Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příroda uzdravuje Příroda uzdravuje Anna Kabotová Ukážu Vám cestu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příroda uzdravuje Příroda uzdravuje Anna Kabotová Ukážu Vám cestu."— Transkript prezentace:

1 Příroda uzdravuje Příroda uzdravuje Anna Kabotová Ukážu Vám cestu

2 ZAČÁTEK POTRAVINOVÉHO ŘEŤEZCE
ZELENÉ POTRAVINY CHLORELLA Daniela Fréharová Na Rybníčku 60 mobil: Opava tel:

3 Chlorella Pyrenoidosa je sladkovodní řasa a je jedním z nejstarších organismů vůbec. Za přežití do dnešních dnů vděčí své neuvěřitelné vitalitě, genetické stabilitě a přizpůsobivosti. Chlorella Pyrenoidosa stojí v řetězci života i v řetězci potravinovém na samém začátku. Sladkovodní řasa Chlorella Pyrenoidosa je nejbohatším zdrojem chlorofylu na světě a na chlorofylu stojí i náš život.

4 CGF??? (Chlorella Grow Factor) Proč zrovna „Chlorella pyrenoidosa“?
Druhou velmi důležitou složkou Chlorelly je CGF, neboli růstový faktor, který Chlorella vyrábí při fotosyntéze. Chlorella Pyrenoidosa CGF obsahuje v naprosto unikátním množství. Proč zrovna „Chlorella pyrenoidosa“? Chlorella Pyrenoidosa je z potravinářský využitelných řas nejhodnotnější! Dobře využitelné jsou i další řasy, např. Chlorella vulgaris, cesleri a další. Nutričně nejbohatší (CGF) je však „Pyrenoidosa“. V roce 1974 byly japonské úřady nuceny zavést standard kvality pro dovážené chlorellové produkty. Ty byly výrazně rozdílné v kvalitě zpracování i v kvalitě biomasy. V roce 1995 byl v Japonsku výrobce Chlorelly Pyrenoidosy GW licencován k dovozu a prodeji svých produktů v kategorii „léčivých potravin“. Větší záruka kvality neexistuje.

5 Jak je zpracovávána Chlorella Pyrenoidosa?
Sladkovodní řasa chlorella Pyrenoidosa je zpracovávána tzv. Metodou steam. Steam je patentovaná metoda vymyšlená pro šetrné zpracování Chlorelly Pyrenoidosy, řasa ošetřená metodou Steam také mnohem lépe snáší dlouhodobé skladování. Ve speciálním výparníku za vysokého tlaku dochází k mžikovému „odpaření“ tj. vysušení chlorellových buněk. Při tom zároveň dojde k mikroskopickému narušení buněčných stěn, což zajišťuje až 80% vstřebatelnost řasy.

6 Jak řešili Izraelité výživu na poušti?
2.Moj. 16,4 Hospodin řekl Mojžíšovi: Já vám sešlu chléb jako déšť z nebe. 2.Moj 16,15 Když to Izraelci viděli, říkali jeden druhému: „Man Hú?“ (to je „Co je to?“) 2.Moj 16,35 Izraelci jedli manu po čtyřicet let, dokud nepřišli do země, v níž se měli usadit; jedli manu, dokud nepřišli na pokraj kenaanské země. 5.Moj. 8,3 Pokořoval tě a nechal tě hladovět, potom ti dával jíst manu, kterou jsi neznal a kterou neznali ani tvoji otcové. Tak ti dával poznat, že člověk žije vším, co vychází z Hospodinových úst. I my dnes žijeme v poslední době na cestě do země zaslíbené a mnohdy trpíme hladem a nutriční podvýživou. Ale i dnes nám Bůh nabízí řešení.

7 množství vitamínu C v našich jablkách kleslo o 80%,
Stále kyselejší pH půdy má za následek spojení nejdůležitějšího antioxidantu magnesia s aluminiem a tím se půda stává méně použitelnou. Množství vitálních látek v potravě klesá. Informační služba zaměřená na onemocnění rakovinou v Heidelbergu si stěžuje, že za posledních 10 let množství vitamínu C v našich jablkách kleslo o 80%, obsah beta-karotenu ve fenyklu klesl o 80% a karoten s magnesiem se snížil o 41%. Brokolice obsahuje už jen 32% vápníku, u fenyklu se o 68% snížil podíl kyseliny listové. U špenátu ztráta magnesia o 68% a vitamínu B6 o 59%, banány měly hodnotu kys. listové o 84% menší a vit. B6 o 92%. Jak se říká "jedno jablko denně" už dávno neplatí a není dostačující pro udržení zdraví.

8 Mana od Boha pro dnešní dobu
Druhá světová válka Japonsko podnítila k hledání potravinových alternativ. Národ trpící radioaktivitou hledal pomoc a byly to právě řasy, jež se ukázaly být potravinou i lékem. Tak byla pro svět objevena smaragdová Mana plná vitálních látek, řasa Chlorella Pyrenoidosa, která ač není lékem, přece léčí. Dr. Gold říká: „Díky vyčerpání a znečištění půdy je strava málo výživná a stává se i jedovatou. Původní strava nás nejen živila, ale sama sebou i léčila. To dnešní strava neumí. Mnoho i obézních lidí je ve skutečnosti nutričně podvyživených. Dnešní rychlá strava člověka zasytí, ale zároveň poškodí. Tak se z potravy místo léků stává jed“. A dodává: „Všichni trpíme vyčerpaností. Zelenými potravinami si můžeme energii zvýšit všichni“.

9 Čím Chlorella oddaluje nemoc a zpomaluje stárnutí?
Působí překvapivě ozdravně právě proto, že organismus sytí i čistí zároveň. Tím je dokonalou potravinou i jemným lékem. Proč se Chlorella používá při očistě? Za posledních 40 let se vypořádáváme s více jedy než za celé věky. Naše imunita bojuje se sumarizačním efektem. Tzn. se spolupůsobením látek, se kterými se v malém množství vyrovnáme, ale při jejich kombinaci a dlouhodobém působení vznikne v těle jedovatý koktejl, před kterým jsme bezbranní. Proto dnes děti trpí nemocemi stáří, které se dříve vyskytovaly zřídka a ještě jen v druhé polovině života. Proto je Chlorella v moderním světě nezbytným očistným nástrojem.

10 Proč se Chlorella používá pro zásobení organismu?
Chlorella je snad nejvitálnějším a nejodolnějším organismem vůbec. Dr. Libke Chlorellu Pyrenoidosu nazývá nutriční elektrárnou. Chlorella Pyrenoidosa je jednobuněčnou rostlinkou tudíž obsahuje všechny látky potřebné k životu. Cokoliv dobrého jste četli o vitamínech, minerálech, stopových prvcích, enzymech, fytolátkách a rostlinných bílkovinách, tak to všechno se nutně vztahuje i na Chlorellu Pyrenoidosu. Chlorella Pyrenoidosa je zásobárnou těchto látek v té nejpřirozenější podobě.

11 Co si o účincích Chlorelly Pyrenoidosy myslí vědci?
Existuje práce popisující vliv řasy Chlorella Pyrenoidosa na psychiku. Nikaragujská studie popisuje práci s více jak tisícem čtyřmi sty studenty, jímž rok užívání řasy Chlorella Pyrenoidosa zvýšil akademické skóre ze 64% na 81%! Chlorella Pyrenoidosa pomáhá k vyššímu využití mozkové kapacity. Prospěšnost užívání řasy vysvětluje i Dr. Charman z USA: „Věřím, že užíváním zelených potravin uvolníme zázrak toho, co je přirozené a normální, zázrak zdraví“.

12 Utočící viry, plísně, bakterie
Náš imunitní systém Silná armáda sycená jedy z okolí, Napájená kyselými dešti, Má početní převahu zdecimovaní, nutričně hladoví vojáci unaveni toxickou zátěží po kolena v kyselém bahně Hurá do boje! Na koho vsadíte? Zelená strava tyto bojové podmínky mění v náš prospěch.

13 Čím Chlorella Pyrenoidosa posiluje imunitní systém?
Chlorella je adaptogen. Zvyšuje odolnost proti nepřátelským vlivům. Neléčí příznaky onemocnění, ale jeho příčiny. Lékařka Gritzová říká: „Příliš se spoléháme na léky. Z nemocí nás léčí náš imunitní systém nikoliv lékař. Jediné, co musíme dělat, je se o tuto úžasnou vnitřní sílu starat, dělat vše, aby se nevyčerpala“ a dodává: Všichni jsme vystavováni nemocem, ne každý však onemocní Čím to je? Nemoc je projevem oslabení imunity. A právě zde pomáhají adaptogeny, Chlorella Pyrenoidosa je jedním z nejlepších. Čistí a sytí organismus a tím jeho obranné schopnosti posiluje.

14 Co dokáží jednotlivé skupiny látek v Chlorelle?
Všichni známe vitamíny. Zdůrazněme antioxidační účinky a tím protirakovinné působení některých z nich. I díky antioxidantům mají zelené potraviny tak výrazný omlazovací efekt. Chlorella obsahuje i vitamín B12. Proto je oblíbená u vegetariánů a makrobiotiků a je užitečná pro nervózní a neklidné lidi s poruchami spánku. Chlorella Pyrenoidosa obsahuje enzymy Znáte slogan: „Pomáhají tělu, aby si pomohlo samo“? Bez enzymů nefunguje samoléčení organismu. Trpíte opakovanými záněty? Např. záněty zubních lůžek, záněty nervů či kloubů? Pro nedostatek enzymů původní zánět nevyhořel a nevyléčil se. Díky enzymům dochází u spících odložených ložisek k jejich otvírání a k boji s nimi. Enzymy tedy vyzbrojují tělo k boji se záněty.

15 Zelené potraviny pro sportovce?
Šéflékař reprezentačního družstva v běhu na lyžích MUDr.Martin Koldovský Považuji Chlorellu za velmi kvalitní výrobek a našim reprezentantům jsem ho doporučil,větší část reprezentace ho pravidelně užívá.Za obrovský klad považuji zlepšení celkového zdravotního stavu a odolnost sportovců ve velmi náročných klimatických podmínkách,kde se ve svém tréninkovém procesu nacházejí.

16 Pět důvodů pro sladkovodní řasu
oplývá zásadotvornými minerály a stopovými prvky 2) nedoceněnou skupinou látek jsou fytolátky (bioflavonidy-ochranný vliv na oběhový systém) 3) je prevencí a součástí podpůrné léčby rakoviny 4) vyniká protiinfekčním působením 5) pomáhá při léčbě ran a kožních vředů

17 Chlorella pyrenoidosa
omlazuje organismus čistí a zásobuje naše tělo vitalizuje buňky zvyšuje imunitu působí zásadotvorně podporuje trávení stimuluje růst a vývoj člověka působí preventivně proti rakovině pomáhá diabetikům zmírní záněty, vředy a alergie působí proti stresu chrání srdce a cévy, snižuje cholesterol hojí rány, bércové vředy záněty dásní, afty snižuje cholesterol omezuje astmatické záchvaty (Mg) je prospěšná u chudokrevnosti má 11 x více vápníku než mléko opary-doplňuje aminokyselinu Lysin zlepšuje spánek, myšlení a paměť chrání před degen. onemocněním prodlužuje mládí buněk - obsahuje unikátní růstový faktor CGF-proti únavě snižuje tělesné pachy

18 Je chlorella vhodná pro děti? Jistě !
Snižije množství výskytu respiračních onemocnění a posiluje imunitní systém. Při dlouhodobých studiích se zjistilo, že děti užívající chlorellu rostly rychleji a lépe se vyvíjely. Pomáhá jim v prevenci dětské anémie, zlepšuje vstřebávání a čistí zažívací trakt. Zabraňuje kazivosti zubů. Proti dětské obezitě. Přírodní antibiotikum. UPOZORNĚNÍ: Podle norem je možné tablety podávat až od tří let, neboť hrozí jejich vdechnutí. Dětem mladším je možné tablety rozdrtit a prášek podat jim přijatelným způsobem (přidat do ochuceného jogurtu, džusu atc/.j. O doporučené dávce se poraďte se svým poradcem, či s lékařem.

19 ZÁVĚREM Můžeme to vyjádřit slovy českého odborníka na výživu Jiřího Šnajdra. Užívání zelených potravin je nejvyšší formou ošetření organismu potravou. I potrava je informací. Naše geny informace sbírají a řídí se jimi. Myšlenky vyplňující naší mysl se stávají živými a mění se ve skutek. Molekuly, které jíme, určují, jak vypadáme. Přetvarovat si tělo můžeme, když pro to vnitřně dozrajeme. Chlorella Pyrenoidosa není pro každého, je pouze pro ty, kdo po její pomoci touží. A Chlorella Pyrenoidosa je nám ku pomoci stvořena. Chlorella vám bude sloužit a pomáhat stejně, jako již pomohla nám. Důvěřujte v ní, vyzkoušejte jí a sami poznáte, že vašemu tělu opravdu chyběla.


Stáhnout ppt "Příroda uzdravuje Příroda uzdravuje Anna Kabotová Ukážu Vám cestu."

Podobné prezentace


Reklamy Google