Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KLAMAVÉ PREZENTACE V UKÁZKÁCH

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KLAMAVÉ PREZENTACE V UKÁZKÁCH"— Transkript prezentace:

1 KLAMAVÉ PREZENTACE V UKÁZKÁCH
Přednáška D MUDr. Jan Vavrečka

2 JÁ JSEM ANTIOXIDANT – NO A CO?
Antioxidace – geniální fenomén v marketingu Přirozené biologické pochody lidského organismu (radikály, antioxidanty - úloha) Co znamená být antioxidantem? Obecně NIC! Koncentrace? Průnik? Biologické interakce? Nosiče? DNES VŠAK JIŽ STAČÍ ŘÍCT JE TO SILNÝ ANTIOXIDANT (historická komunikace doplní vše ostatní)

3 VITAMINY C, E / King & Kong antioxidace /
Dlouho se předpokládalo (i ve vědecké obci), že by mohly mít příznivý zdravotní účinek právě pro svůj prokazatelný in vitro antioxidační účinek. Naznačovaly to slabě i některé studie. Vitamíny C a E, pilulky, které denně užívají milióny lidí na celém světě kvůli svému zdraví, nemají žádný účinek při prevenci srdečních onemocnění. Dokládá to největší a nejnovější studie, která se touto problematikou zabývá. Ukázalo se, že vitamín E může dokonce způsobit zvýšené riziko krvácení do mozku. (MedStar Research institute osob.) Vitamín E, ani vitamín C nijak nesnižují riziko rakoviny prostaty, ani jiných forem rakoviny. Vyplývá to z výsledků dvou rozsáhlých vědeckých studií britských odborníků. (Cancer Research UK, a osob.)

4 VITAMINY C, E - King & Kong marketingu ???

5 ZPOMALUJEME STÁRNUTÍ KOŽNÍCH BUNĚK
Jak dnes měříme stáří buněk? Teorie stárnutí tkání – odlišnosti, nejistota. Jaké kožní buňky má na mysli VELKÝ MARKETING ?

6 ZPOMALUJEME STÁRNUTÍ KOŽNÍCH BUNĚK
Keratinocyt – přežívá 28 – 30 dní Je Vám libo zpomalit stáří těchto buněk na 31 nebo 33 dní? Buňky stratum basale – žijí celý náš život, odlučují keratinocyty. – Co získáme zpomalením jejich stáří? Rychlejší nebo pomalejší výměnu kreatinocytů? Nebo zdravější mrtvé buňky?

7 ZPOMALUJEME STÁRNUTÍ KOŽNÍCH BUNĚK
Stáří pokožky epidermis (0,02 mm v obličeji 1 mm na chodidle) opravdu nesouvisí s našim vzhledem. – Jde o podkožní tkáně – tukovou tkáň, vazivo. 13ti letá dívka má kvůli chorobě tvář 50ti leté ženy. (Novinky.cz)

8 ZPOMALUJEME STÁRNUTÍ KOŽNÍCH BUNĚK

9 ČÁRY - MÁRY - SYSADOA Přípravek je tvořen kombinací tří látek glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a methylsulfonylmethan … Podpůrný účinek trojkombinace je dlouhodobý a přetrvává další 2 – 6 měsíců po ukončení užívání. Tablety jsou technologicky upravené tak, aby se zaručila vysoká absorpce a relativně rychlý nástup účinku.

10 ČÁRY - MÁRY - SYSADOA SYmptomatic Slow (POMALU) Acting Drugs anti
Látky ze skupiny SYSADOA a rychlý nástup účinku? SYmptomatic Slow (POMALU) Acting Drugs anti Osteo-Arthritis U léčiv se uvádí nástup účinku až po 6 týdnech pravidelného užívání těchto LÉČIV. (Drugs)

11 BOURÁME A SPALUJEME TUKY
Lidský organismus se nejméně let učil maximálně efektivně hospodařit se život zachovávající energií.

12 BOURÁME A SPALUJEME TUKY

13 BOURÁME A SPALUJEME TUKY
V případě nízké glykemie (spotřeba – cvičení) organismus startuje odbourávání tuků a tyto energeticky využívá. V případě dostatečné glykemie (hubnutí s pozadím na gauči) jsou velmi efektivně blokovány procesy lipolýzy a pokud už k nim evokací dochází jsou glykemií aktivovány procesy liponeogeneze! Tuky se ukládají zpět. Energetická ztráta – minimální.

14 BOURÁME A SPALUJEME TUKY
Pokud tyto procesy vůbec minimálně fungují, fungují pouze v případě NIŽŠÍ HLADINY GLYKEMIE a pouze po tuto dobu! (Cvičení absolutně nutné.) V takovém případě je polemické, do jaké míry se hubne v důsledku cvičení a do jaké míry v důsledku podpory tukového metabolismu. (??)

15 JO – JO EFEKT a reklama jako JO-J0
Jo-Jo efekt je přírůstek váhy o 5-6 kg v období krátkém po ukončení fáze redukce váhy.

16 JO – JO EFEKT a reklama jako JO-J0
S našim přípravkem budete redukovat svou váhu a současně efektivně zabráníte JO-JO EFEKTU! S našim přípravkem půjdete ze schodů a navíc přitom s výhodou nepůjdete do schodů! Buď je nepravda o probíhající redukci tímto výrobkem (klamavá obchodní praktika), nebo je propagován jako výhoda účinek zcela samozřejmý u všech typů těchto výrobků. (Zakázáno zákonem o regulaci reklamy.)

17 JO – JO EFEKT a reklama jako JO-J0

18 JO – JO EFEKT a reklama jako JO-J0
Neexistuje žádný zázračný přípravek na světě, který by dokázal zabránit vzniku JO-JO efektu i po svém vysazení. Papejte anti-Jo-Jo DOŽIVOTNĚ !!!

19 POLYKÁME PROTILÁTKY Protilátky jsou látky bílkovinné povahy, s poměrně větší molekulou.

20 POLYKÁME PROTILÁTKY Protilátky jsou látky bílkovinné povahy, s poměrně větší molekulou.

21 POLYKÁME PROTILÁTKY

22 POLYKÁME PROTILÁTKY Ti výrobci léčiv se asi museli úplně zbláznit…
Všechny registrované léčivé přípravky, které obsahují imunoglobuliny a protilátky jsou podávány parenterálně! Ti výrobci léčiv se asi museli úplně zbláznit…

23 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "KLAMAVÉ PREZENTACE V UKÁZKÁCH"

Podobné prezentace


Reklamy Google