Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

V TÉTO PREZENTACI VÁM NA DVACETI STRANÁCH UKÁŽEME OPTICKÉ KLAMY

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "V TÉTO PREZENTACI VÁM NA DVACETI STRANÁCH UKÁŽEME OPTICKÉ KLAMY"— Transkript prezentace:

1 V TÉTO PREZENTACI VÁM NA DVACETI STRANÁCH UKÁŽEME OPTICKÉ KLAMY
PÁR DALŠÍCH HÁDANEK A TESTÍKŮ, A OBRÁZKŮ, JEŽ VÁS ZARUČENĚ DOSTANOU  PÁR TRIKŮ PRO VAŠE RUCE A DALŠÍ … ZAJÍMAVOSTI … ALE HLAVNĚ VÁS POBAVÍME 

2 NÁSLEDUJE 1 STRÁNKOVÁ REKLAMA TVŮRCE PREZENTACE … NEPŘEHLÉDNĚTE …!
A PAK JIŽ JEN ZÁBAVA…

3 ZMĚNTE SVŮJ ŽIVOT! WWW.MINDMASTER.CZ
 TUTO PREZENTACI PRO VAŠE POBAVENÍ VÁM PŘINÁŠÍ REVOLUČNÍ NEJDOKONALEJŠÍ ZPŮSOB OSOBNÍHO ROZVOJE SOUČASNOSTI - NOVINKA V ČR… SOFTWARE PRO PROJEKCI OBRÁZKŮ A POZITIVNÍCH AFIRMACÍ NA OBRAZOVKU PC – PŘEKVAPÍ VÁS ! – VĚDĚCKY PROKÁZÁNO – V ČEŠTINĚ ZMĚNTE SVŮJ ŽIVOT! získejte ZA NÁVŠTĚVU webu knížku „Síla vděčnosti“ zdarma !!!

4 A TEĎ JIŽ - OPTICKÉ KLAMY - STISKNĚTE MEZERNÍK VŽDY PRO UKÁZKU TOHO, CO VLASTNĚ VIDÍTE . V OBRÁZKU JSOU VŽDY ZAKOMPONOVANÉ VÍCERY OBRÁZKY. VIDĚLI JSTE HLAVU STARCE A 2 POSTAVY – ŽENU A MUŽE ? A LEŽÍCÍHO PEJSKA NA CHODNÍKU?

5 VIDĚLI JSTE OBLIČEJ ČARODĚJNICE I HLAVU KRÁSNÉ ŽENY OTOČENÉ ZÁDY?

6 VIDĚLI JSTE RYBY A ZÁROVEŇ PLACHETNICE?

7 VIDĚLI JSTE STARÝ PÁR, VESNIČANY I KALICH?

8 VIDĚLI JSTE HLAVU OSLA A LEŽÍCÍHO TULENĚ ZÁROVEŇ?

9 VIDĚLI JSTE STEJNÉ OBRÁZKY, JEN POOTOČENÉ STRANOU O 90 STUPŇŮ?

10 VIDĚLI JSTE HLAVU STARCE S VELKÝM NOSEM A KOVBOJE OTOČENÉHO K VÁM Z PROFILU A SE ŠÁTKEM NA KRKU?

11 VIDĚLI JSTE OBLIČEJ DÁMY I POSTAVU JAZZOVÉHO HRÁČE SE SAXOFÓNEM?

12 VIDĚLI JSTE SLOVO „WEST“?

13 VIDĚLI JSTE KAČERA I KRÁLÍKA?

14 PÁR DALŠÍCH ZAJÍMAVOSTÍ …
SCHODY NAHORU I DOLŮ … LEBKA A POSTAVY … NELOGICKÝ OBRAZEC …

15 ZAKOUKEJTE SE NA CHVÍLI DO TOHOTO HYPNOTICKÉHO OBRAZCE …

16 Dívejte se do očí tohoto muže a opakujte si pozitivní sugesce
Dívejte se do očí tohoto muže a opakujte si pozitivní sugesce. Nechte svou mysl potulovat se a unášet a opakujte si sugesce. Zírejte ale stále do jeho očí. Výsledkem bude posthypnotická sugesce pro Váš podvědomý mozek.

17

18 JAKÁ JE BARVA KAŽDÉHO SLOVA?
zelená modrá černá červená bílá fialová JAKÁ JE BARVA KAŽDÉHO SLOVA? UVÉST BARVU JE OBTÍŽNÉ, PROTOŽE VAŠE LEVÁ HEMISFÉRA MOZKU (VERBÁLNÍ ČÁST) JE VEDENA VÝZNAMEM KAŽDÉHO SLOVA … ZATÍMCO VAŠE PRAVÁ HEMISFÉRA (OBRAZOVÁ ČÁST) JE VEDENA BARVOU KAŽDÉHO UVEDENÉHO SLOVA. JDE O KLASICKÉ (NECHIRURGICKÉ) „ROZDĚLENÍ“ MEZI LEVOU A PRAVOU HEMISFÉROU!

19 Tady je pár malých testů o 4 otázkách 
Tady je pár malých testů o 4 otázkách . Vaše odpověď musí být spontánní a okamžitá, bez váhání nebo ztráty času. A bez podvádění. JEDEME … !!! 1: Jedeš v závodu cyklistů a předjedeš jezdce jedoucího jako druhý. Který pak pojedeš? Odpověď: předjel jsi druhého jezdce a zaujal jeho místo, takže jsi druhý 2: Jestliže předjedeš posledního jezdce, který pak pojedeš? Odpověď: přemýšlej … posledního přece nemůžeš předjet. Odpověď není možná ! 3: Otec Marie má 5 dcer: 1. Chacha ; 2. Cheche ; 3. Chichi ; 4. Chocho ; 5. ???? ; Jaké je jméno páté dcery? Přemýšlej rychle. Odpověď: Chuchu???  Je to samozřejmě Marie.

20 4: Tuto hádanku zkuste vyluštit POUZE VE SVÉ HLAVĚ a NEPOUŽÍVEJTE papír a tužku . Zkuste to!  Vezmi 1000 a přidej 40. Nyní přidej dalších Teď přidej 30. A dalších Teď přidej 20. Teď dalších Teď přidej 10.  Kolik dělá součet celkem?  Rozmysli si to, než níže najdeš odpověď.     ...    ...    … Odpověď: získal jsi 5000? Jako většina z nás, připojte se k davu! Ale víte co? Všichni jsme to spočítali špatně! Správná odpověď je totiž Nevěříš? Zkontroluj si to na kalkulátoru nebo na papíře! Váš mozek jistě ví, jak na nás zahrát nějaký ten malý trik, že? Sarkasmus stranou  – mnoho lidí na tyto otázky neodpovídá správně a jste ve správné společnosti! Obtížné otázky rychle odpovídané jsou jako mentální iluze – oblafnou Váš mozek.

21 PROCVIČTE PRSTY …

22 PROCVIČTE PRSTY …

23 Navštivte nás a získejte za to knížku zdarma.
Snad jste se bavili … Mistr mysli – rozviňte svůj potenciál s pozitivními podprahovými afirmacemi projektovanými na Vaši obrazovku při zábavě či práci. Navštivte nás a získejte za to knížku zdarma. Prezentaci Vám přinesl Děkujeme, že prezentaci pošlete dále. zdroj : ZMĚNTE SVŮJ ŽIVOT!


Stáhnout ppt "V TÉTO PREZENTACI VÁM NA DVACETI STRANÁCH UKÁŽEME OPTICKÉ KLAMY"

Podobné prezentace


Reklamy Google