Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Golden Ticket na Justina Biebera

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Golden Ticket na Justina Biebera"— Transkript prezentace:

1 Golden Ticket na Justina Biebera
Never say never

2 Proč chceme se setkat s Justinem Bieberem?
Jsme velké fanynky Justina Biebera. On nás naučil tolik věcí abychom jsi šly za svým snem tak jsi za ním jdeme a chceme se sním setkat. Je to náš velký sen, byly by jme štěstím bez sebe kdybychom ho viděli brečeli by jsme a křičeli. Byli by jsme mezi svojí rodinou BELIEBERS!! Justin nás hodně naučil a je naším vzorem, když slyšíme že ho někdo pomlouvá hned se ho zastaneme. Hrozně ho MILUJEME !!

3 Co pro vás Justin Bieber znamená?
Je to náš miláček, každý večer se musíme kouknout na jeho portrét a slyšet jeho písničku. Bereme ho do rodiny! Naši rodiče o něm vědí vše jak jim všechno o něm říkáme. Kupujeme jsi časopisy kde jsou jeho plagaty a věšíme jsi je na zdi už tam místo nemáme. Brečíme když je Justin smutný a na opak. Jeho Twitter sledujeme od ráno do večera! O Justinovi víme, všechno. Když vyjde nový klip nebo video. Hned se na něj musíme kouknou a pouštíme jsi ho pořád do kola. On jsi šel za svým snem a my jsi jdeme za ním taky. On jednou řekl ,,Never say Never,, a to je naše moto. My ho vždycky budeme mít rádi a budeme mu přát samé štěstí!

4 On se nám mění před očima ale pro nás je pořád stejný!!
Justin v roce 2009 A to je Justin teď

5 proč jsme jsi vybrali splnit sen přes Dreamcatcher?
O Dreamcatcheru jsme se dozvěděli ve škole, když kluci jsi chtěli nechat splnit sen o koloběžkách a dokázali to. Tak jednu z nás napadlo že to zkusíme taky! Dreamcatcher je podle nás super věc , jak jsi splnit sen kdyby to mělo být na nás a na naších rodičích tak by jsme se nikdy na koncert Justina nepodívali. Hrozně moc doufáme že nám to Dreamcather umožní a že se náš sen stane skutečností.

6 Jsem 3holky který miluju Justina!
Barbora Žehrová Kateřina Charvátová Barbora Šebelíková

7 Doufáme že nám dovolíte a pomůžete abychom se tady sním klukem setkali!
Děkujeme…


Stáhnout ppt "Golden Ticket na Justina Biebera"

Podobné prezentace


Reklamy Google