Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

WEDOS slaví třetí narozeniny

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "WEDOS slaví třetí narozeniny"— Transkript prezentace:

1 WEDOS slaví třetí narozeniny
Toto letí, má už třetí narozeniny a my všichni gratulanti máme přání „ne jediný“

2 Čas oslavy je tady Happy Birthday milý kamaráde , ať nám děláš i nadále samou velkou radost! Přejeme ti ještě více pohody a úspěchů, které budou k dobru věci a celkovému prospěchu. Mnoho spokojených a klidných zákazníků, kteří se postarají o vznik dalších významných mezníků. Nejen v digitálním virtuálním světě měj svou pevnou pozici, kterou ti budou i nadále s vráskami závidět všichni konkurenční profíci!

3 Každý může mít svůj web, děkujeme
S em je internet jiný, skvělý, dostupnější, bohatší a smělý. Zapomeňme na limity a omezení, vlastní weby nejsou nikdy k zahození. Do budoucna ať se opět daří, to ti přejí všichni, mladí i staří!

4 Trojí prvenství Špička v oblasti hostingů, virtuálních serverů a oblíbenosti, ti nevstoupila do hlavy a nedohnala k arogantnosti. Jsi i nadále vstřícný, rozdávající a štědrý, Vždyť může vyhrát v podstatě každý!

5 Pečliví zaměstnanci, dokonalé zázemí
Nutno říci áci, že jste vážně kabrňáci. Hlavně díky týmu zaměstnanců v Hluboké nad Vltavou, jejich práce, ochota a podpora je věcí velmi obětavou! Ať je to i nadále pevně uspokojuje a baví a s jejich šéfem, panem Grillem vše řádně oslaví!

6

7 Tak na štěstí :D A co říci na závěr?
Už nyní se ukazuje dobrý směr a správná cesta, u jen samé NEJ, ať se daří, ať se tleská. Zkrátka jdi za svými plány dál, ať si nejen trojnásobný král! Tak na štěstí :D


Stáhnout ppt "WEDOS slaví třetí narozeniny"

Podobné prezentace


Reklamy Google