Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyhledávácí rozcvička

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyhledávácí rozcvička"— Transkript prezentace:

1 Vyhledávácí rozcvička
Zkopírujte si soubor s otázkami. Odpovědi vkládejte vždy za otázku jako odkaz nebo ve formě kopie stránky (PrtSCr). Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mira Friedrichová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Otázky základní ? ? ? ? ? Expert 1
Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuji tam být ve všední den do 13 hodin. 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci. ? ? ? ? ?

3 Otázky pro experty ? ? ? Základní otázky 6.
Zjisti, komu patří budova v obci Orlík nad Vltavou č. p. 112. 7. Zjisti, jak vypadá obraz F. Kupky v muzeu v Praze na Kampě. 8. Zjisti, kdo je autorem obrázku: ? ? ? Na konec

4 Děkuji za pozornost. „Fantazie je důležitější než informace.“
Albert Einstein Fotografie v testu: Soubor: LANGE, Dorothea. Lange- MigrantMother02.jpg. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation. [cit ]. Dostupné z WWW: < MigrantMother02.jpg>. Autorka: Mira Friedrichová

5 Help 1 mapy google mapy seznam Zpět 1
Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. mapy google mapy seznam 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuju tam být ve všední den do 13 hodin. 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci.

6 Help 2 rozšíření vyhledávání Google Zpět 1
Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. rozšíření vyhledávání Google 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuju tam být ve všední den do 13 hodin. 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci.

7 Help 3 jízdní řády (IDOS) Zpět 1
Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuju tam být ve všední den do 13 hodin. jízdní řády (IDOS) 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci.

8 Help 4 úvěrová kalkulačka/ Zpět 1
Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuju tam být ve všední den do 13 hodin. 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). úvěrová kalkulačka/ 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci.

9 Help 5 Zpět 1 Najdi nejkratší cestu autem z Prahy (Na Zatlance 11) do Prachatic na Šumavě na Velké náměstí. 2 Najdi kresbu kočky, kterou mohu legálně použít na své stránky a smím ji upravit. 3 Zjisti, jak se dostanu vlakem nebo autobusem z Prahy do Sloupu v Čechách, potřebuju tam být ve všední den do 13 hodin. 4 Zjisti, kolik zaplatím celkem, když si půjčím 1 milion na 20 let s úrokem 8 % (bez poplatků). 5 Zjisti názvy alespoň 5 moří na Měsíci. wikipedie

10 Help 6 katastr nemovitostí Zpět 6.
Zjisti, komu patří budova v obci Orlík nad Vltavou č. p. 112. katastr nemovitostí 7. Zjisti, jak vypadá obraz F. Kupky v muzeu v Praze na Kampě. 8. Zjisti, kdo je autorem obrázku:

11 Help 7 Zpět 6. Zjisti, kdy bude mít nárok na důchod žena s jedním dítětem, narozená 7. Zjisti, jak vypadá obraz F. Kupky v muzeu v Praze na Kampě. GoogleArt 8. Zjisti, kdo je autorem obrázku:

12 Help 8 Zpět 6. Zjisti, kdy bude mít nárok na důchod žena s jedním dítětem, narozená 7. Zjisti, jak vypadá obraz F. Kupky v muzeu v Praze na Kampě. 8. Zjisti, kdo je autorem obrázku: TINEYE


Stáhnout ppt "Vyhledávácí rozcvička"

Podobné prezentace


Reklamy Google