herečka jako v minulé hře, Daniel Radcliffe řekl do novin Time,že se nestydí ukazovat V divadle nahý.Daniel Radcliffe také řekl novinářům že když Dělal poprvé hru Equus styděl se a to ještě před spisovatelkou J.K.Rowling která byla na premiéře jeho představení. Ale Daniel řekl novinářům,zkusit se máš vše! (Napsala a udělala Eleanor Haley)

8 Rupert Grint dostal roli v jiném filmu!
Rupert Grint herec, a hlavně známý z Harryho Pottera Dostal filmovou a hlavní roli v novém filmu o mladých klucích Kteří dělají všemožné!.Tento film se dostane do kin nejspíš !.Zatím se ale neví kdo film natáčí ale je to asi Warner Bros.Pokuď se chcete více dozvědět o tomto novém filmu Který se připravuje nebo už natáčí více se dozvíte na internetových Stránkách Ruperta Grinta !

9 J.K.Rowling,píše osmý díl? Harryho Pottera?
J.K.Rowling spisovatelka Harryho Pottera která napsala sedm dílů o Harrym Potterovi byla seznámena s novinářema,a ptaly se jeslti bude psát Osmý díl Harryho Pottera.J.K.Rowling řekla novinářům že nemůže říct ano Ani ne.Voldemorta nechala v sedmém díle umřít a nechala tak otevřená Vrátka pro další pokračování a to tím že by mohl Voldemort znovu ožít. I když by zase osmý díl mohl být o někom jiným třeba příběh Jamese Pottera Nebo příběh a život Brumbála.Kdo ví s čím J.K.Rowling příjde. Ale řekla novinářům že jisté je že píše osmý díl ale ne příběh o Potterovi Ale Encyklopedii která bude o věcech které byli ve všech dílů o Harrym Potterovi. Encyklopedie výjde přibližně za dva roky možná příští rok v listopadu 2009. (Článěk napsal a udělal Brad Mosson)

10 Pán zla se vrátil? Na ministerstvu Kouzel a v Prasinkách v Příčné ulici,se dějí podivné věci! Na ministerstvu se někdy potuluje pán zla hlavně v Informační místnosti, Nebo někdy jsem náhodou šel a potkám ho v kanceláři ministra kouzel. Nebo někdo z ministerstva se za pána zla vydává!.Beatrice zase byla v kanceláři Nymfadory Tonksové a napsala do náštěvní knihy že hned skontroluje Ip Adresy A zjistí kdo to byl.Pán zla někdy je i v Prasinkách vyděl jsem ho U Prasečí hlavy,povídal si tam s Barty Skrkem!.Správně by ministr kouzel měl nahlásit Azkabanu aď mozkomorové vyhledají Bartyho Skrka juniora! Barty Skrk senior umřel před čtyřma rokama..když ho zabil mladší Barty Skrk junior. (Článek napsal a udělal Cedric Dyggoriss)

11 Škola čar a kouzel v Bradavicích!
Inzerce Hogwarts Škola čar a kouzel v Bradavicích! Nej Bradavická škola!

12 Soutěž-výherci Z minulého čísla byla napsaná soutěž kterou jste mohly poslat A vyhrát 1800 galeonů! Výherci kteří vyhráli dostanou Na kterým bude napsaný šek v hodnotě 1800 galeonů! Výherci jsou: Pavluana Marphová Dialnová,Max Masquell. Další soutěž proběhne 1 září 2008! A cena je: galeonů! Tak těž te se a vyhrajte tak velké peníze!

13 Kvíz-Výherci V minulém čísle bylo napsáno že na našich webových stránkách je kvíz. Kdo poslal správné odpovědi mohl vyhrát 200 galeonů za celý kvíz, Výherci kteří kvíz doplňily dobře budou napsáni na . Správný kvíz je napsán na našich webových stránkách Žhavého Pera. Příští kvíz bude 1 září 2008! za celý vyluštěný kvíz dostane výherce, 5000 galeonů!.Proto se máte na co těšit,výherci kteří vyplnily dobře kvíz dostanou cenu pouze 5 vylosovaných!.

14 Jaká webová stránka Bradavic je nej?
Nejlepší webové stránky Bradavic! 1 E-Bradavice 2 Hogwarts online 3 Hogwarts online 4 Hogwarts-Bradavice 5 Super- Bradavice 6 Rokfort 7 Hrad Bradavice Tohle jsou nejlepší webové školy,které vám mohu scela doporučit! Tyto webové stránky jsem hledal všude a jsou nejlepší mohu vám doporučit školy od 1 do 4.Jsou nej. (Článek napsal a udělal Cedric Dyggoriss)

15 Nástupiště 9/4 Známé nástupiště kde se nachází v Londýně na sloupu 9/4,a hlavně kudy jezdí Studenti do Bradavic, Bradavickým Expresem, na své vyučování a za svými nejlepšími Kamarády.Bude se muset změnit doprava přes nástupište 9/4 kvůli Smrtijedům kteří včera v 0:54 hodin zabily jednoho neznámého kouzelníka!. Proto se bude nejspíš muset udělat několik opatření! Nic se ale dopředu neví,ale jak se doufá tento školní rok se bude muset přemysťovat Přímo k Bradavicím a to platí i pro první ročníky.Ale jak už říkám nikdy se neví, a možná se už na nástupišti 9/4 nebude docházet k nákým útokům. (Rozhovor napsala Eleanor Haley)

16 Bude hrát ve filmu Harry Potter 6 profesorka veštění?
Profesorka Věštění která hrála v Harrym Potterovi ve třetím díle, a v pátém, nebude hrát už v šestém díle,přitom v knize Harry Potter a princ dvojí krve je profesorka věštění.Ale v šestém díle se nedočkáme ani lorda voldemorta ani se nedočkáme Rufuse Brouska. Ale tohle je jenom předčasné nikdy se neví.Prozatím to je vše z novinek.

17 Napadení v Prasinkách? Včera jsem prozkoumávala jen tak Prasinky,a zdálo se mi že se něco děje…. V Prasinkách je pořád něco,schází se tam podle mě smrtijedi,ale nejsou a nikdy ani asi nebudou žádné důkazy.Jak jste se dozvěděly v článku Pán zla se vrátil?, Tak lord Voldemort se možná vrátil…ale jak pořád říkám nejsou žádné důkazy. To samé na ministerstvu kouzel důkazy jsou…ale neví se jeslti to je pravý Pán zla.V reálu si každý může dělat přes internetovou síť dělat legraci…a vtípky. Proto se v každém objednaném programu například od Blueboard.cz jsou udělané V programu v náštěvní knihy IP adresy přes které se jde zjistit jeslti to je ten pravý nebo ne.To je zatím vše ze světa kouzel.Více se dozvíte příště. (Článek napsala a udělala Anne Ffilingová)

18 Recept na kotlové koláčky
Na recept potřebujeme: Dvě vajíčka,cukr,hladkou mouku,prášek do pečiva,smetanu ke šlehání, 1 střední dýňi. Zaprvé: z Dýně odstraníme zrníčka,až zrníčka budou pryč všechna duřina co je v dýni odřízněte, Od dýně a nakrajte na kostičky.Potom do mixéru dáte nakrájenou dužinu od dýně,mléko,cukr, Smetanu ke šlehání,po té rozmixujte v mixéru,a vznikne našlehaná smetanová dýnová kaše. Kaši dáte vychladit do lednice na 1 hodinu.Potom si připravte mísu,a do mísi dejte: Přiměřeně hladké mouky,prášek do pečiva,na mouku dejte dvě vajíčka,mléko.Rozmíchejte vařečkou a vznikne vám- Řidké těsto nebo tak akorát.Těsto dejte do pekáče tak přiměřeně a na těsto nalejte a potřete Dýňovou smetanovou kaši.Dejte do trouby na 200 stupňů.A nechte koláč asi tak 30-až jednu hodinu v troubě.Po té vyndejte z trouby a nakrájejte koláč na kostičky nebo podle vás jak chcete.Přeji dobrou chuť!.

19 Kouzelnický Horoskop Váhy (23.9. až 23.10.) Beran (21.3. až 20.4.)
Štír ( až ) Býk (21.4. až 21.5.) Blíženci (22.5. až 21.6.) Střelec ( až ) Rak (22.6. až 22.7.) Kozoroh ( až 20.1.) Lev (23.7. až 22.8.) Vodnář (21.1. až 20.2.) Panna (23.8. až 22.9.) Ryby (21.2. až 20.3.)

20 Co vás čeká v příštím čísle Žhavého Pera
Co vás čeká v příštím čísle Žhavého Pera? Nechte se překvapyt co se dozvíte příště! Příští číslo Žhavého Pera vychází: 1 srpna 2008

21


Stáhnout ppt "Žhavé Pero Číslo 2 Zdarma: 0 gal,- Rozhovor s Bradem Parkerem"

Podobné prezentace


Reklamy Google