Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vítám Vás na prohlídce prezentace Martiny Egersdorfové

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vítám Vás na prohlídce prezentace Martiny Egersdorfové"— Transkript prezentace:

1 Vítám Vás na prohlídce prezentace Martiny Egersdorfové

2 Kdo jsem já???

3 Úvodní stránka Něco o mně Mé fotky Můj domov Moje zájmy
Co je to vlastně volejbal??? Sportovní hala SKP Moje třída Můj super bráška Moje nejoblíbenější zvířátka Má budoucí škola! Teda možná Moje nejoblíbenější webovky Nejoblíbenější seriály Nejoblíbenější filmy Nejoblíbenější místo Nejoblíbenější věc Pecká Moje životní motto! Jen tak pro radost Stránka spolužáci Kontakty na mě

4 Něco o mně Jméno: Martina Příjmení: Egersdorfová
Datum narození: 7. února 1992 Místo narození: Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem Bydliště: Valtířov, okr Ústí nad Labem Povolání: Žákyně ZŠ Velké Březno Něco o mně

5 Mé fotky Neřešte to!

6 Můj domov Ve Valtířově bydlím už 8 let, přistěhovala jsem se z Ústí nad Labem. Valtířov je malebná vesnička vzdálená 8 km od Ústí nad Labem. Bydlím v rodinném domě s rodiči a se starším bráchou.

7 Moje zájmy Mám mnoho koníčků, ale ze všech nejvíc mě bavím hra odbíjená čili volejbal. Tento sport provozuji v Ústí nad Labem na Severní terase ve sportovní hale SKP. Ráda čtu a nemám omezený rozsah své oblíbenosti v druzích knih a žánrů. Hudba je pro mě velice oblíbená a závisí na ní část mé nálady. Tanec ten má pro mě též velký význam, dodává mi inspiraci a porozumění hudbě. Když je řeč o hudbě, hraji na klávesy a na kytaru. Na tyto dva nástroje jsem se sama naučila hrát a myslím, že je to celkem přijatelné! Je tu jen jeden problém neumím noty, ale jenom akordy!

8 Co je to vlastně volejbal???
Volejbal čili odbíjená je míčová hra, která se hraje dva až tři sety, ve kterých je maximální počet hráčů 6, v každém týmu. Hráči v týmu musejí odehrát míč na stranu protihráče tak, že jej odehrají většinou rukama. Ve volejbale máme tři druhy sítí. Pánská síť= 2,42 metrů Dámská síť= 2,23 metrů Žákovská síť= 2,20 metrů

9 Sportovní hala SKP Plážové hřiště Brná (fotografie)

10 Moje třída fotografie

11 Je mu 22 let a studuje na ČVUT- dopravní v Děčíně.
Můj super bráška! Mého brášku mám velice ráda, a jsem též ráda, že ho vůbec mám! Pomáhá mi s mnoha věcmi, které bych sama určitě nedokázala nebo bych to nesvedla! Je mu 22 let a studuje na ČVUT- dopravní v Děčíně. Díky mému bráškovi jsem se naučila hrát volejbal a některé další sporty!

12 Moje nejoblíbenější zvířátka
To je velice dobrá otázka, mezi mé nejoblíbenější zvířátka patří můj bráška! Mám pejska pouliční směsi a je takový blbý, ale je s nim sranda! No a potom máme králíčky malé, bílé s červenýma očima, čili albíny!

13 Má budoucí škola! Teda možná!
Mým snem je dostat se na soukromou policejní školu TRIVIS. Tato škola se nachází v Ústí nad Labem na Střekově!

14 Nejoblíbenější webovky

15 Nejoblíbenější seriály
No asi víte o co de!

16 Nejoblíbenější filmy Jako vždy jich mám mnoho takže budu stručná!
Honey, Scary movie, Rychle a zběsile, Hřbitov domácích zvířat, atd,atd…..dál nefíííím!

17 Peckaá! Mé nejoblíbenější pozadí!

18 Moje životní motto! Chceš- li býti štíhlá v pase nežer denně jako prase! Lidi jsou lidi a to už nezměníš musíš si holt zvyknou! Láska ta se nedá psát, láska ta se musí dokázat! Láska je jeden velký kus hmoty tak si z něj alespoň ten malý kousek vezmi!!!

19 Jen tak pro radost

20 Stránka spolužáci Název třídy 8.A: TRICKSTER Heslo do třídy: TRICKSTER
Na portál spolužáků se dostanete jednoduše, zadáte a je to! Název třídy 8.A: TRICKSTER Heslo do třídy: TRICKSTER Správce1: Martina Egersdorfová Správce2: Petr Kulhavý ID třídy: Školník: Martina Egersdorfová 8.A Na portálu spolužáků můžete najít svou školu, třídu nebo rovnou svou/svého spolužačku/spolužáka. Najdete zde informace o dané třídě.

21 Kontakty na mně! Mobilní telefon: +420 721 168 484
Pevná linka:   hádej ICQ: www: Nejaktuálnější Nejčastěji mně najdete na: Skype: Bonnniex Adresa: Martina Egersdorfová Valtířov 61 Ústí nad Labem 400 02


Stáhnout ppt "Vítám Vás na prohlídce prezentace Martiny Egersdorfové"

Podobné prezentace


Reklamy Google