Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak si od základu zlepšit život?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak si od základu zlepšit život?"— Transkript prezentace:

1 Jak si od základu zlepšit život?
Přirozenou očistou organismu od stresu a toxinů Používejme vodu jako lék! Budeme dělat jen to co stejně děláme

2 Jak si od základu zlepšit život?
Spojením dvou úžasných fenoménů Voda má paměť a dokáže nést informaci Člověk je vodní bytost

3 To Masaru Emoto dokázal již dávno
Voda má paměť To Masaru Emoto dokázal již dávno Japonský vědec objevil unikátní důkazní metodu. Testoval různé druhy vody a zjistil, že po zmrazení vytváří různé druhy krystalů. Takto vypadá krystal čisté přírodní pramenité vody Běžná voda z řádu v Tokiu, tak jak ji lidé pijí – není schopná vytvořit krystal ! Stejná voda z řádu, které se na sklenici napíše slovo harmonie (porovnejte s vedlejším obrázkem) Pozitivní energie slova se přenesla do struktury vody voda změnila seskupení svých molekul a uchovala si tím novou informaci

4 Doktor Emoto prozkoumal tisíce vzorků, aby dokázal, že voda má paměť.
Takto vypadá krystal vody, která viděla obrázek srdce A co třeba ukázat vodě slona Informace obsažená ve vodě se odráží do tvaru krystalu. Voda ukládá do paměti vše s čím se setká - má tuto neobyčejnou schopnost. A proč je to pro lidi tak důležité?

5 Člověk = voda Kvalita vody, kterou máme v těle ovlivňuje náš život
Bez vody nelze žít! Její přijímání a vylučování je koloběhem života Toto jsme my lidé Voda je podstatou naší existence Kvalita vody, kterou máme v těle ovlivňuje náš život

6 Několik faktů o pití vody
(Možná znáte, ale dobré připomenout) Pro správné fungování těla je vhodné pít denně až 2,5l vody Za vodu se nepovažuje káva,čaj,slazené a bublinkové nápoje ani pivo Minerální voda je vhodná na doplnění minerálů – ne na běžné pití „bublinková voda“ prospívá méně než neperlivá Ideální je pít vodu přímo z přírodního pramene Kvalita balené vody a kohoutkové je velmi podobná Balená voda je drahá a plastové obaly zatěžují ekosystémy Kohoutková voda je dostupná, relativně levná a má kontrolované složení Proplachování organismu vodou jej zbavuje toxických látek Nedostatek vody blokuje činnost čistících a vylučovacích orgánů v těle Voda má neutrální PH a snižuje zakyselení organismu Voda má málo kalorií, pitím vody se dá zhubnout Dostatečné pití vody napomáhá k řešení kožních problémů a celulitidy Voda podporuje činnost a účinnost lymfatického systému Pít až pocítíme žízeň je pozdě, vhodnější je pravidelné doplňování tekutiny Při práci “hlavou“ zavodňování podporuje kreativitu a schopnost myšlení

7 Otázkou je jakou vodu si vybrat?
Je tedy zřejmé, že pít čistou vodu může být prospěšné Otázkou je jakou vodu si vybrat? Asi nejlepší variantou je jezdit si pro vodu do přírody přímo k pramenům, ale ne každý má k tomu čas a prostředky. Kdo má vlastní studnu a hlídá si kvalitu vody má možná vyřešeno. U balené vody je mínusem cena, plastový obal a taky nevíme jak byla skladovaná. Vystavením vody na slunci se totiž snadno začnou tvořit mikroorganismy. Ostatním zbývá vodovodní řád. Voda je to čistá a zdravotně nezávadná, lehce dostupná.

8 A teď už také víme,že z pohledu informace, kterou nám přináší, teče z kohoutku voda mrtvá !!
Pro vodu je přirozená krystalizace do šestihranu, má snahu vytvářet krásné sněhové vločky nebo krystaly. Tohle vytvoří voda z vodovodu. Čím to je ?

9 Vodu si znehodnocujeme sami!
Pramenitá voda vytváří svou strukturu podle informací z přírody, kde obtéká překážky a víří ve spirálách, díky tomu má samočistící schopnosti. Spirála to je voda, je to pohyb nejmenšího odporu, jako když vypustíme vanu a tvoří se vír.

10 Naše rozvody vody jsou soustavou přímek
Tento systém jde proti přirozenosti vody Přidejme k tomu úpravu chlorem Nechejme vodu s pamětí procházet geopatogenními zónami, skládkami a chemií zamořenou zemí. Pak je vlastně logické, že na konci cesty z vodárny k našemu kohoutku vypadá takto: Takovou vodu denně pijeme !

11 Řešením je harmonizer vody
Neutralizuje negativní informace ve struktuře vody Rozviřuje vodu na principu Fibbonacciho posloupnosti Obohacuje vodu novou harmonizující informací Unikátní nástavec na baterii Čistí vodu působením stříbra Nabíjí vodu použitím pyramidální energie Znásobuje očistné schopnosti vody vlivem krystalů Harmonizovaná voda má pozitivní vliv na zdraví a duševní rovnováhu člověka!


Stáhnout ppt "Jak si od základu zlepšit život?"

Podobné prezentace


Reklamy Google