Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Plnění zákonných povinností zaměstnavatele

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Plnění zákonných povinností zaměstnavatele"— Transkript prezentace:

1 Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
FrAMchise Day Ing. Jana Mužná, listopadu 2012

2 Můj příběh a zrod PeopleGate s.r.o.
Ing. Jana Mužná Jednatelka a majitelka společnosti PeopleGate s.r.o. 8 let praxe v interních personálních a mzdových odděleních lokálních i nadnárodních společností PeopleGate s.r.o. Založena Pomáháme zaměstnavatelům využívat outsourcing a platnou legislativu k tomu, aby si zjednodušili práci se zaměstnanci.

3 Jaké služby poskytujeme?
STARÁME SE O VAŠE ZAMĚSTNANCE OSOBNĚ PeopleGate s.r.o. Outsourcing personální a mzdové agendy Projekty v oblasti řízení lidských zdrojů Právní poradenství v oblasti pracovního práva Dohled implementací HR IS Specializujeme se na malé a střední společnosti, ale pomůžeme i velkým. Působíme na území celé České republiky.

4 „7 kroků pro splnění zákonných povinností zaměstnavatele“
Dnešní téma: „7 kroků pro splnění zákonných povinností zaměstnavatele“

5 Kroky vedoucí ke splnění zák. povinností
Minimum vedení personální a mzdové agendy 1. Pracovně právní agenda 2. Úřad práce 3. Bezpečnost práce a požární ochrana 4. Pracovně lékařská služba 5. Mzdy 6. Interní směrnice

6 7. krok - Kdo tuto agendu zajistí?
Personalistka Právník Řešení 4 v 1 existuje! Mzdová účetní HR IS

7 Řešením je outsourcing!
v oblasti ŘLZ je zkušeným odborníkem agendu/problém je možné převzít/řešit velmi rychle pomůže Vám v jakémkoliv stádiu vývoje Vaší firmy když pracuje, tak s vysokou efektivitou disponuje vlastním pracovním vybavením (PC, telefon, auto) v případě nemoci ho nahradí jiný personalista se stejným rozsahem znalostí pracuje pouze, když ho potřebujete, tehdy ho i platíte až ho nebudete potřebovat, poděkuje a s úsměvem odejde převezme za Vás realizaci i nepopulárních kroků přijede za Vámi do společnosti

8 DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST!
Máte obavy, jestli to funguje? Jsme mladou společností. Nemluví za nás stovky referencí, o to více si vážíme našich klientů, u kterých odvádíme 100 % výkon. DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST!


Stáhnout ppt "Plnění zákonných povinností zaměstnavatele"

Podobné prezentace


Reklamy Google