Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Konference ekpnews Mám na konferenci účet?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Konference ekpnews Mám na konferenci účet?"— Transkript prezentace:

1 Konference ekpnews Mám na konferenci účet? Kouknu se do následujícího seznamu případně se zeptám správce konference (Matoušek, Kalous). Když se tam nenajdu, zaregistruju se do Pandory (viz. Dále) Pokud se tam najdu, ale pod em, který mi nevyhovuje, zaregistruju se do Pandory (viz. Dále) Pokud se tam najdu, pod em, který mi vyhovuje, nemusím dělat nic, ale je lepší se zaregistrovat do Pandory pod svým jménem. Pokud se tam najdu pod svým jménem, ale mi nevyhovuje, přihlásím se přes web na Pandoru a změním své nastavení (viz. Dále) Pokud se tam najdu pod svým jménem a mi vyhovuje, jsem spokojen

2 Petr Matoušek matousek.ing@centrum.cz Vladislav Kalous
Dušan Lebeda Hana Křístková Jan Pecka Jana Bochenková Jana Zurynková Jara K. Jiří Janeček Jiří Šedivý Karel Rozkosny Kristyna Pokorna Lubor Šíp Lukáš Křístek Martin Sajal Milan Pekarek Miroslav Kalina Miroslav Seidl Nikola Rafaj Ondra Blaha Petr Kruliš Petr Poborský Petr Stejskal Radims rancakova Vendula Huckova Veronika Ondracek Zlesák Martin

3 Jak se zaregistrovat na Pandoře?
Vlezu např. Na a kliknu na Registrace

4 Vyplním jméno a příjmení a heslo 2x a obvykle 1 email
Kliknu na registrovat a na daný by měla přijít zpráva, abych registraci potvrdil. Mělo by stačit kliknout na připojený odkaz. Tím mám registraci hotovou.

5 Jak se připojit do naší konference ekpnews?
Jdu na a kliknu na Přihlášení konference.

6 Pokud nejsem přihlášen (zalogován), vyplním a heslo vyplněné při registraci a kliknu na Přihlásit. Po zalogování mi to napíše, že členství musí schválit moderátor konference (Matoušek, Kalous) a vy požádáte o schválení členství. Moderátorům přijde mail, schválíme vás a je to hotovo.

7 Pokud chci změnit své údaje, obvykle email, přihlásím se do systému a kliknu na Úprava registrace.
Objeví se okno s mými údaji, mohu si změnit nebo mít třeba 2 adresy, jednu pro posílání příspěvků a druhou pro čtení. Když si změníte mail, zase dostanete do schránky zprávu, abyste změnu potvrdili, z logického důvodu, že schránka existuje a že jste to vy. Když zapomenete heslo, stačí znát registrovaný mail a nechat si heslo poslat znovu.


Stáhnout ppt "Konference ekpnews Mám na konferenci účet?"

Podobné prezentace


Reklamy Google