Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FRANCIE JE PRVNÍ ZEMÍ , KTERÁ VSTOUPILA DO EURABIE

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FRANCIE JE PRVNÍ ZEMÍ , KTERÁ VSTOUPILA DO EURABIE"— Transkript prezentace:

1 FRANCIE JE PRVNÍ ZEMÍ , KTERÁ VSTOUPILA DO EURABIE
FRANCIE JE PRVNÍ ZEMÍ , KTERÁ VSTOUPILA DO EURABIE! Věděli jste, že muslimské dívky vyžadují, aby nemusely navštěvovat hodiny biologie a tělocviku, aniž by byly potrestány špatnými známkami? (Zdroj: Nouvel Obs)

2 Věděli jste, že muslimové mají na plovárnách a koupalištích hodiny vyhrazené jen pro ně? (Zdroj: Análisis de Política)

3 Věděli jste, že muslimské studentky vyžadují, aby mohly být u zkoušek doprovázeny svým manželem a zkoušeny pouze ženou? (Zdroj: Nouvel Obs)

4 Centrum Pompidou Věděli jste, že asociace muslimů na pařížské universitě zpochybňuje právo profesorů „západní kultury“ hodnotit práce muslimských studentů? (Zdroj: Express)

5 Věděli jste, že na některých základních školách žádají muslimové zrušení oslav Vánoc? Věděli jste, že muslimští žáci mohou v ve školách a školkách vyžadovat odstranění vánočních stromků s odůvodněním, že platí odluka církve od státu? (Zdroj: Le Parisien)

6 Věděli jste, že muslimové žádají zákaz podávání masa ve francouzských školách, kde tvoří většinu? A že muslimové žádají o dodatečné muslimské prázdniny?

7 Věděli jste, že muslimové žádají ve Francii zřízení modlitebních sálů od základních škol až po university? A že muslimové požadují sestavit rozvrhy hodin ve školách i v zaměstnání tak, aby mohli provádět svých pět denních motliteb?

8 a náboženství? (Zdroj: Nouvel Obs)
Věděli jste, že muslimové vyžadují revizi učebnic francouzského dějepisu tak, aby do nich byla zahrnuta i historie jejich zemí a náboženství? (Zdroj: Nouvel Obs)

9 z Arcu, aby to neuráželo francouzské muslimy?
Trocadero Věděli jste, že ve francouzských učebnicích budou vypuštěny všechny zmínky o Charlesu Martelovi nebo o Janě z Arcu, aby to neuráželo francouzské muslimy? Že muslimové pracující jako veřejní činitelé vyžadují, aby mohli pracovat v chadoru? Že muslimské medičky a lékařky vyžadují, aby přišly do styku jen s ženskými pacienty? (Zdroj: Le Monde, Le Figaro)

10 Věděli jste, že lékaři jsou fysicky napadání, když vyšetřují muslimské ženy bez souhlasu jejich manželů? (Zdroj Le Monde, a Le Figaro)

11 Palác do Luxemburgo Věděli jste, že na frankoafrických fakultách v oblasti Magrebu (severní Afrika) jsou nápisy : „Smrt Židům", „Smrt křesťanům“ nebo „Ať žije Bin Laden? A že během manifestací proti válce v Iráku nesli někteří muslimští "pacifisté" portréty Bin Ladena nebo Saddama? (Zdroj: Las Verdades 4)

12 PequenoPalácio Paris Věděli jste, že jistý domorodec jménem Djamel, upálil svou ženu Sohanu. Byl pozván do města Val de Marne k rekonstrukci svého činu, během níž mu dav aplaudoval? (Zdroj: JT de France 2)

13 Detail mostu Alexandra III. Paříž
Věděli jste, že mladí černoši a muslimové, kteří upálili bílého člena ostrahy hypermarketu v Nantes (2002) neměli výčitky svědomí a byli na sebe hrdí? (Zdroj: Soudní zápis) Detail mostu Alexandra III. Paříž

14 ‘rukou',‘karabáčem' nebo ‘dřevěným klackem'?
Věděli jste, že příručka Islámu o povoleném a nepovoleném chování, prodávaná během posledních 10 let ve Francii říká, jak může dobrý muslim potrestat svou manželku : ‘rukou',‘karabáčem' nebo ‘dřevěným klackem'? (Zdroj: L'Express)

15 La Defense – Nova Paris Věděli jste, že hlídky muslimské milice hlídkují v ulicích Antuérpia a v jiných místech, aby "monitorovaly bílé rasistické policajty“ a uplatňovaly své vlastní právo? (Zdroj: Libération)

16 Věděli jste, že nová legislativa požaduje po policii, vládě a po úřadech obecně, aby při umisťování do zaměstnání dávali přednost mladým imigrantům? 35 podniků Francie (Televise, Peugeot, potravinové podniky a Casina) podepsalo dohodu, že budou zaměstnávat přednostně zahraniční personál? (Zdroj: Vláda a odbory)

17 Věděli jste, že ve školách
2. stupně si muslimky, dříve než jdou ke stolu, oblékají tuniky, aby nevzbuzovaly ničí touhy? Že ve školách 1.stupně odmítají muslimští rodiče nechat děti ve škole, jestliže učitelku při suplování nenahrazuje opět žena? Že školy musí zřídit místnost bez oken, kde kontrolují totožnost matek, zahalených od hlavy až po paty, než jim předají jejich děti? (Zdroj: Le Monde, 09/07/04)

18 Věděli jste, že v základních školách mají žáci dvě umývárny, nebo oddělené kohoutky, jedno pro 'muslimy' , druhé pro 'francouzy‘ ? A že v tělocvičnách vyžadují oddělené šatny, protože podle nich se obřezaný nemůže vysvlékat vedle nečistého? (Zdroj: Le Monde, 09/07/04)

19 nejsou podobné požadavky?
Věděli jste, že v jiných náboženských komunitách (židovských, hinduistických, buddhistických, atd.) nejsou podobné požadavky? A my, kolik let ještě budeme muset poskytovat služby, plnit požadavky, platit a upřednostňovat tyto muslimské občany?

20 Podle seriozních studií, pokud se nic nezmění,
pokud nevznikne silný odpor, budeme (ne dobrovolně) v krátkém čase zcela islamizováni!..

21 Byla by možná některá z popsaných situací v některém muslimském státě?

22 Je na místě zahájit debatu o nepřijatelných požadavcích muslimů;
jestli už není příliš pozdě...

23 Model Nové Paříže po obou březích řeky Sény až k Atlantiku
Udělejme pořádek v našem domě ! Model Nové Paříže po obou březích řeky Sény až k Atlantiku

24 Vzbuď se FRANCIE!

25 Vzbuď se EVROPO !

26 PROCITNI !

27 KDO POTOM PŘIJDE NA POMOC EVROPĚ…?

28 …PROTI… Monmartre

29 Věžní hodiny v Museu D'Orsay …VETŘELCŮM

30 …MUSLIMŮM…

31 …V TÉTO TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLCE?
Opatství St.Michel, Normandie …V TÉTO TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLCE?

32 Zámek Chenonceaux, Vale do Loire A KDO TUTO VÁLKU VYHRAJE?

33 Společný dům “Troglodita” Amboise
A S JAKÝMI OBĚŤMI?

34 Važ si naší krásné vlasti!
Cannes - Provence

35 Cannes DŘÍVE, NEŽ ZANIKNE!

36 Veřejná studna St.Paul, Provence
NEMLČ! Veřejná studna St.Paul, Provence

37 Dary moře POŠLI TO DÁL !

38 Zámek Chambord - Údolí Loiry

39 Středověký Štrasburk- Alsasko

40

41 Hotel

42 Vive la France!

43 Ať žije Evropa a svobodný svět!


Stáhnout ppt "FRANCIE JE PRVNÍ ZEMÍ , KTERÁ VSTOUPILA DO EURABIE"

Podobné prezentace


Reklamy Google