Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK"— Transkript prezentace:

1 CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK
Autoservis – pneuservis MVmotors s.r.o.

2 Co je CAR FLEET SERVICE? MVmotors s.r.o.
CAR FLEET SERVICE je služba určená firmám s vozovým parkem, pojišťovnám či leasingovým společnostem, přinášející efektivní řešení servisu a údržby vozidel. Služba CAR FLEET SERVICE je určena jak pro malé a střední firmy s vozovým parkem do 200 vozidel s regionální či celorepublikovou působností, tak pro velké firmy s flotilou nad 200 vozů.

3 CAR FLEET SERVICE Vám přináší efektivní řešení servisu Vašeho vozového parku:
Prokazatelné snížení nákladů na servis vozidel v porovnání s autorizovanými servisy. Provádění oprav a pravidelného servisu všech značek vozidel běžných na trhu, a to pod jednou střechou. Provádění pravidelných servisních prohlídek předepsaných výrobcem vozidla a oprav, aniž by tím byla dotčena záruka výrobce. Využití blokové výjimky Evropské komise v praxi. Systém centralizované fakturace. Máte absolutní přehled o svých vozidlech a o nákladech spojených s údržbou Vašeho vozového parku. Zpracujeme Vám zdarma individuální návrh řešení servisu a údržby Vašeho vozového parku v dojezdové vzdálenosti. partner.elit.cz/cfs MVmotors s.r.o.

4 Jaké servisy jsou v síti CAR FLEET SERVICE?
MVmotors s.r.o. Jaké servisy jsou v síti CAR FLEET SERVICE? Ve specializované síti CAR FLEET SERVICE jsou jen ty nejlepší autoservisy z rodiny PARTNER ELIT, které jsou schopny schopny poskytovat ty nejlepší služby. Mezi zákazníky CAR FLEET SERVICE patří zejména nároční zákazníci z řad firem s vozovým parkem, pojišťoven či leasingových společností. V současnosti je do sítě CAR FLEET SERVICE zařazeno více než 50 autoservisů po celé ČR. Jejich počet neustále roste v závislosti na požadavcích našich klientů. Servisy CAR FLEET SERVICE procházejí pravidelnými audity, tak aby byla zaručena kvalita poskytovaných služeb. Servisy CAR FLEET SERVICE jsou připraveny pro systém jednotné fakturace – ať už máte svůj vozový park lokalizovaný kdekoliv v České republice, fakturace probíhá centrálně. Navíc máte o všech servisních zakázkách online přehled na jednom místě. Standardně poskytované služby Technologické vybavení diagnostickými přístroji. Softwarové vybavení. Nadstandardní služby, které jsou srovnatelné se servisy autorizovanými. Například přistavení vozidla, poskytnutí náhradního vozidla po dobu opravy, odtahová služba, provádění oprav dle pokynů výrobců vozidel.

5 MVmotors s.r.o. Vzorové kalkulace Orientační kalkulace pravidelné údržby běžných vozů v síti CAR FLEET SERVICE* Cena** za práci Cena*** za materiál Náklady celkem km km km Škoda Fabia 1,2 12V 51 kW 846 Kč 740 Kč 1 586 Kč 918 Kč 960 Kč 1 878 Kč 864 Kč 1 827 Kč Škoda Octavia 1,9 TDi 77 kW 944 Kč 1 982 Kč 2 926 Kč 1 296 Kč 3 100 Kč 4 396 Kč 2 430 Kč 5 885 Kč 8 315 Kč VW Passat 2,0 TDi 103 kW 950 Kč 2 932 Kč 1 080 Kč 2 915 Kč 3 995 Kč km km km Ford Focus 1,6 TDCi 80 kW 675 Kč 1 737 Kč 2 412 Kč 949 Kč 2 901 Kč 3 850 Kč * Uvedené ceny jsou bez DPH. ** Cena za hodinu mechanické práce je kalkulována jako celorepublikový průměr v síti CFS. *** Náhradní díly ze sortimentu ELIT CZ, spol. s r.o.

6 MVmotors s.r.o. Ceník našeho servisu Hodinové sazby: mechanické opravy 270,- Kč klempířské práce 500,- Kč (pokud oprava nebude řešena přes pojišťovnu, je cena smluvní po kontrole poškození vozu) diagnostické práce 400,- Kč plnění klimatizace vozidel do množství media 1200g 1400,- Kč (osobní vozidla + dodávky bez přídavných zařízení) vizuální prohlídka vozidla 270,- Kč Pick-up servis zdarma Výše uvedené ceny jsou bez DPH.

7 Autoservis – pneuservis MVmotors s.r.o. MVmotors s.r.o.
> Rybnice 176 > Kaznějov > tel.: > Náš autoservis Vám nabízí: Mechanické opravy - Do této kategorie je možné zahrnout pravidelné prohlídky (výměny olejů), geometrie, pneuservis, příprava + zajištění STK - včetně emisí, opravy (výměny) komponentů podléhající opotřebení. Zároveň provádíme opravy motorů, převodovek (dle typu) a kompletního hnacího ústrojí vozidla. Autoklempírnu - Provádíme drobné karosářské opravy. Dle předchozí domluvy jsme schopni pomoci a popřípadě za spolupráce s externí společností vyřešit vše s pojišťovnou. Opravy provádíme dle nejnovějších technologií. Lakování - Zajišťujeme u externích společností. Sezónní akce - U naší společnosti je již tradicí pomáhat motoristům s přípravou vozu pro letní i zimní období. Na jaře i na podzim provádíme pravidelné kontroly vozů. Za symbolickou cenu provedeme celkovou vizuální kontrolu Vašeho vozu a dle zjištění Vám případně nabídneme další servisní úkony, které pomohou předejít nepříjemnostem při větší provozní zátěži Vašeho vozidla. Pick-up servis - Bezplatně vyzvedneme a přistavíme váš vůz na místě určení.

8 Bloková výjimka – proč je důležitá?
Bloková výjimka je nová legislativní úprava Evropské komise č , která se mj. týká i možnosti servisu a údržby nových vozidel v záruce v nezávislých autoservisech, aniž by byla tato záruka dotčena. Výhradním dodavatelem náhradních dílů pro síť CAR FLEET SERVICE je společ­nost ELIT – dodavatel originálních náhradních dílů a dílů kvalitativně rovnocenných. Servisy CAR FLEET SERVICE jsou vybaveny příslušným softwarovým vybavením a databázemi se servisními daty výrobců vozidel. Garanční opravy musí být realizovány v síti autorizovaných servisů, avšak servisy CAR FLEET SERVICE jsou schopny tyto garanční opravy řešit s příslušným autorizovaným servisem – výhodou pro Vás je, že nemusíte navštěvovat několik různých servisů. CAR FLEET SERVICE zařídí vše za Vás. Nezávislý autoservis splňuje tato kritéria: Dodržuje výrobcem předepsané postupy při provádění servisu a údržby. Používá náhradní díly v originální kvalitě nebo díly kvalitativně rovnocenné. MVmotors s.r.o.

9 O společnosti ELIT Společnost ELIT CZ, spol. s r. o., člen RHIAG Group, byla založena v roce 1992 v České republice. Od té doby vybudovala na trhu distribuční síť 28 poboček, jejímž prostřednictvím nabízí svým zákazníkům originální a kvalitativně rovnocenné náhradní díly pro osobní vozy, nákladní vozy i sortiment náhradních dílů pro motocykly. Jsme součástí velkého celku, RHIAG Group je předním dodavatelem autodílů v Evropě, působí v osmi evropských zemích, je lídrem na trhu v Itálii a jako RHIAG CEE Region i ve velké části východní Evropy s více než zaměstnanci. Společnost ELIT ale není pouze dodavatelem náhradních dílů. Svým klíčovým zákazníkům z řad autoservisů nabízí kompletní řešení pro jejich úspěšnou činnost a rozvoj – od poskytování odborných školení, znalostních informačních a kalkulačních programů, po investice do garážového vybavení a diagnostických přístrojů. • ELIT je dodavatelem originálních náhradních dílů a dílů kvalitativně rovnocenných. • ELIT je správcem služby CAR FLEET SERVICE – centrální fakturace. • ELIT je výhradním dodavatelem náhradních dílů pro servisy sítě CAR FLEET SERVICE.

10 Těšíme se na případnou spolupráci.
S pozdravem Michal Štáhl za MVmotors s.r.o. > tel.: > a Ervín Krajčovič za ELIT Car fleet service

11 MVmotors s.r.o., Rybnice 176, 331 51 Kaznějov

12 MVmotors s.r.o.


Stáhnout ppt "CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK"

Podobné prezentace


Reklamy Google