Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU"— Transkript prezentace:

1 ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
KA 02 odborné semináře pro vedoucí pracovníky Ing. Gabriela Hošková Manažer projektu

2 Co si ukážeme? Způsob komunikace a jak pracovat s portálem materinky.dumy.cz Kontaktní osoby Vydávání certifikátů Evidence školení Povinné výstupy v projektu a publicita (prezenční listiny, fotodokumentace, DUMy) Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 materinky.dumy.cz Projektový portál = veškeré důležité informace o projektu Materiály ke stažení Kalendář akcí a registrace Kontakty a kontaktní formulář Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 materinky.dumy.cz Úvodní stránka Panel s novinkami – volba čtěte více
Chronologicky seřazené příspěvky Lišta v pravé horní části Možnost vyhledat Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 materinky.dumy.cz O projektu Klíčové aktivity Realizační tým
Zapojené mateřské školy Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 materinky.dumy.cz Soubory a dokumenty Materiály ke stažení Metodiky
Výstupy Projektu Návody Prezentace ze vzdělávacích akcí Fotodokumentace Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 materinky.dumy.cz Kalendář Nejdůležitější stránka
Harmonogram kurzů pro jednotlivé MŠ – hledání dle IČ Termíny pevně stanoveny Registrace na online vzdělávání – údaje pro přístupy a případnou tvorbu certifikátů Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 materinky.dumy.cz Kontakty
Kontaktní údaje příjemce – společnosti BOXED, s.r.o. Kontaktní formulář – také na každé stránce v pravém dolním rohu v šedém poli Lektorský tým Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Kontaktní osoby lektoři Lenka Kurtevová Mgr. Jitka Schovancová
Manažer projektu Ing. Gabriela Hošková Metodik ICT Jaroslav Kettner Lenka Kurtevová Mgr. Jitka Schovancová Ing. Bc. Petra Řezáčová Ing. Lenka Bartušková Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Certifikáty KA02 Polytechnická výchova v MŠ z pohledu vedoucího pracovníka (10 hodin) 1779/ KA03 Práce s interaktivní technikou (4 hodiny) 26 085/   KA Polytechnická výchova v MŠ (18 hodin) Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Certifikáty a evidence školení
Údaje v registračním formuláři Účast na seminářích a vyplněná prezenční listina Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Dotazníky Nutné sledovat „annexové“ indikátory pro potřeby projektu
Dotazníky spokojenosti a očekávání v projektu = zajímá nás váš názor a podněty, školení přizpůsobujeme individuálním potřebám každého z vás Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Povinné výstupy v projektu
Prezenční listiny Certifikáty Doložená povinná publicita (logolink, fotodokumentace) Materiály nahrané na portálu pro sdílení výukových materiálů dumy.cz Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

14 Jsme vám k dispozici pro dotazy
Děkujeme za pozornost Jsme vám k dispozici pro dotazy Ing. Gabriela Hošková Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU"

Podobné prezentace


Reklamy Google