Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen."— Transkript prezentace:

1 Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen značky. V druhý prezentaci značky s názvy. Hodně štěstí přeji 

2

3

4

5

6

7 21. O jaký druh značky se jedná ? ( Myslím tu pod tou kulatou značkou.)

8

9

10 O jaký typ značek se jedná ?
Prozradím Vám, že je máte na papíru co jste dostaly od Fialky.

11 A B C

12 D

13 E

14 Zná základní pravidla chování na křižovatce.
Před křižovatkou zpomalím nebo zastavím. ( Nejde-li o hlavní silnici.) Rozhlédnu se nejdříve doleva a doprava Pokud nic nejede můžu jet dál. Pokud ano počkám až odjede.

15 Zná základní pravidla jízdy na kole
Jezdí se vpravo u kraje silnice. Pokud je před mnou kolona, zařadím se za poslední auto a vyčkávám. Pokud chci odbočit vlevo či vpravo ukážu příslušnou rukou. Na kruhovým objezdu se jezdí u kraje vpravo, když chci vyjet ukážu rukou a vyjedu.

16 Umí si vybavit kolo Kolo musí mít: dvě na sobě nezávislý brzdy
zadní červenou odrazku přední bílou odrazku oranžovou odrazku na obou šlapkách oranžový odrazka na paprskách kol odrazový materiály buď na bocích kola, pneumatik či na konci blatníků, nebo bočních částech oděvu cyklisty. zvonek PŘILBU!!! Za snížený viditelnosti: vzadu červenou blikačku ve předu bílé světlo světlé oblečení a odrazka na oděvu

17 Zdroje: http://www.dopravni-znaceni.eu http://www.znacenidecin.cz
Moje hlava 


Stáhnout ppt "Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen."

Podobné prezentace


Reklamy Google